Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

netikiu, jis neegzistuoja, nebent jis yra paprastas žmogus ir jo vardas Dievas, niekas negali gyventi ant debesų ar panašiai...

Tikiu tik į karmos dievą( vpš netikiu į nieką )

i5-6500 3.2GHz | GeForce GTX960 2GB | Kingston 12GB | MSI H110MPRO | Corsair ATX 550W | Crucial MX200 SSD 250GB | SAMSUNG HDD 2000GB | Deepcool XDC-SMARTER Black

Kas yra Dievas?

Dievas yra visatos Kūrėjas, kuris trokšta, kad mes pažintume Jį. Jis trokšta, kad mes pasitikėtume Jo stiprybe, meile, teisingumu, šventumu bei gailestingumu ir patirtume visa tai. Taigi visiems norintiems Jis sako: „Ateikite pas Mane“.
Skirtingai nei mes, Dievas žino, kas įvyks rytoj, kitą savaitę, kitais metais, kitą dešimtmetį. Jis sako: „Aš skelbiu dalykus nuo pat pradžios ir pasakau, kas dar nėra įvykę“. Jis žino, kas įvyks pasaulyje. Dar svarbiau yra tai, kad Jis žino, kas įvyks jūsų gyvenime, ir gali būti kartu su jumis, jeigu jūs pasirinkote priimti Jį į savo gyvenimą. Jis mums sako, kad Jis gali būti mūsų prieglauda ir stiprybė, užtikrinta pagalba bėdoje“. Bet mes turime nuoširdžiai ieškoti Jo. Jis sako: „Kai manęs ieškosite visa širdimi, rasite“.Tai nereiškia, kad tie, kurie pažįsta Dievą, išvengs sunkių gyvenimo laikotarpių. Jie neišvengs. Tačiau Dievo artumas suteikia ramybės ir stiprybės. Vienas Jėzaus mokinys tai apibūdino taip: „Mes visaip spaudžiami, bet nesugniuždyti; suglumę, bet nenusivylę; persekiojami, bet nepalikti; parblokšti, bet nežuvę“. Nei viena problema nėra Dievui neįveikiama. Jis yra didesnis nei visos problemos, su kuriomis mes galime susidurti, ir mes nesame palikti vieni susidoroti su jomis, nes Dievas mums padeda.

juk nebuvo taip sunku pasinaudoti google? 

sms.png

1 minute prieš, iNsane7 parašė:
Kas yra Dievas?

Dievas yra visatos Kūrėjas, kuris trokšta, kad mes pažintume Jį. Jis trokšta, kad mes pasitikėtume Jo stiprybe, meile, teisingumu, šventumu bei gailestingumu ir patirtume visa tai. Taigi visiems norintiems Jis sako: „Ateikite pas Mane“.
Skirtingai nei mes, Dievas žino, kas įvyks rytoj, kitą savaitę, kitais metais, kitą dešimtmetį. Jis sako: „Aš skelbiu dalykus nuo pat pradžios ir pasakau, kas dar nėra įvykę“. Jis žino, kas įvyks pasaulyje. Dar svarbiau yra tai, kad Jis žino, kas įvyks jūsų gyvenime, ir gali būti kartu su jumis, jeigu jūs pasirinkote priimti Jį į savo gyvenimą. Jis mums sako, kad Jis gali būti mūsų prieglauda ir stiprybė, užtikrinta pagalba bėdoje“. Bet mes turime nuoširdžiai ieškoti Jo. Jis sako: „Kai manęs ieškosite visa širdimi, rasite“.Tai nereiškia, kad tie, kurie pažįsta Dievą, išvengs sunkių gyvenimo laikotarpių. Jie neišvengs. Tačiau Dievo artumas suteikia ramybės ir stiprybės. Vienas Jėzaus mokinys tai apibūdino taip: „Mes visaip spaudžiami, bet nesugniuždyti; suglumę, bet nenusivylę; persekiojami, bet nepalikti; parblokšti, bet nežuvę“. Nei viena problema nėra Dievui neįveikiama. Jis yra didesnis nei visos problemos, su kuriomis mes galime susidurti, ir mes nesame palikti vieni susidoroti su jomis, nes Dievas mums padeda.

26 minutes prieš, gold stonnys parašė:

Norėtųsi pakalbėti apie dievą, gan aktuali tema, norėčiau be pykčių, be diskriminavimo pabendrauti apie tai, jūsų manymu ar dievas egzistuoja? Kas tas dievas, kokiu tikslu jis yra?

sor jei buv tema

i5-6500 3.2GHz | GeForce GTX960 2GB | Kingston 12GB | MSI H110MPRO | Corsair ATX 550W | Crucial MX200 SSD 250GB | SAMSUNG HDD 2000GB | Deepcool XDC-SMARTER Black

(redaguota)

16 minutes prieš, iNsane7 parašė:
Kas yra Dievas?

