Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, mano vardas Mantas, bet galite vadinti Carabiniu, man yra 14 metų, esu iš Kauno, domiuosi photoshop ir keturračiais, šiaip esu draugiškas ir labai linksmų plaučių žmogus, draugai būdami su manim visada juokiasi kartais net nesuprantu iš ko

:D žaidžiu tokius žaidimus kaip " Battlefield2 " " SA:MP " "Minecraft " ir panašiai. Esu lankęs MMA, bet dabar darau labai ilgą pertrauką :) žaidžiu futbolą turbūt daugeliui nepatiks bet aš asmeniškai nemėgstu Kašės, nepatinka ir viskas nežinau dėlko :D Mėgstamas filmų stilius*: Komedijos/Fantastiniai | Mėgstamas muzikos stilius*: Pop/Hip hop/ ir pnš. | Kontaktiniai duomenys*: Skype: zole123, na sakau iškarto kad ir man malonu susipažinti šaika :) tikiuosi nesipyksim ir viskas bus ok :)

Dar nuotrauką įmesiu

:)

63c462e94c52f8a489ae543584b753fc119.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4295 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...