Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ir kuom jis čia geras, koks tikslas, ir kodėl jį naudinga/nenaudinga daryti? Galėtum apšviesti ?

Vietoje to, kad miegotum 8h viena karta, gali iskaidyti miega i daug trumpu poguliu. Taip gali sutrumpint bendra paros miego laika iki 2h ir jaustis zvalus ir kuribingas. Privalumas - per para gali kur kas daugiau visko nuveikit. Ypatingai gerai jei turi daug darbu ir truksta laiko. Placiau info galima susirast internete, nes populereja jau sitas metodas. Sorry kad lietuvisku raidziu nerasau, ka tik win susirasiau be LT kalbos :)

Redaguota , nario D34DC0D3
(redaguota)

Aš manau jeigu nieko nedirbi ir tai tau nereikia, tai ir nedaryk, bet realiai pagalvojus ką tu gali nuveikti 4 ryto ? Jeigu nenueisi pagal grafiką tą 20 min pamiegoti ? Koks tiklsas kenkti organizmui kol jis prisitaikys? Nu čia tik mano nuomonė.

Darba ir studijas galiu atlikti bet kokia valanda, tai man cia ne problema. Kiek kol kas issiaiskinau, tai kad per 2 sav galima priprasti prie tokio grafiko, ir per tas 20 min tada gali greitai panirti i giliojo miego stadija(ta per kuria smegenis ir organizmas labiausiai ilsisi). Tai va sudomino. +6 valandos per para ne pro sali butu. Per savaite - 42val.

Redaguota , nario D34DC0D3

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...