Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki! Taigi leavinu forumą, nes jau užkniso moderatoriaus "Reklameris" nesamonės, jis kaip kai kurie LT mėntai: "Laba diena, duokit man prie ko nors prisipist". Paskutini ispėjima uždėjo dėl to kad temos pavadinimas atseit caro "Reklamerio" buvo neišsamus :)))))) Cool .... Gal kita karta man į temos pavadinimą visą turinį sukišt, ponas? Čia kai žmogus moderatoriu dirba ir tipo nori primest, kad labai aktyvus ir tada pradeda prisipisinėt, atsiprašant. Patarimas tau "Reklameri": paskaityk knygų, išeik į lauką, pakeliauk. PAMATYK KAS YRA GYVENIMAS!!! Klausi "Kodėl?" Todėl, kad esi ožys ir su savo pilku gyvenimu trugdai kitiems gyvent išsipisinėdamas iš visko. #peace #Goodbye 

Redaguota , nario Tautedorus
Taisyklės 1.1 pažeidimas.
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 4

2d68aa92d936eef0e643cd90e1ca2f95.gif

(redaguota)

Jei pažeidi taisykles, tai moderatoriai yra ožiai ir gyvena nepilnavertį gyvenimą? Labai įdomus ir tikrai nelogiškas sąryšis, tiesą pasakius. Įdomias išvadas išvedi, įdomias... Ir vietoje to, kad perskaitytum taisykles ir atsiprašytum, kaip padorus žmogus, tu darai visiškai atvirkščiai. Jei tau sunku prieš rašant įsijungti galvą ir sugalvoti normalų temos pavadinimą, tai nežinau... Įdomu, kaip el. laiškus siųsi ateityje dirbdamas, jei nesugebėsi pavadinimo sugalvoti. O jei taip forumas nepatinka, visada gali išeiti. Gal tą ir padarysi, bet esi special snowflake ir turi visiems pasireikšti, koks tu svarbus ir kokie prasti yra moderatoriai, nes savo laisvalaikiu nori palaikyti forum tvarkingą. Aš per visą laiką šiame forume buvau tik kartą gavęs įspėjimą už netyčinį dvigubą pranešimą, o už tave pranešimų esu parašęs dešimtimis kartų daugiau. What's more, ilgą laiką po užsiregistravimo net nebuvau atsivertęs taisyklių puslapio, nes ir taip yra obvious, kaip reikia tinkamai elgtis internete ir pateikti informaciją aiškiai, paprastai, suprantamai ir gražiai. Matomai, nevisiems tai yra akivaizdu...

P.S. Vėl pažeidei taisykles. Sunku kažkaip kai kuriems susigaudyti...

Redaguota , nario Tautedorus
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3472 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...