Peršokti į turinį

Konteris.LT projektas


DyAgEsS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2686 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png
 
Sveiki visi,
 
Taigi norėčiau Jums pristatyti Konteris.LT projektą, kuris oficialiai gyvuoja nuo rugsėjo mėnesio! Projekto pagrindą sudaro CS 1.6 [CSGO] modifikacijos serveris, kurio ip adresas bus pateiktas žemiau prie informacijos.
 
Dauguma žmonių kalba, jog cs'as miršta, neverta kurti projektų, nes jie vistiek bus vienadieniai, na iš dalies tai yra tiesa, tačiau mūsų projektas išsiskiria iš kitų tokio tipo serverių būtent unikalumu bei nuolatiniais naujinimais. Jei kažkas abejoja tiesiog užsukit ir pamatysit. Šiuo metu serveryje yra ištaisyti iki šiol žinomi modifikacijos bugai, todėl galite džiaugtis kokybišku žaidimu, o atsiradus naujam bugui ar kokiems nors nesklandumams jie būna greitai sutvarkyti.
 
Serveryje nuolatos vyksta eventai, kurie yra automatizuoti. Na apie eventus, tai pirmas būtų toks, jog žiemos laikotarpiu buvo sumąstyta random vieną žaidėją iš T komandos bei vieną iš CT paversti roundo pradžioj "Kalėdų seneliais", žinau, jog nuskambės žiauriai, bet už "Kalėdų senelio" nužudymą žaidėjas gauna papildomų taškų, už kuriuos vėliau galima pirkti įvairius itemus ar skinus. Kitas naujas eventas būtų toks, jog kas tris roundus atsiranda mape (ne visuose mapuose) dėžęs priklausomai nuo žaidėjų kiekio serveryje ir radus dėžę bei ją pakėlus galima gauti įvairius prizus, tokius kaip: taškus, free vipą ar cs 1.6 gift. Serveryje yra komanda: /csgift, kuri parodo, kiek dar laisvų giftų, kuriuos galima rasti dovanoje yra. Gift'ų skaičius ribotas.
 
Taip pat serveryje yra griežta tvarka, todėl projekto savininkai nedalina skinų, taškų, vipų, adminų draugams ar tiesiog žaidėjams. Mūsų akimis visi žaidėjai yra ir turi būti lygūs, taigi visi taškus turi susirinkti patys.

Informacija apie serverį bei tinklalapį:

Serverio pavadinimas: [Global Offensive] # Konteris.LT
Serverio IP adresas: cs.konteris.lt:27015 arba 185.80.130.124:27015
Tinklalapis: Konteris.LT
 
Iš tiesų forumas dar nėra sutvarkytas iki galo, jo tvarkymo darbai užsitęsė, tačiau jis turėtų būti baigtas tvarkyti iki  galo maždaug 2017-01-04.
 
Daugiau informacijos manau rasite pačiame serveryje kaip ir kokios komandos jame yra, taigi dėkui už Jūsų dėmesį skirtą šio projekto pristatymui ir tikiuosi, jog susitiksime mūsų serveryje :)!

Su praėjusiomis bei artėjančiomis šventėmis Jus sveikina Konteris.LT!
present_white3.png
 
Pagarbiai,
Projekto administracija
 
 
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2686 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...