Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3027 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki samperistai jūs.... TURIU KLAUSIMA PO 2M pertraukos nusprendžiau pasižiūrėt, kas gero dedasi samp pasaulyje ir štai kokia problema, man begalo baisiai stringa samp, ar gali taip but kad mano pc jo nepavelka ? :D

MANO PC SPEC
Intel Core I5 4460
8GB RAM
GTX 960 4GB

Čj per prastas pc bus mano žaist šitam gėriui ;(

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)
On 1/30/2017 at 17:42, FreLogeR parašė:

Ne, tavo PC yra GERAS jis turi "vezti" 2017m zaidimus, be problemu.

San Andreas'as nera skirtas tokioms sistemoms.

Tiesiog frame limita(VSYNC) nustatymuose uzsidek ir neturetu laginti.

nenusisnekek. daugumoje zaidimu vsync kaip tik papildomai lago pridaro. fps dropai game freez'ai papildomi stutters atsiranda nuo response time increase.

jam reikia naudoti adaptive vsync o vsync tik tokiuose zaidimuose kaip warframe puikiai veikia.

Redaguota , nario Tautedorus

Chestnuts please

(redaguota)

Jei rimčiau man su gtx 1060 ir i5 6400 veža 70 ir kartais dropina iki 45fps viskas nvidia nustatymuose ant performance ir vsync off (driveriai naujausi) in game frame limiter irgi off bet manau čia problema vga nes korta išėjo neperseniausiai ir su senesniais game nelabai gerai dirba.. ant GTA V 100+ fps ant hight o ant samp su unlockintu fps max 200 kur su i3 4460 ir GT 730 išgaudavau iki 250 :/ Fps dropina kur daugiau objektu pvz darbo bazė iki 50-70 fps nudropina.. (su procu atrodo gerai temp normalios)

Redaguota , nario willo
(redaguota)
prieš 19 valandas(-ų), .Aleksas. parašė:

Tai ką man daryt jmj jei pasileidus man fps buna tik 15-20fps ir stringa kaip nežinau kas....

Bandei persirašyt GTA SA? Pamėgink ištrint tada Dokomentuose Gta SA/SAMP aplankalus, gali but ten prihimičinta po tų ENB, švariai įsirašyk ir neturėtų but problemų, taipogi ar su kitais žaidimais tas pats?

Redaguota , nario Tautedorus

prieš 4 valandas(-ų), Maquex parašė:

Bandei persirašyt GTA SA? Pamėgink ištrint tada Dokomentuose Gta SA/SAMP aplankalus, gali but ten prihimičinta po tų ENB, švariai įsirašyk ir neturėtų but problemų, taipogi ar su kitais žaidimais tas pats?

Ar tu blmb moki skaityt ???? Po 2m as parsisiunciau ta suknista gta ir samp. Viskas pas mane svaru...

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

44 minutes prieš, .Aleksas. parašė:

Jei sakau, kad samp stringa tai samp. Ko čia nesuprast ? Gi pasakiau konkrečiai. Kiti žaidimai ant ultra grafiku 60fps no fucking dropu ir kt šššš.

O jeigu vien San Andreas paleist (be SAMP'o) kaip eina zaidimas?

Jeigu eina gerai, bandyk tada i kita serva SAMP'e nueit. Kaip ten seksis..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3027 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...