Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Priviet, draugai. Taigi, iškilo tokia problema, jog neužkalnų mano mergina švęs savo 18-tąjį gimtadienį ir didžiąją dalį gimtadienio apsiėmiau organizuoti pats. Užsinorėjau, jog gimtadienis būtų kažkuo išsiskiriantis iš kitų, kitaip sakant - unikalus. Sugalvojau gimtadieniui daug idėjų, ir vienai iš šių idėjų reikalingas įgarsintojas, kuris įrašytų savo balsu keletą trumpų sakinių, taip padėdamas man įgyvendinti mano idėją, kadangi savo mikrafoną paleidau ant laidų ir jis nebeveikia :lol:

Reikalavimai labai maži :
1. Turėti gerą mikrafoną, jog įrašas būtų kokybiškas.
2. Balsas neturėtų būti vaikiškas.
3. Mokėti į dainą įterpti įrašus (nebūtina, šitą galėčiau pasidaryti ir pats).

Laukiu geros širdies žmonių, kurie galėtų apsiimti tuo ir labai man pagelbėtų. Peace :taika:

Redaguota , nario SoundKid

3f903ec34b99d50aff5955b0eda81d4f490.jpg
"SoundKid" Youtube Channel Here - http://www.youtube.com/c/SoundKid

prieš 9 valandas(-ų), nojaika1 parašė:

O kas čia per mergina, kad jos 18 gimtadienį reikia organizuoti? Čia turbūt viena iš tų "reikliųjų" kur jei bmw ar iphono neturi/nepadovanosi tai neįtiksi. Turbūt ir "šventė" bus kokioj nors sodyboj, kurioj jūs prisigersit ir galiausiai sužinosit jog jį nėščia, ar aš klystu?

Debiliškesnio komentaro parašyti negalėjai kaip matau. Aiškiai buvo parašyta, kad mergina mano, o ne kažkokia eilinė pacankė, todėl aš pats pasisiūliau padėti organizuoti jos gimtadienį savo noru, nors ji būtų puikiai susitvarkius su tuo ir pati. Ir manau, jog vaikinai savo panelėms turi padėti visur ir visada. O pagal Tavo mastymą, tai garantuoju, kad ateitį sėdėsi ant sofos išvertęs pilvą bei apsikabinęs alaus butelį, o Tavo žmona visus darbus darys viena.
Tuo labiau, kur švęsime ir kiek išgersime, tai mažiausiai Tau turėtų rūpėti. Mus supa normalūs žmonės, ir mes susirenkame gerai praleisti laiką, o ne prisigerti, kaip kad Jūs, jog vėliau prisidarot vaikų, ir dar kitiems savo gyvenimo nepasisekusią patirtį bandote prikišti :taika:

prieš 10 valandas(-ų), nojaika1 parašė:

O kas čia per mergina, kad jos 18 gimtadienį reikia organizuoti? Čia turbūt viena iš tų "reikliųjų" kur jei bmw ar iphono neturi/nepadovanosi tai neįtiksi. Turbūt ir "šventė" bus kokioj nors sodyboj, kurioj jūs prisigersit ir galiausiai sužinosit jog jį nėščia, ar aš klystu?

pizdec, kozeri sove xD

As irgi pvz savo ex organizuodavau gimtadienius, ir nebuvo reikli dovanoms, daznai pykdavo kai kazka padovanuodavau is brangesnio

On 1/20/2017 at 01:46, SoundKid parašė:

Debiliškesnio komentaro parašyti negalėjai kaip matau. Aiškiai buvo parašyta, kad mergina mano, o ne kažkokia eilinė pacankė, todėl aš pats pasisiūliau padėti organizuoti jos gimtadienį savo noru, nors ji būtų puikiai susitvarkius su tuo ir pati. Ir manau, jog vaikinai savo panelėms turi padėti visur ir visada. O pagal Tavo mastymą, tai garantuoju, kad ateitį sėdėsi ant sofos išvertęs pilvą bei apsikabinęs alaus butelį, o Tavo žmona visus darbus darys viena.
Tuo labiau, kur švęsime ir kiek išgersime, tai mažiausiai Tau turėtų rūpėti. Mus supa normalūs žmonės, ir mes susirenkame gerai praleisti laiką, o ne prisigerti, kaip kad Jūs, jog vėliau prisidarot vaikų, ir dar kitiems savo gyvenimo nepasisekusią patirtį bandote prikišti :taika:

