Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, šiandien parodysiu jum paprastą mapp darbelį, laukiu jūsų nuomonių!

Na, o kokiam darbui, ar gaujai tiktų šis darbas jum spręst, buvau mastęs, kad tai galėtų prilygti pasieniečių darbui, but I'm not sure :) .

Nesu sudėjęs mašinų dar tik tais. :)

Ir būčiau dėkingas jeigu pasiūlytumėt kokią nors vietą, kur galėčiau kažką pamappinti ir jeigu reikės atsiųsiu jums :) .

http://imgur.com/a/hifHq

Redaguota , nario TadasD

Labai daug dirbti reikia norint, kad MAP darbai pasiektų tokį lygį, kad juos kiti galėtų įvertinti teigiamai. Dabar nieko čia gero nematau, keli objektai įdėti ir viskas, jokio konkretumo, net nežinai ką sukūrei, jeigu siūlai nariams patiems sugalvoti kam darbas tinkamas. Iš viso tokį darbą galėtų padaryti praktiškai kiekvienas prie programos praleidęs ~30 minučių, šiek tiek susipažinęs su veikimu ir objektus paanalizavęs. Pats prašei nuomonės, neįsižeisk, vertinu objektyviai ir paprasčiausiai stengiuosi atmerkti tau akis. Pamoka tokia, išmok kurti kažką rimtesnio, o tada kelk į forumus ir prašyk įvertinimo. 

12 minutes prieš, Ainius parašė:

Labai daug dirbti reikia norint, kad MAP darbai pasiektų tokį lygį, kad juos kiti galėtų įvertinti teigiamai. Dabar nieko čia gero nematau, keli objektai įdėti ir viskas, jokio konkretumo, net nežinai ką sukūrei, jeigu siūlai nariams patiems sugalvoti kam darbas tinkamas. Iš viso tokį darbą galėtų padaryti praktiškai kiekvienas prie programos praleidęs ~30 minučių, šiek tiek susipažinęs su veikimu ir objektus paanalizavęs. Pats prašei nuomonės, neįsižeisk, vertinu objektyviai ir paprasčiausiai stengiuosi atmerkti tau akis. Pamoka tokia, išmok kurti kažką rimtesnio, o tada kelk į forumus ir prašyk įvertinimo. 

Nesutikčiau, kad žmogus atsidaręs programą 30minučių galėtu sukurti normalų mapp darbą, o už visą kita nuomone ok.

14 minutes prieš, Lauris1147 parašė:

Ką žinau , nekas ispudingai bet padirbėta kažkiek. Kas čia galėtu but huij parišy :P sekmės toliau darbuose,

Dėkui, žinau, kad nieko mandro nėra, žmogus norėjo šioje vietoje, kad padaryčiau pasieniečius tai pabandžiau, gavos kaip gavos, tobulėsiu po truputį :P

9 minutes prieš, TadasD parašė:

Nesutikčiau, kad žmogus atsidaręs programą 30minučių galėtu sukurti normalų mapp darbą, o už visą kita nuomone ok.

Aš ir nesakiau, kad ~30 minučių praleidęs prie programos kiekvienas žmogus gali sukurti normalų darbą, aš sakiau, kad praleidęs tiek laiko jis gali sukurti tokį darbą kaip tavo pateiktą šioje temoje.

TadasD

Na jeigu tai vienas iš pirmūjų tavo MAP darbų, tai puiku!
Kai aš pradėjau MAPP'inti, aš visada atsidarydavau google.com ir ten susirasdavau kokią vietą ir visada mėgindavau atkopijuoti į žaidimą, manau verta ir tau pabandyti. Sėkmės sekančiuose darbuose, o vertinti nėra ką, bet paskatinimo vertas :)

Šiaip pats darbas toks paprastas, bet jei dar sudet texturas, praplatinus gali padaryti kokį tai sandelį kuriam furistai pasikrauną kokias tai nors prekes, bent aš taip manau. 

Vertinimas būtų 6/10, kadangi nėra nieko įspudingo ar išskirtinio.

Pasiūlymas, pamėgink kokią sf stotį sumappint ar ls kaimeliuose padaryti tai kokią autobusu stotį.

♪   Jei nori, tai įrodyk kad esi to vertas.   ♪

♪  Mylėkit ir būkit mylimi by K3Leng ♪

a20084d2932241e3cf4c055e22f732c4519.png

DJ K3Leng

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3450 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...