Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5562 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

:labusai: Sveiki, taigi mano anglu kalbos nera tokios labai placios ir aiskios, o google vertejai tikrai vercia neitema kas labai nervina, bet savaime suprantama :rolleyes: Man reikia siokios tokios pagalbos zinau, kad jos sulaukti tikrai beprasmiska bet negaliu stoveti vietoje ir turiu imtis siokiu tokiu veiksmu, kreipiuosi nes reikia vertejo kuris uzsiimtu poros dienu vertimu ten yra daug eiluciu versti, bet daugiau nei puse yra isversta, tai todel galima sakyti, kad darbo keliom dienom. Toliau del atsiskaitymo, del jo ir labiausiai nejaukiai jauciuosi cia rasydamas :song: atsiskaityti iskarto negaliu nes visus savo finansus isleidau turimam domenui ir hostingui +-80LT, atsiskaityti galeciau praejus savaite +- nuo jusu atlikto darbo ir mano tolesnio tesiamo darbo, tikrai neturiu tikslo apgaudineti man padedanciu zmoniu, tuolabiau turesite mano isversta darba kuris man reiskia daug ir jo paplatinto nenoreciau isvysti, bet zinoma jums jis tuscia vieta, tiekto manau atsiras zmoniu turinciu bent kiek laisvesnio laiko ir norinciu padeti (praplesti savo anglu kalba :lol: ), kad ir koks keistas pranesimas atrodo pasikartosiu, kad stoveti vietoje negaliu ir neturiu kito pasirinkimo kaip sakoma laikas pinigai :lok: parasykit man i skype nusprende padeti aptarsime viska ir suderinsime viska kuo tiksliau kuo geriau... skype: brooklynietis

:help:

Nepykite, del esamu klaidu, neturejau tiek laiko risliai ir aiskiai rasyti ;)

Nežinojimas nuo bausmių ir atsakomybės neatleidžia!

24ed5d2cfab7f8cfcb0e45a1c315788b302.png

20lt manau, bet darbo tikrai reikia ideti nu viskas priklauso nuo to kada startuos projektas kuo greiciau startuos tuo greiciau su jumis atsiskaitysiu.

Kokio lygio tekstas?

lygio? kaip suprast? ta prasme ten yra gta sanandreas gamemodas, jums tereikes isversti 20 -30k eiluciu, zinoma ne kiekviena eilute versti per 10-15 eiluciu vienas sakinys nu visaip yra buna ir daugiau :lok:

Duok bent vieno sąkinio pavyzdį.

:labusai: Dar vis reikia paslaugu, bet geriau butu, kad zmogus turetu laisvo laiko keleta dienu ir galetu uzsiimti situo darbu, darbas nuobodus, bet idetos pastongos iskarto parodis savo :ohyes:

Parodyk bent vieną sąkinio pavyzdį.

Yra ivairiausiu sakiniu kiti lengvi kiti sunkus, o siaip galejai i skype parasyt buciau parodes plius minus :lok:

Pvz: else if(strcmp(x_nr,"weapons",true) == 0)

{

tmp = strtok(cmdtext, idx);

if(!strlen(tmp)) {

SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, "USAGE: /steal weapons [playerid/PartOfName]");

return 1;

}

giveplayerid = ReturnUser(tmp);

if(IsPlayerConnected(giveplayerid))

{

if(giveplayerid != INVALID_PLAYER_ID)

{

if (ProxDetectorS(3.0, playerid, giveplayerid))

{

if(giveplayerid == playerid) { SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Can't steal from yourself!"); return 1; }

format(string, sizeof(string), "* You have taken away %s's Weapons.", giveplayer);

SendClientMessage(playerid, COLOR_WHITE, string);

format(string, sizeof(string), "* %s has taken away your Weapons.", sendername);

SendClientMessage(giveplayerid, COLOR_WHITE, string);

SafeResetPlayerWeapons(giveplayerid);

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " That player is not near you!");

return 1;

}

}

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " That player is not online!");

return 1;

}

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " Unknown Item!");

return 1;

}

}

else

{

SendClientMessage(playerid, COLOR_GREY, " You are not in organization");

return 1;

}

}

return 1;

}

Nežinojimas nuo bausmių ir atsakomybės neatleidžia!

24ed5d2cfab7f8cfcb0e45a1c315788b302.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5562 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...