Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, sveikinuosi su jumis ne pirmą kartą, tik kad naujas account.

Tai kaip išėjo taip išėjo SF-SIDE.US.LT grįžta su nauja administracija, su atnaujinta  modifikaciją.

Manau jums kilą klausimas kodėl mes grįžome?

Tesiog pamačiau jog JONAS - BANE_BASS , kuria kitą projektą, pasitarėm jis man paskyrė,atidavė, prižiūrėti šitą projektą.

Apie Modifikacija

Modifikacija tikrai nieko nesakau būs platinta, bet aš ja stipriai editinsiu, stengsuosi nenuleisiu rankų, kad tik turėtumeme geriausia rezultata, modifikacija turi šiek tiek klaidų kurias stenguosi sutvarkyti , tai dabar fixinu, dedu naujus itejierus, perkelinėju pastatus atnaujinu systemas. Prie modifikacijos dirbu gal savaitė jau  daug ką esu padaręs ir daug ką pakeites.

Apie projektą

Na, ką čia jums pasakyti , projektas manau nebuvo ilga laiką jis priklause Bane_Boss, bet jis susikurė kitą projektą, ir jis perleido man projektą, tad meginsiu aš jį atkurti, turiu jau susirengęs komanda, manau gal turėtu kažkas išeiti, daugiau parašiau apie modifikaciją, viršuj. 

Darbai bę pakvietimo

• Picų Išvežiotojai

• Kelių valytojai

• Autobusų vairuotojai

• Gaisrininkai

Darbai su pakvietimu

• Policijos Departamentas

• Taxi

• Medikai

• Aras

Radistai(šis darbas gali būti panaikintas)

• Fūristai

• Dyleriai

• Mechanikai

-------------------------------------------------------------------------

Taipogi serveryje prisidės nauji darbai po kažkiek laiko , FTB,SPD.

-------------------------------------------------------------------------

Gaujos/Mafijos

,,Sindacco Mafija(Taipogi būs keičiamos mafijos, arba į gaujas, arba tesiog paliks gaujos keisis bazės systemos)

,,Forelli mafija(Taipogi būs keičiamos mafijos, arba į gaujas, arba tesiog paliks gaujos keisis bazės systemos)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šeanden startas 15:35h.

Serverio ip adreasas - 45.125.66.77:7781

Teampspeak - GREITAI BŪS.

Svetainės Adreasas - www.SF-SIDE.US.LT

ŠEANDEN FORUME 14:30 SERVERIO ATNAUJINIMA!

SU NUOTRAUKOM!

FORUMAS IRGI YRA TVARKOMAS!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tad prašau jūsų nesakyti jog šūdservis ir t.t tesiog bandom kažką sukurti, jeigu išeis pasimsim .LT galunė ir t.t

Redaguota , nario JS.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3448 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...