Peršokti į turinį

Prisistatau Naturalis


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2628 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, esu Dainius, man 16 metų.Tai gal iškart nuo pradžių: kodėl kilo mintis užsiregistruoti supergames.lt? Šį tinklapį žinojau jau nuo pat mažens, kai dar žaisdavau SA:MP, ieškodavau pagalbos ir t.t

Ką aš moku, galbūt sugebu ar suprantu? Šiek tiek domiuosi puslapių kūrimu, programavimu ir kompiuteriais. Puslapių kūrimą pradėjau gan nesenai, stengiuosi parodyti kažką naujo, gal kada kur išvysit mano darbus. Programavimas taipogi atsirado nesenai, tik pradėjus eiti į 10 klasę, kuris man sekasi nekaip, bet stengiuosi, mokausi ir gal kada irgi pamatysit mano darbus :) Kompiuteriai... mano turbūt vienas iš mėgstamiausių hobių, tai spręsti kompiuterio problemas, kuris jis man iškelia. Padedu draugams, paaiškinu, padedu suvokti kodėl turi būti taip, o ne kitaip ir pnš. Mėgstu knistis tarp metalo taip sakant ir pats susirinkinėju kompiuterius. Taip pat perrašinėju Microsoft Windows operacines sistemas, kurias daugelis ir patys moką persirašyt, bet kas nemoka, su mielu noru perrašau kai yra laisvo laiko. Nuo OS perrašysimo iki pilno kompiuterio paleidimo(su visais driveriais ir pnš).

Manau puikiai sutarsim, išspręsim problemas kurios iškils man arba jums. Paaiškinsit man ko nesuprantu, aš jums gal būt. Galite kreiptis, padėsiu visada.

Redaguota , nario Naturalis
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2628 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...