Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

35 minutes prieš, *DeMo* parašė:

Tai dar normaliai

Galios užtenka, kaip tokio dydžio mašinai, bet komforto mažai. Turėčiau pastovių pajamų imčiau mersą, o dabar kai turėjau tik ant mašinos ir kuro dar biški liko teko galvoti apie kažką kieno remontas pigus. Faktiškai yra taip, turi darbą gali imt kažką gero, neturi darbo ieškai mašinos kurios išlaikymas bus pigus.

http://rkentas.tk - Kitoks motyvacinis puslapis

1 minute prieš, BruceD parašė:

Galios užtenka, kaip tokio dydžio mašinai, bet komforto mažai. Turėčiau pastovių pajamų imčiau mersą, o dabar kai turėjau tik ant mašinos ir kuro dar biški liko teko galvoti apie kažką kieno remontas pigus. Faktiškai yra taip, turi darbą gali imt kažką gero, neturi darbo ieškai mašinos kurios išlaikymas bus pigus.

Būtent :D Aš pats dabar galvoju pasiimt mašina 2metams t.y Klevui , po jo keisiu mašina tikrai tik dar nežinau į kokia ;) 

****Do Apyrankės**** Fb:
On 13/01/2017 at 01:34, Trepsius parašė:

Jeigu nenori sudo, perki Audi Quattro 3l , jeigu nori sudo perki BMW. Kas siulys BMW x-drive tai pasigooglinkit kad Quattro kopija ir visiskai useless. + BMW detales brangios ir greiciau ismusi vaziuokle. Pasiimk priekiu varoma arba visais keturiais, kadangi klevas ir mazesne tikimybe teises prapist. 

3l turėtų buti apie 140kw, naujokui per galinga tokia bus, kaip ir minėjo, reikia pradėti nuo b5 arba golf 4 kad būtų ~2ł 100kw. Pats panašiai pradėjau, pirma didelė buvo, pramokau geriau vairuoti  šokau ant audinės Q, dabar planuoju e53 pasiimt. Kregždę turėjas, sunkoka rasti ne lavona, nes dabar su tom kregždėm pilna perikupu,

Temos autoriau, kai pirksi mašina tikrink foto ir ką rašo kas yra, nes pats vos nepasimoviau ant e53, parašyta, kad yra stoglangis, o ft nėra, vėliau atradau tikra skelbima, dabar laaaabai zoninių pilna skelbimuose, ir geriausiai prašyk, kad pratestuotu su pc klaidas, nes gali įkišt lavona, nors kokia lemputė ir nedega.

26 minutes prieš, *DeMo* parašė:

Būtent :D Aš pats dabar galvoju pasiimt mašina 2metams t.y Klevui , po jo keisiu mašina tikrai tik dar nežinau į kokia ;) 

Realiai tai klevui sočiai golf 4 (aš aukštas, didelis, bet telpu dar sedynė ne iki galo neatstumta, todėl dėl dydžio pergyvent nereiktu), nu aišku barakūdu jau nepasigausi su tokia, o normalios tai ir į lada lips. Prisiparkuoti lengva, jei tas legendinis 1.9 81 kw tdi tai trauka nrml ir sandudos mažos, bet jei problemu su purkšukais bus tai tada prakeiksi jį, o jei ne tada laimingas busi, nenorint rizikuot gali ieškot benzo, bet nežiūrėk tik į tuos 1.4, nes bėdos jie yra, o nevarikliai. Realiai aplamai patarčiau benzina žiūrėt, nes labai gerai kuriasi, problemu dėl įvairių gedimu mažai, vienintelis minusas, kad ryja daug, bet faktiškai jeigu nedaug važinėji tas pats gaunasi.

1 minute prieš, BruceD parašė:

Realiai tai klevui sočiai golf 4 (aš aukštas, didelis, bet telpu dar sedynė ne iki galo neatstumta, todėl dėl dydžio pergyvent nereiktu), nu aišku barakūdu jau nepasigausi su tokia, o normalios tai ir į lada lips. Prisiparkuoti lengva, jei tas legendinis 1.9 81 kw tdi tai trauka nrml ir sandudos mažos, bet jei problemu su purkšukais bus tai tada prakeiksi jį, o jei ne tada laimingas busi, nenorint rizikuot gali ieškot benzo, bet nežiūrėk tik į tuos 1.4, nes bėdos jie yra, o nevarikliai. Realiai aplamai patarčiau benzina žiūrėt, nes labai gerai kuriasi, problemu dėl įvairių gedimu mažai, vienintelis minusas, kad ryja daug, bet faktiškai jeigu nedaug važinėji tas pats gaunasi.

Na golfiukas 4 už 1k nelabai išeina :D o jei ir būna koks tai jau padrožtas arba kas mane nepatinka būna 2/3 , Dėl benzo tai nenoriu vien dėl to nes važinėsiu daugiau ;) o kad mažiau problemų su jais tai čia faktas bet dyzelis is life :DD 

****Do Apyrankės**** Fb:
11 minutes prieš, *DeMo* parašė:

Na golfiukas 4 už 1k nelabai išeina :D o jei ir būna koks tai jau padrožtas arba kas mane nepatinka būna 2/3 , Dėl benzo tai nenoriu vien dėl to nes važinėsiu daugiau ;) o kad mažiau problemų su jais tai čia faktas bet dyzelis is life :DD 

Kiek km žadi per metus prasukt, ilgais atstumais važinės kad į dyzeli dairaisi? Dėl 2/3 tai manau turėtu mažiausiai galvą skaudėt kadangi vairuotojas esi ir *Myliu SuperGames.lt* turėt būt. Ne tau įleidinėti reiks. Aš tai jei jau imčiau dyzeli, (ko tikiuosi niekada nedarysiu) tai žiūrėčiau, kad būtu paprasti purkštukai (mechainiai ar kaip ten skaitosi) kuriuos pasikeist nereiktu labai daug investuot. Man tai už tą sumą visą dar dadėjo ir ratus lietus su vasarinėm padangom. Manau galima rast ir už 1k nrml. Pirkdamas dar pažiūrėk kur eksplotota, nes tai daug ką pasako apie mašiną.  Ir patarimas žiūrėt tik į vokieškus ir japoniškus auto.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3446 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...