Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi draugas nori kurt video-streamint viena kart bande kaip jis sake siek tiek lagino filmavo gta v jis turi ideja parduot savo vaizduske ir procesoriu ir nusipirkt geresnius ka pasiulytumet uz kiek butu imanoma parduot ir t.t? Jis kompa pirko is kilobaito nesidejo is daliu tad galvoju pas ji bus nekoks maitblokis ryt suzinosiu tai vat klausima iskeliau lauksiu atsakymu

(redaguota)
17 minutes prieš, DziugisLT parašė:

Sveiki taigi draugas nori kurt video-streamint viena kart bande kaip jis sake siek tiek lagino filmavo gta v jis turi ideja parduot savo vaizduske ir procesoriu ir nusipirkt geresnius ka pasiulytumet uz kiek butu imanoma parduot ir t.t? Jis kompa pirko is kilobaito nesidejo is daliu tad galvoju pas ji bus nekoks maitblokis ryt suzinosiu tai vat klausima iskeliau lauksiu atsakymu

parduot gpu ir isigyt bent jau rx480. pasikeisti maitbloki.

happy streaming. if needed purchase an ssd. neturint aftermarket coolerio isigyti ir ta. apytiksliai 300-400euru reikalinga.

Redaguota , nario Kusanagi97

Chestnuts please

51 minutes prieš, DziugisLT parašė:

CPU tikriausiai turejai omeny i7 4790

O koks monikas pas ji? Man reiktu tikslaus modelio!

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

(redaguota)
prieš 12 valandas(-ų), Kusanagi97 parašė:

parduot gpu ir isigyt bent jau rx480. pasikeisti maitbloki.

happy streaming. if needed purchase an ssd. neturint aftermarket coolerio isigyti ir ta. apytiksliai 300-400euru reikalinga.

Jau 250 turi jis jai už geras kainas parduos tai turės 300 400 gal 500e ssd turi mažytį 120gb gal 280gb tiksliai neprisimena o kokį geriau būtų pasiimti už rx480 kai išeitų?

prieš 12 valandas(-ų), Justux204 parašė:

Settingu vadinas susitvarkyt negali su i3-6300 ir GTX 960 streaminau 6000kbs nuo iGPU jokiu problemu nebuvo

Žiūrint ką streaminai

Aišku dar čia seniau buvo bandė su dxtory (filmuoti)pasiūliau obs tai snd pabandysime paziuresim kaip veš

prieš 11 valandas(-ų), Vadila parašė:

CPU tikriausiai turejai omeny i7 4790

O koks monikas pas ji? Man reiktu tikslaus modelio!

Sorry pamirsau paminėti i7 4790k dbr buvau nuėjas į 1A.lt tai jungtis lga1150 gali kilti problemų ieškant proco peržiūrėjau kitus streaminai atrodo netgi blogesnius procesorius ir vaizduskes naudoja sakau bandysim dar obs su nrml settings nes aš su i7-3...qm ir gtx 750m man lagino cs per streama nuo žinot laptopas Monikos pavadinimą pasakysiu vėliau kokias tik kad samsung

Redaguota , nario Tautedorus
Taisyklės 1.2 pažeidimas. Pažeidimas pašalintas.
prieš 1 valandą, DziugisLT parašė:

Sorry pamirsau paminėti i7 4790k dbr buvau nuėjas į 1A.lt tai jungtis lga1150 gali kilti problemų ieškant proco peržiūrėjau kitus streaminai atrodo netgi blogesnius procesorius ir vaizduskes naudoja sakau bandysim dar obs su nrml settings nes aš su i7-3...qm ir gtx 750m man lagino cs per streama nuo žinot laptopas Monikos pavadinimą pasakysiu vėliau kokias tik kad samsung

Proco pilnai uzteks stream'ui (netgi be overclock'o)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

prieš 3 valandas(-ų), DziugisLT parašė:

Jau 250 turi jis jai už geras kainas parduos tai turės 300 400 gal 500e ssd turi mažytį 120gb gal 280gb tiksliai neprisimena o kokį geriau būtų pasiimti už rx480 kai išeitų?

Žiūrint ką streaminai

Aišku dar čia seniau buvo bandė su dxtory (filmuoti)pasiūliau obs tai snd pabandysime paziuresim kaip veš

Tegul atsirakina integruota GPU per bios ir galės nuo INTEL HD streamint betkokiu atvėju jos niekas nenaudoja tai jokio performance dropo nebus

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...