Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, ieškau žmogaus, kuris galėtų paskolinti skiną, kad galėčiau padaryti withdraw iš vieno puslapio ( csgoexclusive.com )

Už pagalbą duosiu 5€ vertės skiną. 

Turima coins: http://prntscr.com/ech8u0

. Esu užblokuotas dėl to nes apgaudinėjau kitus narius , neturėkite jokių reikalų su manim ir nepirkite mano sistemų kurios internete yra platintos.

(redaguota)
Dabar, Ewal' parašė:

Vat dabar ir bandau pasiklausti pas ką nors, nes niekur nerandu šios informacijos...

Man išvis atrodo kad svetainė negirdėta nesenai sukurta. Beje iš refferal duoda 5$ čia visiškas minusas svetainei pagalvok pats jeigu pvž reikėtu deposit: 5$ tai tau easy 5$ nieko beveik nedarės pasiemi 5$ nemokamai. Tad kažkaip manau kad čia nepatikima svetainė

Redaguota , nario - Profesorius -
Dabar, - Profesorius - parašė:

Man išvis atrodo kad svetainė negirdėta nesenai sukurta. Beje iš refferal duoda 5$ čia visiškas minusas svetainei pagalvok pats jeigu pvž reikėtu deposit: 5$ tai tau easy 5$ nieko beveik nedarės pasiemi 5$ nemokamai. Tad kažkaip manau kad čia nepatikima svetainė

Ten parašyta, kad reik bent 50 000 pražaist, kad galėtum tuos coins panauduoti

. Esu užblokuotas dėl to nes apgaudinėjau kitus narius , neturėkite jokių reikalų su manim ir nepirkite mano sistemų kurios internete yra platintos.

(redaguota)

Tai ir sakau, kad reik pražaist 50k + padaryt deposit

p.s radau jų botą, skinai tokie kaip 3 dragon lore ir kiti yra, tai manau ne scam

Redaguota , nario Ewal'

2 minutes prieš, - Profesorius - parašė:

čia reikia deposit minimum 50$ norint rašyti į čhata :DD tai ką tu manai norint išimti skina kiek reikės ?

:D Gal mažiau, niekur nėra info :/

Dabar, Ewal' parašė:

:D Gal mažiau, niekur nėra info :/

Nu nemanau kad čia kažkaip labai viskas patikima tokius pinigus dėti į šia svetainė norint rašyti į čhata čia yra baisu. Jau gėriau nueisiu į koki polygona arba csgo500 ir ten tokius pinigus isidėsiu nors būsiu isitkines kad 100% galėsiu šioje svetainėje žaisti bei niekas neapgaus.

1 minute prieš, - Profesorius - parašė:

Nu nemanau kad čia kažkaip labai viskas patikima tokius pinigus dėti į šia svetainė norint rašyti į čhata čia yra baisu. Jau gėriau nueisiu į koki polygona arba csgo500 ir ten tokius pinigus isidėsiu nors būsiu isitkines kad 100% galėsiu šioje svetainėje žaisti bei niekas neapgaus.

Pirma jų dieną, pažiūrėsiu kelias dienas, kaip ten bus

prieš 19 valandas(-ų), - Profesorius - parašė:

Kiek būtent eurų reikia deposit norint withdraw? 

Jau sužinojau.

Sveiki, vakar parašiau į supportą dėl reikalavimų norint padaryt withdraw. Jie man atrašė: http://prntscr.com/ecsntw

Reikalavimai yra tokie:

Steam acc turi turėti bent 7 dienas mobile autentificator'ių. - YRA

Reikia pražaisti visą BONUSO sumą, t.y jei davė 5000 reikia visą sumą pražaisti. Turiu 75 000 - YRA

Minimalus depositas yra 500 coins t.y. 0.50$ 

Jei kas turite paskolinti 0.50$ vertės sikną rašykyte į pm. Grąžinu 0.5$ + 3-5$ vertės skiną.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2996 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...