Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi sveiki supergames lankytojei.

Pradėsiu nuo pradžių, kas,kaip ir kt.

Prieš savaitę ar daugiau laiko į skypę savo pasiūlymus siūle Hagen'as, siūlėsi sukurti dizainą , titulinį  ir banus forume.

Jis sakė, kad dirba profesionaliai, gerai gfx'sina ir viską padarys unikaliai. Mes jam sumokėjome pinigus apie 47€ , mokejimas buvo darytas paypalu bei knygos.lt norėjo, kad nupirktumėm jo panai knygą ,  o už tai jis sukurs dizainą , titulinį ir banus. 

Kaip buvo padarytas pervedimas jis prie dizaino padirbėjo 15% bent jau pats taip sakė. Atėjus dienai , jis pradėjo "mazintis" ta prasme ,, vėliau " ,, einu i akropolį  vėliau užbaigsiu " ,, einu i miestą aš per naktį dirbsiu " ir taip toliau. Jis taip "mazinosi "visą savaitę ar daugiau ir viena diena prašė jam pervesti dar 30€ neužbaiges  savo pradėto darbo, net suknisto paprasto dizaino jis norėjo jau pradėti kitus darbus, nu žodžiu jis taip iki dabar pradėjo mazinti, mazinti ir mazinti.

Štai chatai  [ įrodymai ] 

gWHPJy6.png

AVKyYxh.png

KlFJXa7.png

6QtL3Rg.png

jO1T2Y6.png

lTkZedO.png

Jo vardas : Dalius.K

Jo Email : [email protected]

Jo IP : 

Ban IP Address '178-19-22-114 Mazeikai'  
Ban IP Address '178.19.22.114'  

Hagen darbas :

http://imgur.com/a/D899H

sako kad jisai photoshopines ir viską dares pats bet patikrines CSS styles kelti iš kitur URL.

https://www.rockstargames.com/V/img/global/home/masts/header1.jpg

ir kt.

imkit dizaina kuri jis nesugebėjo užbaigt gal kažką savo susigalvosit ;)

http://www15.zippyshare.com/v/FEVWmUMC/file.html

Redaguota , nario Fastas

Na ka aš galių pasakyti hagen tikrai lohas esi kad taip pasielgei, žmonės tavimi pasitikėjo o tu pasišikai ir tokius pinigus gavai, nu nieko gero galiu pasakyti graudus esi, sėkmės tau gyvenime su tokių vaikišku, protų kurį parodei,o ištikro pats išviso neišmanai savo darbo nieko sėkmės tau.... Nepasitikėkit ir tikrai neapsigaukit šituo žmogumi saugokimės nuo tokiu idijotų 

(redaguota)

Kuo toliau tuo daugiau atsiranda apgaviku. Labiausiai nervina, kai pirkėjas arba pardavėjas sako, kad nepasitikiu tavim nors ir turi daug teigiamų atsiliepimų.. Mane nesenai ir apgavo. Taigi geriausias būdas apsisaugoti tai imti TARPININKĄ. ;)

P.S Kaip sakoma iš klaidų pasimokom. ;)

Redaguota , nario -PonasDėdė'

Perku Stambius Facebook Puslapius.

Nepatikimas asmuo, man taip pat siūlėsi padaryti html dizainą, pervedžiau eurus sakė bus greit, bet pradėjo taip pat mazintis, kad varo lauk per nakti dirbs užbaigs ir pns, sako jeigu paimi vvp per snd užbaigiu html ir einu prie vvp, nesutikom ir pns. Tuomet kai pradėjau grasint neigiamais ir pan kitą dieną atsiuntė html, bet to dizaino vertė max 5 eurai, na tiesą sakant atsiuntė šūdų krūva :) aferistas jis Dalius Kacher/VapeNation/Deffix/Hagen. Kita jo sąskaitą Dalia Kačerauskienė. Turi pilnus įrodymus kaip apgauna varyk į mentyną, jei ko reikės galiu ir aš pridėti nuotraukų, pavedimus visus kaip apgavo ir pan :)

(redaguota)

Nesmerksiu tavęs, kad ten žioplys esi, kad šaibas daviai, nes ir pačiam panašiai buvo. Tiesiog, aš nesuprantu tokių, žmonių, tu apsiėmiai darbą, tai ir dirbk, vis mazinasi, kaip jam negėda tai net rašyti. Oj šis pasaulis šlykštus, kaip ir jame esantys žmonės

Esmė, tame, kad jis tesugeba html kalbą, ir tai kreivai pakoduoja kiek pastebėjau iš senesnių laikų.

Galvoju vis, gal man sugrįžti prie paslaugų teigimo (kodavimas, piešimas)

P.S: dizainas šlykštus.

Redaguota , nario Rolex

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...