Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3064 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

nope:/ sakyčiau tikrai neįdomu būtų, tačiau kita vertus namelį medyje smagu būtų pastatyti :D

Gal taip ir atrodo neįdomu, bet tikrai gal būtų smagu, nes yra tokia namukai iškarto bet tikrai jų nedaug yra gražus paprasti ir juose yra skrynios su paprastais daiktais.

Gali padaryt atskirą world'ą tiems kurie nori... Manyčiau lagą didelį sukeltų low end žaidėjams...

O ir namukai neblogi būtų.

Ačiū, už nuomonę bus  matyti kaip čia daryti.

Sukurk geriau gerą Tekkit serverį, sutvarkyk visus bugus, ten dupe, padaryk ekonomiką. Tai net ir aš prisijungčiau pažaist gal ir paremčiau. 

Apie tekit tikrai ne daug ką nusimanau, tai geriau nekišiu rankų kur nemoku.

Kingdom'as panašų turėjo visiškas nenusisekimas, lagina ir serveri ir žaidėjams kas turi prastus pc, mano manymu jei nori gero mc serverio sukurk mc serverį su paprastu faction plugin'u nežinau kur Lietuvos rinkoje dingo paprasti raid serveriai bet jų visiškai nebėra, reklamos dėtum normalios ir pasisektu, bent aš pamatęs serverį su savo 4draugais eitumėm žaist :D

Gal taip ir atrodo neįdomu, bet tikrai gal būtų smagu, nes yra tokia namukai iškarto bet tikrai jų nedaug yra gražus paprasti ir juose yra skrynios su paprastais daiktais.

Ačiū, už nuomonę bus  matyti kaip čia daryti.

Apie tekit tikrai ne daug ką nusimanau, tai geriau nekišiu rankų kur nemoku.

Jeigu sugalvosi "Tekkit" serverį kurt numesk savo skype man į PM. Esu buvęs daugelį projektų, bet tik tiek kad į projektus priimdavo žmonių kurie už akių daro betvarke. Tai jeigu nori kažką naujo įnešt į lietuvių rinką rašyk man.

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3064 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...