Ar tu debilas, ar tu tiesiog apsimeti, perskaityk dar kartą ką parašiau ir tada rašyk kažką. O dar skaityti kas yra 'dievas' iš interneto ir tikėti kas ten parašyta tai yra beprasmiška.

Pamąstymui užmetu jums.

Ryte į mano duris pasibeldė porelė. Pirmas prabilo vyras:
- Sveiki! Aš Džonas, o ji - Meri.

Meri: Mes kviečiame tave kartu su mumis bučiuoti subinę Henkui!
Aš: Atsiprašau, apie ką čia? Kas tas Henkas ir kam man bučiuoti jo subinę?
Džonas: Jei pabučiuosi subinę Henkui, jis tau duos milijoną dolerių, o jei ne - suspardys taip, kad atsiminsi visam gyvenimui.
Aš: Čia ką, kažkoks Jackass šou?
Džonas: Henkas - milijonierius filantropas. Jis pastatė šitą miestą. Henkas jo šeimininkas! Jis gali daryti ką panorėjęs, ir jis nori padovanoti tau milijoną dolerių,- tau tereikia pabučiuoti jam subinę!
Aš: Bet tai kažkokia nesąmonė! Kokio velnio…
Meri: Kas tu toks, kad abejotum Henko galia? Ką, tu nenori milijono dolerių? Argi už tokius pinigus neapsimoka pabučiuoti jam subinės?
Aš: Na, gal ir apsimoka, jei tai legalu, bet…
Džonas: Tada eime bučiuoti subinės!
Aš: Ir dažnai jūs bučiuojate jam subinę?
Meri: O taip! Visą laiką!
Aš: Ir jūs jau gavote milijoną?
Džonas: Dar ne. Jis duos pinigus tik tada, kai paliksime šį miestą.
Aš: Tai kodėl jūs dar čia?
Meri: Negalima palikti miesto, kol Henkas neliepė, kitaip negausi jokių pinigų, ir Henkas perpis tau galvą.
Aš: Bet jūs pažįstate ką nors, kas gavo iš Henko milijoną?
Džonas: Mano mama bučiavo Henko subinę daugelį metų. Ji neseniai išsikraustė, ir aš tikiu, kad ji gavo pažadėtus pinigus.
Aš: Jūs kalbėjotės su ja apie tai?
Džonas: Žinoma, ne. Henkas to neleidžia.
Aš: Kodėl tada manote, kad jis sumoka pinigus, jei nesate kalbėję su niekuo, kas būtų juos gavęs?
Meri: Bet jis duos tau dalį pinigų avansu. Pavyzdžiui, tau gali pakelti algą, tu gali laimėti loterijoje arba tiesiog rasti gatvėje 20 dolerių…
Aš: O kuo čia dėtas Henkas?
Džonas: Egzistuoja tam tikras ryšys.
Aš: Atsiprašau, bet man tai panašu į mistifikaciją.
Džonas: Bet dėl milijono dolerių verta pasistengti! Atsimink - jei nebučiuosi Henkui subinės, jis tave suspardys!
Aš: Gerai, gal aš galėčiau su juo pakalbėti ir išsiaiškinti kai kurias smulkmenas?
Meri: Niekas negali matyti Henko ir su juo kalbėtis!
Aš: Kaip tada jūs bučiuojate jam subinę?
Džonas: Kartais mes tiesiog siunčiame oro bučinį mąstydami apie Henko subinę. Kartais bučiuojame subinę Karlui, o jis perduoda Henkui.
Aš: Kas tas Karlas?
Meri: Tai mūsų draugas. Jis išmokė mus bučiuoti Henko subinę.
Aš: Ir jūs patikėjote jo kalbomis, kad yra kažkoks Henkas, kuris nori jus apdovanoti už subinės bučiavimą?
Džonas: Ne! Prieš daugelį metų Karlas gavo Henko laišką, kuriame viskas išaiškinta. Pažiūrėk pats!

