Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Prisistatau. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi nusprendžiau sukurti naują aprašymą kadangi tas buvo labai mažas taigi: Senas nick : dObleik dabar bane.

Mano Vardas: Domas, man yra 14 metų gimiau 1996-08-10 , mokausi 7-oje klasėje būčiau šiaip.

buves 8-oje bet nenorėjau išeit iš darželio, tai va mokausi Alytaus Šaltinių Pagrindinėje Mokykloje

mokykloje nuo 6 klasės stovi daug papeikimų byloi, esu labai prisidirbes lietuvių kalboje.

dabar apie pomėgius, mėgstu važinėti bmx,

dalyvauju lietuvos čempionatuose šiaip nelabai kolkas sekasi, bet esu užėmes 3 ir 2 vietas ,

manau kaip ir kekvienas mėgstu bendrauti su merginomis, pasivažinėti su draugais dviračiai (bėginiais)

tai pogi lankau tinklinį nuo rugsėjo 1 ir jau esu startiniame šešiate, tai va dar laisvalaikiu mėgstu paišyti grafiti (nebepaišau nes tėvams teko mokėti baudą)

seniau mokindavausi laužti website taipogi nesigavo jokia chariera kadangi vos CyberPolicija nesusekė ( Nesigiriu)

tai va mano šeima. Mama- Diana , Tėtis - Valerijus, Sesė - Agnė, Brolis - Karolis ir katė - Laila, klausau popsą, electro bei kitus stilius,

mėgstamiausi tai yra fantasniniai filmai kažkas panašaus į Hary Poterį, tai va mėgstu keliauti esu buves Indijoi, Norvegijoje, Švedijoje, Rusijoje, Londone, Įtalijoi, Kruatų Salose, Afganistane, Paryžiui, Pilipinuose , Mexikoi ir t.t šią vasarą planuoju nuvykti į Įspanyję, tai va esu linksmas, neesu moksliukas, draugiškas, šiuo metų prie kompiuterio leidžiu laiką atkurdamas LTG.Wu.lt šiaip mano SA:MP įstorija. Kaškada mappinau vLRG, Buvau ARG,vRPG Pagrindinis administratorius, šiuo metu turėjau pasiūlymą Eiti y RKGyvenimas bet jo atsisakiau kadangi Su ernestu ir dovidenko jau senai draugauju ir tiesiog smagiau kurti su jais, tai va moku scriptint (mažai) , mappinti, photoshopinti, programuoti ir webinti (php fushion v7,v6) kompe dar stovi seni skype, facebook pirkti hackai turbūt jau nebeveikiantys, tai vat dar gyvenu nuosavam name, ant Nemuno kranto, na gal kaip ir viskas apie mane tikiuosi sutarsime šiame forume.

O kaip gi be foto :)

64f2d4432d9207b513435d9a5f71600a302.jpg

Jaigu norėsit didesnės paspauskite.

Sveikas,dauguma vietu netikiu gal pasigirt norėjei ar ką nes tikrai gravity nepieši 14 metu tu kolonijoui sėdėtum kaip mes su draugu gravity paišėm tai ji spėjo paimt .. Ir jokių baudų neprašo kiekviena vakara karts susiringdavom rpie banko paišyt nieks nieka nesakydava tai skiedi tu čia

Aik gerai nepisęs čia mums proto, ir yra katrie gražiai piešia 12 metų gravity tik reikia pasimokinti. Tu čia giries o ne jis, jo aprašymas įdomus ir smagus, banko :D susiringdavot?:DDD Juokini fail :D Vienu žodžiu... :).

Sveikąs atvykęs,sekmės forume.

Ar pasigyrimas aš nesakau kad aš ten profas tiesiog sakau bandžiau tai nereiškia kad kažką rimto o šiaip kokę nesamonę.

Pauliau pravers tas palinkėjimas "Saugokis" :D

Sveikaas atvykes, linkiu gerai sutarti su forumo nariais ;)

Bent ant praito acc zjbs sutariau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5138 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...