Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas. Beje, diabetas nėra mirtina liga, tiesa?

• Atsakymų 46
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Ot ir gali duočiau FT bet sakytum kad su photoshopu padaryta galėsiu vakare per kamera parodyt jei netiki... bet kamera neryški nelabai matysis bet svarbu gal kašką matysi pakviesk skype: pauliasas74123 priimsiu apie 18-19H nes lekiu i varžybas tuoj :)

Eik tik. Tu krč, nespalvota kamera... Nepriimsiu į skype, nes beveik ensinaudoju :) + nesvaik.

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Apie akis tai gali būti, tačiau čia retas dalykas. Sveikas atvykęs.

Taip retas pats nepagaunu kodėl taip gal dėl to kad tėvo žalia o mamos mėlyna :? Norėjau lešius isidėt kažkada nu ta prasme kad vienodos butu bet visi sako kad taip labiau tinka :D

Jo jo.. Mano viena akis raudona, kita ruda ;)

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

":1rkzie9s]
Apie akis tai gali būti, tačiau čia retas dalykas. Sveikas atvykęs.

Taip retas pats nepagaunu kodėl taip gal dėl to kad tėvo žalia o mamos mėlyna :? Norėjau lešius isidėt kažkada nu ta prasme kad vienodos butu bet visi sako kad taip labiau tinka :D

Jo jo.. Mano viena akis raudona, kita ruda ;)

Nesvaik gal ? :D

gold-life.in.gif

• Laimėta kovų: 1

• Pralaimėtų kovų: 2

Puse aprašymo nuo mano nukopijuota galima sakyt. :D... Filmų ir muzikos skoniai tipu tapu, kaip ir pomėgių. :oho:

Taip kopijavau nuo taves bet tavo skonis kaip ir mano :)

Jeigu nesunku, papasakok kokį įspūdį tau paliko filmas "V for vendetta", kuri vieta tavo manymu buvo geriausia?

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Puse aprašymo nuo mano nukopijuota galima sakyt. :D... Filmų ir muzikos skoniai tipu tapu, kaip ir pomėgių. :oho:

Taip kopijavau nuo taves bet tavo skonis kaip ir mano :)

Jeigu nesunku, papasakok kokį įspūdį tau paliko filmas "V for vendetta", kuri vieta tavo manymu buvo geriausia?

Visas filmas geras buvo "D

gold-life.in.gif

• Laimėta kovų: 1

• Pralaimėtų kovų: 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...