Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3095 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

MAPP'INIMO PASLAUGOS

Labas!

Mappinu kokybiškus ir pusnormalius mapp darbelius , nesvarbu kokiam mieste - kaime , gražiausiai išeina mappinti interjerus , naudojų labai maža kieky objektų.

Atsiskaitymus priimtu tik PaySera arba SWEDBANK pervedimu už kiekviena darbeli prašysiu apie " 8 "  ( 5 - 2 ) Euru priklauso nuo kokybes ir laiko.

Moku - Texturint , Gražiai ir padoriai sudėti ir gražinti mapp darbeli , dėti textus viskas kas susiją su mappinimu.

PAVYZDŽIUS GALITE RASTI ŠIAME SERVERYJE..

Address:  s1.justhost.lt:8005

PW : fctest

Redaguota , nario Robertas™

• ,

Tikrinau darbus,ką galiu pasakyti tikrai nieko gero,ir tikrai nėra tokie mapp darbai verti kaip serveryje 8€ ar tai 5€,nebent jau daug pasistengta būtų o tokius ir free gali gauti..

Supranti kiekvienas vertintojas turi savo skonį kaip ir kiekvienas mapperis turi savo stilių, todėl suderinti šiuos 2 sunkiais suderinamus dalykus manau būtų per daug sudėtinga norint, jog darbai tenkintų kiekvieną. Man asmeniškai darbai yra tikrai gražūs, juo labiau, kad žmogus mappindamas apgalvoja kiekvieną detalę ir bando improvizuoti, jog darbas būtų kuo originalesnis pritaikant tarpusavyje derančias tekstūras. 

Trumpai tariant: Kiekvienam neitiksi, tačiau iš manęs - didelė rekomendacija,

Supranti kiekvienas vertintojas turi savo skonį kaip ir kiekvienas mapperis turi savo stilių, todėl suderinti šiuos 2 sunkiais suderinamus dalykus manau būtų per daug sudėtinga norint, jog darbai tenkintų kiekvieną. Man asmeniškai darbai yra tikrai gražūs, juo labiau, kad žmogus mappindamas apgalvoja kiekvieną detalę ir bando improvizuoti, jog darbas būtų kuo originalesnis pritaikant tarpusavyje derančias tekstūras. 

Trumpai tariant: Kiekvienam neitiksi, tačiau iš manęs - didelė rekomendacija,

Aš tiesiog išsakiau nuomonę ir tiek,aišku kad visiem kitaip bet tik taip sakau simple ir tikrai neverti ten tu 8€,kaip ir minėjau tikrai free gali gauti,aišku žiūrint kaip gailą kam ne ;) Turiu kas man pvz mappina ir texturina for free ir greitai ir grąžiai galėsiu ir ft į až. Btw sekmės užsisakant kitiems

(redaguota)

Aš tiesiog išsakiau nuomonę ir tiek,aišku kad visiem kitaip bet tik taip sakau simple ir tikrai neverti ten tu 8€,kaip ir minėjau tikrai free gali gauti,aišku žiūrint kaip gailą kam ne ;) Turiu kas man pvz mappina ir texturina for free ir greitai ir grąžiai galėsiu ir ft į až. Btw sekmės užsisakant kitiems

Numesk , man smalsu koks mapperis švaistydamas laika siųstu kam free mapp darbelius.

Jeigu yra prisidėjas prie projekto kūrimo  , tai jau asmeniška.

Redaguota , nario Robertas™

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3095 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...