Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Galvojau, galvojau ir nutariau, gal vis dėlto reikia pabandyti prisijungti prie kokio nors projekto, ir pabandyti jam padėti. SA:MP pasaulyje esu jau gana tikrai ilgą laiką, 5 - 6 metai, mačiau visko, šalto, karšto. Žinau kur projektai dar didžiausia klaidą. Taigi norėčiau prisijungti prie kokio projekto, bet prašau, nesiūlykit tokių projektų, kurie bus vienadieniai. Ieškau projekto su stipriais savininkais, kurie nepasiduos, kad ir žais ~10 žaidėjų, kurie turi daug motyvacijos ir pan.Truputį prisistatysiu, esu Nedas, man 16-ioliką metų. Esu ganėtinai ištvermingas ir nepasiduodantis žmogus, draugiškas ir pan.

Kokias paslaugas teikiu?:

1. Reklamavimas.
  2. Projekto aprašymas.
  3. Projekto prižiūrėjimas, rinkimai ir t.t.

Šiuose srityse jau turiu tikrai daug, daug patirties. Atskirai šių punktų nedarau, jei mane pakviečiat, tai pakviečiat į projektą ir ką reikia aš padarau.

Dar kartą pakartosiu, kad ieškau rimtų savininkų, subrendusiu ir ketinančiu eiti iki pat galo.

Galiu pasakyti, kad jokio atlygio neimu, kadangi tai darau savo malonumui. ;)

Kreiptis į PM, arba skype: neduxx151

Redaguota , nario #Ice

Prisijungčiau prie projekto (Reklamuoju, kuriu aprašymus ir kt veikla susijusi su projektu) 

• ,
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...