Peršokti į turinį

Parduodamas Mixai.LT


DyAgEsS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2686 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

 

Sveiki visi,

Taigi kaip jau tikriausiai supratot iš temo pavadinimo, tai radus rimtą pirkėją, kuris tikrai turi noro ir motyvacijos užsiimt vienu iš rimčiausių mix'ų projektų Lietuvoje, jis bus jam parduotas. Jei pirkėjas nelabai gaudosi serverių kūrime, tai pradžioje dar padėt galėsiu jei iškils kokių problemų arba dar ką nors pakeist serveriuose norėsit +- apie porą mėnesių.

Taigi į pardavimą įeina domenas, visi mix'ų failai, web, statistikos, visos trys arenos, pluginai, jų .sma failiukai, eac, kitos apsaugos, kurios gaudo apie 200 rūšių cheat'ų :).

 

Kodėl parduodu? Mąsčiau iš pradžių tiesiog uždaryt projektą, bet kažkaip gaila savo bei kitų komandos narių darbą, pastangas, nervus išlietus šitame projekte tiesiog imt ir uždaryt lyg niekur nieko. Na vis dėl to projektui nėra keli mėnesiai ar metai. Su pradine komanda viskas prasidėjo nuo paprastų mixų, kurie buvo laikomi ant pc vėliau viskas išsirito į Dievų Mixai, toliau buvo GodMixai ir dar keletas kitų pavadinimų, kol galiausiai atradome mums labiausiai tinkantį Mixai.LT pavadinimą. Kaip sakoma laimingi laiko neskaičiuoja, tai negaliu net pasakyt tikslios projekto gyvavimo trukmės, bet asmeniškai scriptint mix'ų pluginą pradėjau gal 2010 metai, tai +- nuo 2011 metų jau buvo mix'ų projektas.

 

Tinklalapis: Mixai.LT
Statistika: Mixai.LT Statistika
Banai: Mixai.LT Banai

EAC rėmėjai: DolphinCS

Kaip jau minėjau temos viršuje, ieškomas tik rimtas pirkėjas, nes bet kam projektas tikrai nebus parduotas.

Visa jus dominanti informacija arba pasiūlymus į AŽ arba žemiau pateiktais kontaktais.
Kontaktinė informacija:
Skype: usercs.com  arba steam: DYone

Dėkui visiems už dėmesį kurie skaitėt šią temą :)

Redaguota , nario DyAgEsS
  • Teigiamai 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2686 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...