Džonas davė man laiško fotokopiją:

laiskass11.png

Aš: Bet juk tai parašyta ant Karlo firminio blanko!
Meri: Henkas neturi popieriaus!
Aš: Bijau, kad tai Karlo braižas.
Džonas: Žinoma. Henkas jam diktavo!
Aš: Bet jūs sakėte, kad niekas nematė Henko!
Meri: Prieš daugelį metų jis kalbėdavo su kai kuriais žmonėmis.
Aš: Jei jis filantropas, tai kodėl suspardo tuos, kurie juo netiki?
Meri: Tokia Henko valia - jis visada teisus.
Aš: Kodėl?
Meri: Septintas punktas skelbia: „Viskas, ką sako Henkas, yra teisinga".
Aš: O gal jūsų draugas Karlas viską prasimanė?
Džonas: Jokiu būdu! Penktame punkte rašoma: „Šį laišką padiktavo Henkas". Be to, 2 punktas sako: „Nepiktnaudžiaukite alkoholiu", 4 punktas - „.Taisyklingai maitinkitės", o 8 punktas - „Pasinaudoję tualetu nusiplaukite rankas". Visi žino, kad tai tiesa, reiškia, ir kiti punktai teisingi!
Aš: Bet 9 punktas sako „Negerkite", o tai prieštarauja 2 punktui. Šeštas punktas - išvis kliedesys apie Mėnulį iš sūrio!
Džonas: Devintas punktas tiesiog paaiškina antrąjį. O dėl šešto punkto - ar tu buvai mėnulyje?
Aš: Bet mokslininkai sako, kad jis padarytas iš uolienų.
Meri: Tos uolienos gali būti sukietėjęs sūris.
Aš: Jei mes dar nežinome uolienų sudėties, tai dar nereiškia, kad Mėnulis iš sūrio.
Džonas: Mokslas gali klysti. Mes žinome, kad Henkas visada teisus!
Aš: Mes žinome?
Meri: Taip parašyta šeštame punkte.
Aš: Tu sakai, kad Henkas visada teisus, nes taip parašyta laiške. Laiškas teisingas, nes jį padiktavo Henkas. Henkas diktavo laišką, nes taip rašoma laiške. Turime uždarą ratą - Henkas teisus, nes jis sako, kad yra teisus.
Džonas: Pagaliau tu supratai!
Aš: Gerai, kaip ten dėl dešrelių?
(Meri paraudonuoja.)
Džonas: Dešrelės bandelėje, be padažo. Visa kita - blogai. Taip sako Henkas.
Aš: Tikrai? Negalima valgyti nei garstyčių, nei majonezo?
(Meri atrodo priblokšta.)
Džonas: Padažai - šventvagystė!!!
Aš: Ir kopūstų su majonezu negalima?
(Meri užsikemša ausis ir niūniuoja)
Džonas: Tai šlykštu. Tik iškrypėlis gali tai valgyti.
Aš: O man visai skanu. Visada taip valgau.
(Meri nualpsta. Džonas ją pagauna krentančią)
Džonas: Jei būčiau žinojęs, kad esi vienas iš jų, nebūčiau gaišęs laiko su tavimi. Kai Henkas tave spardys, aš stovėsiu šalia ir skaičiuosiu pinigus. Bučiuosiu Henko subinę už tave, prakeiktas kopūstų ėdike!

Redaguota , nario gold stonnys

Dabar, iNsane7 parašė:

tavo logikos - 0

jūsų manymu ar dievas egzistuoja? Kas tas dievas, kokiu tikslu jis yra?

pirma paklausi mūsų manymu, poto pradedi klaust kas jis, nebūtinai mūsų nuomone gali būti ir googles nuomonė. Nesuformuluoji rišlaus teksto dėlto ir gauni tokį atsakymą

Kaip ir bebūtų tu tą tekstą supranti, bet juk reikia pasirodyti, pakilti kažkaip ir įmesti tai ką aš beabejo galiu rasti ir ko man aišku gi nereikia. Pasitrankyk į sieną seni.

A kas žino, ar jis egzistuoja, ar ne. Jis tikrai nesėdi ant debesų :D bažnyčios ir panašus "š" yra tik bandymas išlupt pinigus. Šeip, aš asmeniškai nelabai tiku į jį.

Man dievas yra Saulė, be jos mes neegzisuotumėm.

A jei dievas tikrai egzistuoja, tai kodėl jis tiesiog neišlenda ir nepasako, aš egzistuoju. ez.

prieš 12 valandas(-ų), iNsane7 parašė:

tavo logikos - 0

jūsų manymu ar dievas egzistuoja? Kas tas dievas, kokiu tikslu jis yra?

pirma paklausi mūsų manymu, poto pradedi klaust kas jis, nebūtinai mūsų nuomone gali būti ir googles nuomonė. Nesuformuluoji rišlaus teksto dėlto ir gauni tokį atsakymą

Žinok, nebūtų čia tokios taisyklės, tai aš taip dabar keiksmažodžių prirašyčiau..