Tu man taip ir neatsakei, kam reikia gimtadienį organizuoti? Čia kažkoks festivalis? Daug garso, šviesų, ko?? Ateina gimtadienis, nueini pas ją, pasveikini, ten duodi dovaną, pabūni, vsio, kas per laikai, kad ir tą "18" gimtadienį reikia jau net organizuoti, su visom sodybom... ir kam to?? Gerai praleist laiką? Tu jį gali gerai praleist ir namie būdamas ar tiesiog kažkokiam restorane jei nori padaryti kažkokį įspūdi, tos tokios "užmiestinės" vietos tai ir yra tik tam kad galiausiai savo strašydlą tu prigirdysi ir tada savaime jos kelnaičiukės nusliks o tu į ją įsiskverbsi... tau atrodo, kad aš kažkoks nesveikas, nes nemąstau taip kaip tu, negeriu, nerūkau (be ko jūs neapsieinat) bet tai yra tiesa, kad jūsų tikslas ten yra vienas, ir visi tą supranta. Deja, tu čia savo ilgais sakiniais manęs neprivertei suabejoti savo žodžiais... pz kaip tie laikai keičias, turbūt kai bus koks 20 gimtadienis, tai dar ir organizatorius pasikviest reikės, nes tavo išlepintai reikliajai "mergai" jau bus mažai visko, tada gimtadienį dvare daryt galėsit... NUSILEISK ant žemės, ir suprask, kad nereik persistengti tokiom nesąmonės kurias tu darai... nu ok, daryk, bet kam tai dar ir viešint čia? prašyt įrašyt kažkokių įrašų? Watafak, aš norėčiau tai tavo mergai į akis pažiūrėt, ir matyčiau, ar čia viena iš tų, kur vaikšto paskui savo tokio pat lygio marozus su tympom auksiniais užtrauktukais....

On 2017-01-21 at 20:28, nojaika1 parašė:

Tu man taip ir neatsakei, kam reikia gimtadienį organizuoti? Čia kažkoks festivalis? Daug garso, šviesų, ko?? Ateina gimtadienis, nueini pas ją, pasveikini, ten duodi dovaną, pabūni, vsio, kas per laikai, kad ir tą "18" gimtadienį reikia jau net organizuoti, su visom sodybom... ir kam to?? Gerai praleist laiką? Tu jį gali gerai praleist ir namie būdamas ar tiesiog kažkokiam restorane jei nori padaryti kažkokį įspūdi, tos tokios "užmiestinės" vietos tai ir yra tik tam kad galiausiai savo strašydlą tu prigirdysi ir tada savaime jos kelnaičiukės nusliks o tu į ją įsiskverbsi... tau atrodo, kad aš kažkoks nesveikas, nes nemąstau taip kaip tu, negeriu, nerūkau (be ko jūs neapsieinat) bet tai yra tiesa, kad jūsų tikslas ten yra vienas, ir visi tą supranta. Deja, tu čia savo ilgais sakiniais manęs neprivertei suabejoti savo žodžiais... pz kaip tie laikai keičias, turbūt kai bus koks 20 gimtadienis, tai dar ir organizatorius pasikviest reikės, nes tavo išlepintai reikliajai "mergai" jau bus mažai visko, tada gimtadienį dvare daryt galėsit... NUSILEISK ant žemės, ir suprask, kad nereik persistengti tokiom nesąmonės kurias tu darai... nu ok, daryk, bet kam tai dar ir viešint čia? prašyt įrašyt kažkokių įrašų? Watafak, aš norėčiau tai tavo mergai į akis pažiūrėt, ir matyčiau, ar čia viena iš tų, kur vaikšto paskui savo tokio pat lygio marozus su tympom auksiniais užtrauktukais....

Pyk, nepyk, bet tu ryškiai deb1las esi, sutrenktomis smegenimis, arba šeip psichologiškai sutrikęs. Rašiau, jog ji švęs savo 18``-ajį gimtadienį, ir kad didžiąją dalį apsiėmiau organizuoti pats, nes to norėjau (ir daug ko pati susiorganizuot negalėtų, nes panelės mažai ką supranta elektronikos srityje, tokiose kaip garso aparatūra, šviesos, dūmai ir t.t.). Nerašiau, jog tai darau iš savo lėšų, ar prašomas jos, tad atsipeikėk, ir sugrįžk į sveiką protą, nes sėdėjimas prie kompiuterio ir debiliškų komentarų rašymas Tave tuoj suės iš vidaus. Ji pati dirbo (didelis pliusas jai už tai, nes dauguma mokyklinio amžiaus paauglių šiais laikais sėdi tik ant tėvų šiknos ir nieko nenori daryt) ir užsidirbo pinigus norėdama savo 18-tą padaryti tikrai gerą, kadangi gimtadienio normalaus, kur susirenka visi draugai į vieną vietą, nedarė jau daug metų. Iš tų pinigų viskas ir bus organizuojama, bet, kaip matau, pats tų "reikliųjų panelių" būsi prisišaudęs praeityje, kažkada nusvilęs, ir dabar su savo sovietiniu mąstymu galvoji, jog ir visos kitos panelės tokios. Tai tokio žmogaus, kaip Tu, man tikrai gaila. Reikėtų pagaliau Tau išeiti į kiemą, ir daugiau bendrauti su normaliais žmonėmis. Tik tiek tau patart tegaliu..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3465 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...