Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3074 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, perrašiau kompiuterį (Windows 10) Kai viskas lyg ir buvo baigta. Staiga kompiuteris palūžo (t.y juodas ekranas), kai turėjo išmesti pasirinkti kalbą, įrašyti microsoft vartotoją, datą... tokius dalykus, bet vietoj tuo susilaukiau juodo ekrano. Laukiau, laukiau, na, bet nesulaukiau. Išjungiau kompiuterį ir paleidau jį vėl. Viskas tvarkoje - pradėjo krauti, bet staiga ir vėl juodas ekranas. Tada pradėjau svarstyti, kaip čia paleisti Windows'us dabar. Sumasčiau greit tik paleidus kompiuterį atidaryti boot'ą. Pavyko. Tada žiūriu yra 2 laikmenos (kodėl yra 2 laikmenos, o hardas realiai yra tik 1 papasakosiu apačioje.) Pratestavau ir matau jog tos 2 talpos/diskai/laikmenos, ar kaip kitaip jas įvardinti daro tą pačią funkciją, paleidžia Windows 10. Išvada ta, kad Windowsus be įmanoma paleisti tik per boot'ą, jeigu nepaleidi per boot'ą, kompiuteris amžinai su juodu ekranu ir stovės, ir liks taip neužsikrovęs. 

Kaip gi aš perrašiau tą kompiuterį ? Kaip ir įprastai perrašoma per boot'ą. Tik man reikėjo išsiaiškinti, kaip ant Samsung kompiuterių padaryti jog matytų flesh'ą. Teko pasinaudoti šiomis 2 pamokomis, kad tai matytu flesh'ą ir galėčiau instaliuoti Windows'us. 1) 

2) 
Taigi tuomet viskas ėjo, kaip per sviestą, kol neatsitiko taip, kaip pasakojau viršuje. 

Tačiau dar kai kas, aš nustebintas kodėl yra 2 laikmenos ? Jeigu turi būti tik 1 kadangi yra tik 1 HHD, o 2 tai turėjo būti flesh'as, bet jo net ir iki šiol nėra kompiuteryje įkištas, bet jis vis dar yra. http://imgur.com/a/eqoPQ

Čia nuėjus į CD/DVD ROM Drive ir Hard Drive toks vaizdas http://imgur.com/a/NArwO

Man reikalinga pagalba, kad Windows'ai patys pasileistu automatiškai, ir nereikėtu jos man pačiam paleidinėti rankiniu būdu per boot'ą. Dėkoju už pagalbą :)

Redaguota , nario Reklameris1

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Sveikas, man irgi buvo taip pat. Tai atsitiko dėl to kad kompas nebuvo nustatytas kad veiktų ant win 10. Tą prasmę, kai aš persirašiau man nebeveikė nei usb nei mygtukai ir po kelių sekundžių palūžo. Reikia atgal į pradinius windowsus.

Mano manymu reikia kažkokiu būdu nustatyti hard'ą pirmoje eilėje, kad jį matytu kompiuteris ir visada jį automatiškai paleistu.

Update: Dabar tos 2 laikmenos paleidžia Windows'us "safe mode" režimu. [Susitvarkiau]

i32_1GgDyjw.png

CPU: Intel Core i7-4790 (3,60-4,00Ghz) || GPU: NVIDIA Geforce GTX 980 (4GB) || Mobo: Asus H81M-K || RAM: 10 GB (Crucial) || HHD: 1 TB || PSU: Corsair Builder CX750 ATX2.3 (750W) || Monitor: Asus VG242H || Case: Deepcool Tesseract SW Matx Black || OS: Windows 10 Enterprise

(redaguota)

Antroji laikmena yra tavo DVD ROM (kaip ir parašyta jos pavadinime)  :kuku: ... Safemodą greičiausiai paleidžia dabar todėl, nes jau arba kažką su OS pridirbai, arba detectino jog per daug kartų normaliai neužsibootino. Abi laikmenos paleidžia tą patį, nes HDD realiai paleidžia OS, o DVD ROM'as būna skip'inamas, nes jame nieko nėra, o po jo paleidinėja HDD. Daugiau nei velnio nesupratau. Jei nemoki kompu naudotis, tai geriau prie jo ir nelysk, o geriau susirask kažką kas būtų pakankamai išsilavinęs jog sugebėtų OS įrašyt  :| . 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Antroji laikmena yra tavo DVD ROM (kaip ir parašyta jos pavadinime)  :kuku: ... Toliau nei velnio nesupratau. Jei nemoki kompu naudotis, tai geriau prie jo ir nelysk, o geriau susirask kažką kas būtų pakankamai išsilavinęs jog sugebėtų OS įrašyt  :| . 