Ar tu kvailas, ar dar ir mokeisi tam? Paklausė ar jūsų manymu jis egzituoja, kitas klausimas taippat turi būti tavo nuomone pasiremtas- kas jis yra ir kokiu tikslu, pirmokėli, jei nežinai Lietuvių kalbos gramatikos, skyrybos ženklų, nueik pas savo pradinių klasių mokytoja, ir pasiklausk.

Į tema:

prieš 9 valandas(-ų), ᵀʰᵉᴸᵉᵍᵉⁿᵈ²⁷ parašė:

A kas žino, ar jis egzistuoja, ar ne. Jis tikrai nesėdi ant debesų :D bažnyčios ir panašus "š" yra tik bandymas išlupt pinigus. Šeip, aš asmeniškai nelabai tiku į jį.

Man dievas yra Saulė, be jos mes neegzisuotumėm.

A jei dievas tikrai egzistuoja, tai kodėl jis tiesiog neišlenda ir nepasako, aš egzistuoju. ez.

Aš tau taippat pritariu, kad niekas juk nežino ar jis egzituoja.

Gali būt, kad prieš kelis tūkstančius metų žmonės sugalvojo kažkokį tai "Dievą" ir pradėjo kaip tu ir sakai- lupti pinigus iš žmonių. Prirašė knygų- biblijų, ir pristatė namų- bažnyčių.

prieš 12 valandas(-ų), MusicMan_ parašė:

tikiu, be tikejimo nieko nepasieksit.

Taprasme, nepasieksim? tipo ateini į darbo pokalbį dėl priėmimo, paklausia ar tiki į Dievą, atsakai ne, ir tipo nepriėma? :DD Nebejuokauk, nėra tas tikėjimas toks svarbus, svarbus pats žmogus, kas jo viduje, smegenyse, galvoje.

prieš 8 valandas(-ų), Eazy0ne parašė:

Žinok, nebūtų čia tokios taisyklės, tai aš taip dabar keiksmažodžių prirašyčiau..

Ar tu kvailas, ar dar ir mokeisi tam? Paklausė ar jūsų manymu jis egzituoja, kitas klausimas taippat turi būti tavo nuomone pasiremtas- kas jis yra ir kokiu tikslu, pirmokėli, jei nežinai Lietuvių kalbos gramatikos, skyrybos ženklų, nueik pas savo pradinių klasių mokytoja, ir pasiklausk.

Į tema:

Aš tau taippat pritariu, kad niekas juk nežino ar jis egzituoja.

Gali būt, kad prieš kelis tūkstančius metų žmonės sugalvojo kažkokį tai "Dievą" ir pradėjo kaip tu ir sakai- lupti pinigus iš žmonių. Prirašė knygų- biblijų, ir pristatė namų- bažnyčių.

Taprasme, nepasieksim? tipo ateini į darbo pokalbį dėl priėmimo, paklausia ar tiki į Dievą, atsakai ne, ir tipo nepriėma? :DD Nebejuokauk, nėra tas tikėjimas toks svarbus, svarbus pats žmogus, kas jo viduje, smegenyse, galvoje.

tikejimas skirtas tam kad nepaluztum sunkiomis gyvenimo minutemis, daug lengviau gyvent kai tiki i kazka siuo atvejiu i Dieva, geriau sekasi gyvenime ir panasiai. bet ka as cia aiskinu tau dar reikia patirt gyvenimo sunkumus ir pakilimus.

fbe23dd3559ce689afef52656f461ee6625.jpg

Pagal tikėjima dabar kai daugelis rašo kad reikia įrodymų, tai dievas pagal tikinčius yra išimtis, jam įrodymų nereikia, jis suprantamas širdimi ir tikėjimu. O visa tai neša į didžiulę apgaulę. Na supraskit žmonės, kad ant debesėlio niekas nesėdi, bet tai nereiškia kad dievas neegzistuoja. Labiausiai man nepatinkantis dalykas, kad krikščionys ir ko gero kiti tikintys į visą šitą reikalą padaro svarbiausią žmogų, ir vėl išeina kad žemė yra visatos centras, nors taip visiškai nėra, visatoje pilna kitos gyvybės, to negalima neigti. Kažkur žiūrėjau filmą, kuriame kalbėjo apie tai, kad didysis sprogimas (visatos atsiradimas) galėjo įvykti netyčia, susijungus kokiem nors cheminiam elementam. O tą reakciją galėjo sukelti betkas, pvz mum nežinomi dalykai, jeigu tai sukėlė mąstanti būtybė , reiškia ji yra dievas. Aš asmeniškai netikiu tuo, kad reikia vaikščiot į bažnyčią ir tuo, kad mes rūpim dievui. O pačiu dievu aš tikiu kaip galybe klausimų į kuriuos mes nerasim atsakymų niekada "kas už visatos ribų" "ar ten yra dar daugiau visatų" "kas už tos vietos kur sukrautos visos visatos" ? Šita spiralė tik įrodo vieną biblijos mintį, kad dievas yra begalinis ir nesuvokiamas. Patikėkit chebra, biblijoj yra tiesos, tik ją sunku suvokt ir neįdomu analizuot.

