Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2978 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

prieš 6 valandas(-ų), BruceD parašė:

Na kiekvieno skonis skirtingas. Vieniem patinka mažos, moteriškos, ekonomiškos bei žinoma nuobodžios transporto priemonės, kitiems patinka automobiliai kurie kažkuo išsiskiria, patraukia bendraminčiu akį ir savininkui teikia džiaugsmą. O dėl temos su panelėm ir auto buvo diskutuota ir nuspręsta, kad *Myliu SuperGames.lt* tokia merga kuri neleidžia mylimam žmogui džiaugtis mėgstamais dalykais t.y. automobiliais. 

Aišku nevisiem iš čia patinka automobiliai, likę dar nesubrendę ir mato tik BMW, bei nežino kitų markiu ir tik maža dalis supranta koks axujenas čia auto. 

Bei aš nekalbu tik apie S8, tiesiog pamačiau reklama fb tai ir parodžiau. Žmogus sakė gali pilti 15l ant 100km., tai kodėl nepasiūlyti limuzino klasės auto? Man labiausia patinka mersai ir iš tokio tipo (limuzino klasė) nieko gražesnio ir geresnio už S600 w140 nemačiau ir tikrai turėdamas pinigų pirkčiau bei visi kurie nors kiek supranta pritartu man, bet kaip matau čia dauguma be žaidimu nieko nemato ir tokiomis temomis nepadiskutuosi. Taigi visada yra kelios tiesos ir skirtingi žmonės kurie tiki skirtingom tiesom dažniausiai tiesiog neįmanoma įrodyt savąją.

O tu turi teises bent ? :D

prieš 23 valandas(-ų), BruceD parašė:

Na kiekvieno skonis skirtingas. Vieniem patinka mažos, moteriškos, ekonomiškos bei žinoma nuobodžios transporto priemonės, kitiems patinka automobiliai kurie kažkuo išsiskiria, patraukia bendraminčiu akį ir savininkui teikia džiaugsmą. O dėl temos su panelėm ir auto buvo diskutuota ir nuspręsta, kad *Myliu SuperGames.lt* tokia merga kuri neleidžia mylimam žmogui džiaugtis mėgstamais dalykais t.y. automobiliais. 

Aišku nevisiem iš čia patinka automobiliai, likę dar nesubrendę ir mato tik BMW, bei nežino kitų markiu ir tik maža dalis supranta koks axujenas čia auto. 

Bei aš nekalbu tik apie S8, tiesiog pamačiau reklama fb tai ir parodžiau. Žmogus sakė gali pilti 15l ant 100km., tai kodėl nepasiūlyti limuzino klasės auto? Man labiausia patinka mersai ir iš tokio tipo (limuzino klasė) nieko gražesnio ir geresnio už S600 w140 nemačiau ir tikrai turėdamas pinigų pirkčiau bei visi kurie nors kiek supranta pritartu man, bet kaip matau čia dauguma be žaidimu nieko nemato ir tokiomis temomis nepadiskutuosi. Taigi visada yra kelios tiesos ir skirtingi žmonės kurie tiki skirtingom tiesom dažniausiai tiesiog neįmanoma įrodyt savąją.

Visi puikiai supranta kas yra S8.  Ok, paimkime pavyzdį:  A8 2006 4.2l dyzelis. Ir kuogi tavo minėtas senukas S8 yra geriau už naujesnio modelio A8? Įsibegėjimas - mažai kuo skiriasi, komfortas - nėra net ką ir belyginti. Be to, S8 kūro sanaudos tikrai didesnis, dar pridėsiu, jog tai benzinas :)

45 minutes prieš, Spe3d123 parašė:

Visi puikiai supranta kas yra S8.  Ok, paimkime pavyzdį:  A8 2006 4.2l dyzelis. Ir kuogi tavo minėtas senukas S8 yra geriau už naujesnio modelio A8? Įsibegėjimas - mažai kuo skiriasi, komfortas - nėra net ką ir belyginti. Be to, S8 kūro sanaudos tikrai didesnis, dar pridėsiu, jog tai benzinas :)

Aš nesakiau, kad A8 blogai, kuriame sakinyje tu tai perskaitei? O ko jūs kabinates prie kuro sanaudu? Žmogus sakė, kad 15l/100km yra tenkinama. Dėl benzino, tai galiu pasakyt, kad aš esu prieš dyzelius ir man jie nepatinka. 

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

prieš 12 valandas(-ų), Spe3d123 parašė:

Arba.... Pasiimti Simiorą 2009 metų už 6k eurų dešiniavairį ir važinėt sau atsipūtus :)) Aišku, nebus draudimo, tai tk šioks toks minusėlis :)

Tu bent įsivaizduoji koks važiavimas su vairu dešinėje pusėje? Tu net lenkimo normaliai padaryti negalėsi... O avarija įpatingai jaunam vairuotojui važinėjant su vairu kitoje pusėje padaryti labai lengva ir taip gali prisidaryti begale problemu. Vienintelis variantas dasimest ir persidaryti.

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

• Parašė po 2 savaičių...
On 3/3/2017 at 09:46, BruceD parašė:

Tu bent įsivaizduoji koks važiavimas su vairu dešinėje pusėje? Tu net lenkimo normaliai padaryti negalėsi... O avarija įpatingai jaunam vairuotojui važinėjant su vairu kitoje pusėje padaryti labai lengva ir taip gali prisidaryti begale problemu. Vienintelis variantas dasimest ir persidaryti.

važinėju su dešinivairiu. OFC, sunkiau, nesigynčiju, ypač ant lenkimo. Bet jei su protu važinėji, tai tikrai avarijos nepadarysi.

On 3/2/2017 at 23:01, Skorpis parašė:

Čia ne minusėlis, o didelis minusas, padarai avarija moki iš savo kišenės, sustabdo mentai moki bauda kad be draudimo. :DD

Nuo kada mentai israso baudas del draudimo neturejimo? o.O 

(redaguota)
On 3/1/2017 at 18:24, Kakas69 parašė:

Jo cia kai vienas pazistamas nusiperka sukirmyjusi 96m. Bmw ir sako, cia tai masina. Juokas tik ima. 

Vnz. Sakai moteriska masina, bet matyt nepribrendo jog masina kartais perkama ne tik tam kad pries kiemo draugus pasipuikuotum.

O tu žinai kodėl jis taip sako? Jis netiesiogiškai pasakė kaip metafora , nes tarkim jam gal patinka tvarkyti mašinas , prie jų krapštytis , tai tarsi hobis , ir tas būna malonus jausmas , kai pats susitvarkai ir pasidarai tvarkingą mašiną , ir žinai kokios problemos , tiesiog tu ją esi ištyrinėjęs. Pasiimk BMW E39 2.5 TDS

Redaguota , nario RelaXSounds

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2978 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...