Žmogau aš temos aprašyme parašiau jog kompiuteris pats užstrigo, jokių klaidų nebuvo :) Turiu ne vieną kompiuterį ir persirašiau vieną be jokių problemų, bet ant nešiojamo užlūžo. Tad kas čia ką nesugeba įrašyti aš nesuprantu  :taika:

i32_1GgDyjw.png

Tai ką būtent tu turi ten padaryt, jog jį pagaliau normaliai užbootintum? 

i32_1GgDyjw.png

(redaguota)

Gerai, šaunuolis, taip ir toliau... Labai nuostabiai išdėstei problemą... 

Aš taip pat viską dariau, kaip toje pamokoje. Tik reikėjo jog kompiuteris matytu USB, tuomet naudojausi šiomis pamokomis 

https://www.youtube.com/watchv=zYvHu0BTSf4 Tada viskas vyko, kaip ir turėjo vykti, sklandžiai. Kol kai viskas užsikrovė, įsidiegė. Palūžo kompiuteris ir temačiau juodą ekraną. Nuo to įvykio nebe paleidžia Windows'ų, turi jos paleisti per bios boot'ą.

i32_1GgDyjw.png

sw, man ir taip buvo, ką aš blogai dariau tai su legacy bootinau :D

paskui pasirinkau kad ne per legacy bootintų ir viskas ok, 

nzn ar pas tave tas pats tho

Šitą ? http://imgur.com/a/t1OA8

i32_1GgDyjw.png

(redaguota)

jo bandyk pasirinkt "uefi os"

Dabar nei to juodo ekrano nėra, meta iškarto boot.

i32_1GgDyjw.png

dos tipo meta ar viskas gerai ?

Aplamai išsitrynė visi diskai, nieko neliko. Dėl to iškarto ir meta boot'ą daugiau nieko.

i32_1GgDyjw.png

(redaguota)

Aplamai išsitrynė visi diskai, nieko neliko. Dėl to iškarto ir meta boot'ą daugiau nieko.

Ar tau mama nepasakojo kaip pavojinga žaisti su trintukais? Tavo vietoj kviesčiau ugniagesius...

Šiaip tai boot mode pasirink "UEFI & Legacy", bei susikirstyk boot priority, jog pirmą boot'intų laikmeną kurioje yra OS, juk nėra taip sudėtinga... 

Prašau pasakyk jog moki portugalų kalbą... 

Aš taip pat viską dariau, kaip toje pamokoje. Tik reikėjo jog kompiuteris matytu USB, tuomet naudojausi šiomis pamokomis 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Ar tau mama nepasakojo kaip pavojinga žaisti su trintukais? Tavo vietoj kviesčiau ugniagesius...

Šiaip tai boot mode pasirink "UEFI & Legacy", bei susikirstyk boot priority, jog pirmą boot'intų laikmeną kurioje yra OS, juk nėra taip sudėtinga... 

Ką gi, šįkart perrašiau dar karta Windows'us per diską. Viską baigė ir, kai tik šitą procesą užbaigė (http://imgur.com/a/TLIg2) išmetė juodą ekraną. Kol kas laukiu, ar nebus vėl ta pati situacija ?

SPRENDIMAS:

Kai nori perrašyti kompiuterį, reikia išjungti Fast Boot bei išjungti Safe Boot, ir prie jo nustatyti "UEFI & Legacy" Išsaugai nustatymus ir pajungi per naujo kompiuterį ir iškarto pajungti BIOS'ą ir tuomet kompiuteris jau mato diską iš kurio norite boot'inti ir perrašyti Windows'us. Pasirenkate jį ir pradedate perinstaliavimą.

Kai perrašai kompiuterį. Išmeta juodą ekraną

1. Išjunkite kompiuterį ir vėl jį įjunkite ir staiga paleiskit BIOS'ą.

2. Paspauskite F9 (ar kokį migtuką kuris default'ina nustatymus.) 

3. Išsaugot nustatymus ir paleidžiat kompiuterį per naujo. Ir Windows'ai pasileidžia patys :)

i32_1GgDyjw.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3074 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...