Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sv all

Apsimoka sita klaviatura? Dizainas nelabai patinka, bet realiai mechanine ji, tai ir kabina mane, ka manot, apsimoka? http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/isoriniai_irenginiai_ir_programine_iranga/klaviaturos/cooler_master_storm_mech_usru_cherry_mx_red

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Kažko reiktu? Brūkštelk PM. :) 

Dėl greitesnio atsakymo - Galgaldas#7883 (discord)

Prieš 1 valandą, Zolq parašė:

CM klavos gal ir nieko. Šeip nieko blogo nebus , o tik geriau nuo mechaninės

Aš nieko internetu neesu pirkęs, gal žinot jeigu man atsiųs broką, tai man reikės į kitą miestą t.y. į Vilnių iš Kauno važiuoti, kad aš jiems tą broką parodyčiau?

Programavimo paslaugos - svetainių kūrimas, blogų kūrimas, Discord botų kūrimas.

Kažko reiktu? Brūkštelk PM. :) 

Dėl greitesnio atsakymo - Galgaldas#7883 (discord)

prieš 4 valandas(-ų), Aik'Aik parašė:

Aš nieko internetu neesu pirkęs, gal žinot jeigu man atsiųs broką, tai man reikės į kitą miestą t.y. į Vilnių iš Kauno važiuoti, kad aš jiems tą broką parodyčiau?

Nebus broko , ne lenku perki. Jei brokas jie turi savo telefono linija , kur paskambines pasakysi kas nutiko , atvarys iš jų kažkas ( tikriausiai ) kurjeris ir pasiims ta produktą. jei tikrai brokuotas pakeis kitu arba šaibas duos

Taip, tikrai apsimoka, CM naudoja Cherry MX mygtukus, vokiškus, kurie yra geriausi rinkoje, geriausi kokybę, priešingai, nei razer'is kurie iki jų paskutinės klaviatūros naudojo kinietiškus, bet čia yra anglų / rusų, tai nepamiršk, jog tau rodys mažomis raidėmis apačioje, kažkur dešinėj pusėj ką kiekviena raidė rašys rusiškai.

prieš 18 valandas(-ų), DOMMYZ parašė:

Taip, tikrai apsimoka, CM naudoja Cherry MX mygtukus, vokiškus, kurie yra geriausi rinkoje, geriausi kokybę, priešingai, nei razer'is kurie iki jų paskutinės klaviatūros naudojo kinietiškus, bet čia yra anglų / rusų, tai nepamiršk, jog tau rodys mažomis raidėmis apačioje, kažkur dešinėj pusėj ką kiekviena raidė rašys rusiškai.

siaip tai viskas pagaminta kinijoje siomis dienomis. gal ten bus kazkiek ne kinisku komponentu bet garantuotai tai tiktai rebrandinti kiniski pagal vokiskus standartus.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3468 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...