Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, visi! :) Mane ištiko tokia situacija, kad sudaužiau savo labai mylėtą lenovo k3 note, tad nusprendžiau greitu metu atsinaujinti, atradau tokį telefoną kaip redmi note 3, jis yra gan pigus ir atitinka mano pagrindinius kriterijus, bet noriu paklausiti jūsų ar dar apsimoka pirkti šį telefoną, asmeniškai pats esu toks žmogus, kuris telefone saugo daug daug muzikos, žaidimų nežaidiu, kartas nuo karto pokemon go įsijungiu ir viskas, taip pat mėgstu naršyti interentu, kiek žiūrėjau Lietuvoje jis turėtų palaikyti 4G ryšį, taigi klausiu jūsų ar apsimoka pirkti šį telefoną: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_289037.html?wid=4

Redaguota , nario Komiksas

9a6e4888b4bd77fc5cfae5a2c0fdeca1646.png

prieš 11 valandas(-ų), Komiksas parašė:

O gal geriau pasiimt meizu m3 note, ką manot?

M3 Note'ą turi pažįstamas vienas, tai yra tokia problema, kad silpnai gaudo ryšį, šalia padėjus savo LG G3, su tapačia Ežio korta, pas mane buvo 2/4 4G, o ant Meizu tik 3G+ 4/4. Tai va toks pastebėjimas būtų, lauke viskas ok, čia patalpose taip. :) Šiaip tikrai gerai surinktas smartphone'as, malonus paimti, bet... Flyme pasirodė gana patogus, greitas.

Pats irgi renkuosi kažką iš Chinese brand'ų atsinaujint, tai M3 note kaip ir išmečiau iš galimų variantų, nors gal čia tik brokas vienetinis ar dar kažkas, nežinau, bet yra kaip yra.

Visi el. prekybos sprendimai! Kūrimas priežiūra, atnaujinimas. Daugiau kaip 2-iejų metų patirtis!

SPORTO PAPILDAI PIGIAU!!! Geriausios kainos garantas, užsakymai kas antrą sekmadienį.

Visais klausimais rašyti AŽ forume.

prieš 3 valandas(-ų), edjuxas parašė:

M3 Note'ą turi pažįstamas vienas, tai yra tokia problema, kad silpnai gaudo ryšį, šalia padėjus savo LG G3, su tapačia Ežio korta, pas mane buvo 2/4 4G, o ant Meizu tik 3G+ 4/4. Tai va toks pastebėjimas būtų, lauke viskas ok, čia patalpose taip. :) Šiaip tikrai gerai surinktas smartphone'as, malonus paimti, bet... Flyme pasirodė gana patogus, greitas.

Pats irgi renkuosi kažką iš Chinese brand'ų atsinaujint, tai M3 note kaip ir išmečiau iš galimų variantų, nors gal čia tik brokas vienetinis ar dar kažkas, nežinau, bet yra kaip yra.

Bet lauke pastovus 4G būtų, taip?

9a6e4888b4bd77fc5cfae5a2c0fdeca1646.png

(redaguota)
prieš 3 valandas(-ų), Komiksas parašė:

Bet lauke pastovus 4G būtų, taip?

Lauke tai taip, gaudo pilnai 4G, tik sakau matyt silpnesnę anteną Meizu naudoja, nei konkurentai.

prieš 2 valandas(-ų), Komiksas parašė:

Ir dar vienas svarbus dalykas, kuriame telefone kamera yra geresnė Meizu m3 note ar Xiaomi redmi note 3 ?

Pavyzdines foto žiūrėk kameros, bet sunku lygint kai vienoj vieoj vienas geriau atrodo foto, kitoj fotografuoji jau kitas,kadangi kamerų galimybės gana panašios. Bet mano akim žiūrint M3 Note kažkiek pranešesnis fotografavime.

Redaguota , nario edjuxas

Visi el. prekybos sprendimai! Kūrimas priežiūra, atnaujinimas. Daugiau kaip 2-iejų metų patirtis!

SPORTO PAPILDAI PIGIAU!!! Geriausios kainos garantas, užsakymai kas antrą sekmadienį.

Visais klausimais rašyti AŽ forume.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...