Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

KOKIA GYVENIMO PRASMĖ?

Sveiki visi, noriu paklausti jūsų kaip jums atrodo kokia gyvenimo prasmė? Čia tas pats kas žaidimas, kažko sieki, sieki, dirbi, ir viskas, išlikimas tiesiog ir viskas, kad ir kaip bebūtų yra žmogus Kaip Zanas Fresko kuris visą tiesą pasakė apie gyvenimą, kokią prasmė apgaudinėti savo vaikus, meluoti tokius dalykus kad yra visokius dantukų fejos ir visokie kalėdų seneliai kurie nusileidžią pro kaminus, tiesiog mano tikslas kad jūs žmones negadintumet savo vaikams gyvenimo melų, patys sakot rimtai būkit sąžiningi bet visur sąžiningumo 0, tiek šeimose, poruose ir drauguose, visur sąžiningumo 0, nei teisybės nei nieko. Tiesiog kiekvieną dieną eini į mokyklą ir ką ten? Prakimarini visą laiką, nors man jau nebereikia bet vistiek, seniau. Eini ką prasėdi puse dienos ir viskas, išmoksti, aiškų tobulini gebėjimus, bet to užtenką, ar išvis galėtų būti šiek tiek teisybes, ar jūs patys, nepagalvojat kartais koks gyvenimo tikslas kuo siekti, kai pasieki, sieki toliau, o kas toliau? Dabar žmonės čia biški iš jaunesnių laikų, kai būdavau paauglys, aiškų turėdavau ir aš parūkyti, bet karts nuo karto paprašydavau įvairių draugų, ir vienas kitas atsakydavo, man reikia kitai dienai pasilikt, o kas jei nebebus kitos dienos? Jeigu mirsi arba drug nutrenks, na tiesiog visur yra mėšlas, be apgaudinėjimo ir ne sąžiningumo nieko nėra.. Tiesiog mano tikslas būkit normalus, nemalkit šū*o ir gyvenkit šią dieną. Taigi laukių atsakymų.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dievas parašas“

Gyvenimo prasmė iš mano perspektyvos - tikslo išsikėlimas ir jo siekimas, kliūčių įveikimas. Visa tai padaro gyvenimą įdomų.

Paulo Coelho mintis:

Citata

Galimybė įgyvendinti svajonę - štai kas gyvenimą daro įdomų.

Na, o jeigu tai neatneša laimės, tai prisimink artimus žmones kuriuos myli ir kurie tave myli. Jie taip pat yra tavo gyvenimo prasmė. :)

1 minute prieš, nogalosa parašė:

Gyvenimo prasmė iš mano perspektyvos - tikslo išsikėlimas ir jo siekimas, kliūčių įveikimas. Visa tai padaro gyvenimą įdomų.

Paulo Coelho mintis:

Na, o jeigu tai neatneša laimės, tai prisimink artimus žmones kuriuos myli ir kurie tave myli. Jie taip pat yra tavo gyvenimo prasmė. :)

Aš ne apie mirti kalbų ar panašiai, tiesiog kuo siekti kai viską pasieki..

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „Dievas parašas“

1 minute prieš, Fokus Pokus parašė:

Aš ne apie mirti kalbų ar panašiai, tiesiog kuo siekti kai viską pasieki..

Visada gali sugalvoti naują siekį, kurį nori pasiekti. Jeigu nerandi ko pasiekti, žiūrėk iš kitos perspektyvos, gal būt siek kažko, kas padarytų Lietuvą ar pasaulį geresnį? Ar tavo artimus padarytų laimingesnius? Tai atneštų ir tau asmeninę laimę. :)

(redaguota)

Šūdas tas gyvenimas nekenčiu jo nes nieko jame ir neturiu, merginos nežiūri į mane nes darbo neturiu ir daug ko kito žodžiu pašol jus su tokiu gyvenimu, ir šiaip vien smurtas, karai ir nieko daugiau. kaip sakoma negyvenu o egzistuoju tik tiek, noriu džiauktis bet negaliu nes širdyje tuštuma be merginų meilės man gyventi nemiela, man gyvenimo prasmė meilė, mylėti visa širdimi ir būti mylimam :)

P.S. Kaip per kažkokį filmą sakė "Mes žmonės daug ko nesuprantam apie šį pasauly" 

Redaguota , nario surfneris2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...