c3e7e3f946aef31f45c0b5c34f8a6b40887.png

Tingiu skaityt komentarus ir apie ką čia diskutuojat, bet tikiu ir manau, jog egzistuoja :D 

Mano kaimynų dukrelė (3 metų) matydavo mergaitės dvasią, bet tada mama nuėjus pradėjo žiegnotis, tai sakė, bent jau ta dukra kaimynų, kad ta dvasia, "mergaitė", labai pyko ir lakstė iš vieno kambario į kitą, tada jos abi kartu (kaimynų dukra ir "mergaitė") kartu pradėjo šokinėti ant lovos, tai mano mama priėjo ir pradėjo su tos pačios kaimynų dukros ranka ją žiegnoti, ir tada klausia, "tai kur tavo mergaitė?", sako "va išėjo už lango", mama sako "taip kaip, gi nukris", o kaimynų dukra ir sako "JI nenukris". Po to mama gavo šventinto vandens ir pašventino jų namą, nuo tos dienos "mergaitė" dingo. O tie šmėklos vaidenimaisi tesėsi kokius 4-5 mėnesius, bet tik ta dukra matydavo. Sakytum išsigalvoja, bet kodėl būtent tą dieną dingo? Po visų tų žiegnojimūsi be sustojimo? 

Manau jei yra dvasios, tai yra ir Dievas, o žiegnojimasis, labai susijęs su Dievu, tad tikiu, kad jis yra. 

Su SuperGames nuo 2013.11.10!

On 2/12/2017 at 22:24, MartynasP._ parašė:

Tingiu skaityt komentarus ir apie ką čia diskutuojat, bet tikiu ir manau, jog egzistuoja :D 

Mano kaimynų dukrelė (3 metų) matydavo mergaitės dvasią, bet tada mama nuėjus pradėjo žiegnotis, tai sakė, bent jau ta dukra kaimynų, kad ta dvasia, "mergaitė", labai pyko ir lakstė iš vieno kambario į kitą, tada jos abi kartu (kaimynų dukra ir "mergaitė") kartu pradėjo šokinėti ant lovos, tai mano mama priėjo ir pradėjo su tos pačios kaimynų dukros ranka ją žiegnoti, ir tada klausia, "tai kur tavo mergaitė?", sako "va išėjo už lango", mama sako "taip kaip, gi nukris", o kaimynų dukra ir sako "JI nenukris". Po to mama gavo šventinto vandens ir pašventino jų namą, nuo tos dienos "mergaitė" dingo. O tie šmėklos vaidenimaisi tesėsi kokius 4-5 mėnesius, bet tik ta dukra matydavo. Sakytum išsigalvoja, bet kodėl būtent tą dieną dingo? Po visų tų žiegnojimūsi be sustojimo? 

Manau jei yra dvasios, tai yra ir Dievas, o žiegnojimasis, labai susijęs su Dievu, tad tikiu, kad jis yra. 

Nelabai logiška. Tai ji dingo ar ne? Sakei kad po namų pašventinimo "mergaitė" dingo, bet poto sakai kad ta dukra ją vis matydavo. Dėl tų visų apsireiškimų, tai nėra kažkas naujo, tai vyksta gan dažnai. Kai "apsireiškia"(pasivaidena) dievas, visi tiki, o kai žmonėms pasivaidena vaiduokliai ar kokie ateiviai, iškarto yra laikoma kaip durnumo ženklu.

Visi šitie "Sakytum išsigalvoja, bet kodėl būtent tą dieną dingo?" yra pats papraščiausias placebos efektas.

Sakykit ką norit rašykit ką norit, man neitikinsit kad kažkoks dėdė su barzda yra Dievas, aš geriau tikėsiu ateiviais negu Dievu, o vaikai dažnai iki 3metų mato dvasias ir kitokius š, poto pranyksta savaime, bet neneigsiu, kad dvasiu nėra, nepasakosiu išsamiai, bet pasakau trumpai ir aiškiai :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3408 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...