Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)
43 minutes prieš, Matas Alekna parašė:

Žodžiu turiu nauja 27 colių monitorių ir man naktį tiesiog šviečia kai bbž kas ;D, o nustatymuose negali nustatyti, turit patarimų per kur galėčiau ir kaip?

sveikinu, kompa jau atsiemei :) ?

turetu buti viena is monitoriaus mygtuku paspaudus pasirinkti silpnesni apsvietima arba pereiti i kita rezima.

tau siaip tai teks sumazinti apsvietima iki 50-60% nes 90/100%perdaug kad spalvos prisitaikytu prie akiu.

Redaguota , nario GreenCatSight15

TFW u pick up pc parts for someone and the store after 1month of fucking arround with customer refuses let the buyer test them via stress tests or either turn it on as it was properly prepared.

the owner returns home with his rig and finds out that requested windows installation was incorrect: kaby lake with w7 instead of w10....

(redaguota)

Pats irgi sėdžiu su 75% brighness max. Kai tokio didumo ekranas kaip mano, tai nereik net soliariumų. Rimtai, naktį visą kambarį apšviečia, nereik net lempos :D

Sėdėjau kurį laiką su 100%, nžn kodėl. Pripratęs buvau, bet pagalvojus, tai kvailumas :D Akių deginimas.

Redaguota , nario Kakas69

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3008 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...