Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

O w10 persirašei švarei? Ar viską palikai ir įsirašei? Jeigu daugiau nieko nerasi, blogiausiu atveju gali švariai viską ištrint, suformatuot diską iš naujo, vėl įsirašyt. Pradžiai galbūt pažiūrek, gal koks defragment padės. Antivirusinė kokia?

Windows buvo įrašyti švariai. Tokios kaip antivirusinės neturiu, naudoju windows sargyba.

(redaguota)

man ta pati nesamone naudoju o tam isspresti skirtas system cleaneris.

ir tai pastoviai buna. siandien jau nervines lasteles eme est nes nieko ant pc negaliu dar eset scan'as 5ias val del to meslo truko.

as kompa valau reguliariai kas kelios dienos tad cia windows bugas

cia ne vien del programu jungimo. jam net ant dekstopo ta pati nesamone nieko nedarant garantuotai vyksta. 

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4426545

kartais teks programa reinstallinti nes jai laikas nuo laiko uzplaukia bet siaip tai scan&repair sutvarko hdd usage(dazniausiai)

Redaguota , nario Mikoto9223

Chestnuts please

Niekas čia tau nepadės... Leisk atspėsiu, HDD senas? Taip jau yra, jog atminties laikmenos nusidėvi - pasiekia maksimalų įrašytų duomenų kiekį ir toliau veikia labai lėtai, vien tik tam, jog galėtum duomenis persikelt. Matomai OS perrašymas, dar ir su pilnu formatavimu, paprasčiausiai tą HDD damušė ir tiek... Pirk naują, neprikelsi šito jau... 

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

Niekas čia tau nepadės... Leisk atspėsiu, HDD senas? Taip jau yra, jog atminties laikmenos nusidėvi - pasiekia maksimalų įrašytų duomenų kiekį ir toliau veikia labai lėtai, vien tik tam, jog galėtum duomenis persikelt. Matomai OS perrašymas, dar ir su pilnu formatavimu, paprasčiausiai tą HDD damušė ir tiek... Pirk naują, neprikelsi šito jau... 

hdd net metu neturi. ganetinai naujas.

cia fragmentuotu failu uzsilikusios traces ir supistas w10 bugas nes buna nei is sio nei is to po pc reboot/boot up'/o hdd usage 100% ir reikia knistis kas per velnias.

Chestnuts please

Tai kad nepataikei :D , hdd mano nėra senas , porą metų jam.

Jei vis dar reikia pagalbos parašyk į pm savo skype padėsiu per teamviever 

man ta pati nesamone naudoju o tam isspresti skirtas system cleaneris.

ir tai pastoviai buna. siandien jau nervines lasteles eme est nes nieko ant pc negaliu dar eset scan'as 5ias val del to meslo truko.

as kompa valau reguliariai kas kelios dienos tad cia windows bugas

cia ne vien del programu jungimo. jam net ant dekstopo ta pati nesamone nieko nedarant garantuotai vyksta. 

https://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4426545

kartais teks programa reinstallinti nes jai laikas nuo laiko uzplaukia bet siaip tai scan&repair sutvarko hdd usage(dazniausiai)

Tu tai legenda su savo šitu system cleaneriu man nesvarbu savo pc laikyk užkrautu trojan/crackais/keylogais bet nesiūlyk kitiem savo šitų crackų ir pan ir kas svarbausia dar paskui rašai temas jog malwarebytes tau bloga antivirusinė nu aišku tau tai bloga nes išsvalė tavo crack/trojan šitas tavo linkas kažkoks ru forumas ant kurio paspaudęs gauni tracking cookie ir galbūt ir dar ad įsirašo paspaudęs ant link siūstis toliau apie malwarebytes antivirusinę ji turi daug gerų atsiliepimų o apie tavo šita system cleaneri gali rast informacijos kaip žmonėm buvo sunku jį išsitrint kaip įsirašė bet kaip tau tai tinka užkietėjas programuotojas crackių/trojan ekspertas/siuntėjas :D

(redaguota)

Jei vis dar reikia pagalbos parašyk į pm savo skype padėsiu per teamviever 

Tu tai legenda su savo šitu system cleaneriu man nesvarbu savo pc laikyk užkrautu trojan/crackais/keylogais bet nesiūlyk kitiem savo šitų crackų ir pan ir kas svarbausia dar paskui rašai temas jog malwarebytes tau bloga antivirusinė nu aišku tau tai bloga nes išsvalė tavo crack/trojan šitas tavo linkas kažkoks ru forumas ant kurio paspaudęs gauni tracking cookie ir galbūt ir dar ad įsirašo paspaudęs ant link siūstis toliau apie malwarebytes antivirusinę ji turi daug gerų atsiliepimų o apie tavo šita system cleaneri gali rast informacijos kaip žmonėm buvo sunku jį išsitrint kaip įsirašė bet kaip tau tai tinka užkietėjas programuotojas crackių/trojan ekspertas/siuntėjas :D

malware bytes oficialiai nera antivirusine.

pasiskaityk https://blog.malwarebytes.com/101/2015/09/whats-the-difference-between-antivirus-and-anti-malware/ pries kazka rasydamas]

ir antras dalykas. as nesisiunciu is thepiratebay kur green skull statuso useriai platina fake seederius daznai.

systemcleaner ner sunku issitrinti naudojant your uninstalleri zinok, tereikia zinot ka darai ir isjungti programos startavima ir t.t. kiekviena karta pc uzbootina windows sistema.

beto del malware. ji daug sunkiau istrinti zinok. failai pasilieka isijungia ir cpu usage uzkelia. aciu bet gali man neaiskinti kas ir kaip jei as matau po programu uninstallinimo kas lieka task manager'i enabled. o isjungti ir dar istrinti tampa kur kas sudetingiau.

kai paturesi 100% cpu usage po malwarebytes softo trynimo idomu ka tada ciulbesi. ir dar reikes ji isjungti taip kad po pc rr to nebutu ir issivalytu visi failai is folderiu.vienintelis dalykas kuris optimizuoja pc su ja tai scan and repair funkcija. visa kita gali kompa uzlausti jei turi kreivas rankas.

kad kompa isvalytum reikia keliu programu o ne vienos ir jei kazkas pjaunas del tos programos kaltes gal turetum suabejoti jos veikimo sklandumu?

Chestnuts please

malware bytes oficialiai nera antivirusine.

pasiskaityk https://blog.malwarebytes.com/101/2015/09/whats-the-difference-between-antivirus-and-anti-malware/ pries kazka rasydamas]

ir antras dalykas. as nesisiunciu is thepiratebay kur green skull statuso useriai platina fake seederius daznai.

systemcleaner ner sunku issitrinti naudojant your uninstalleri zinok, tereikia zinot ka darai ir isjungti programos startavima ir t.t. kiekviena karta pc uzbootina windows sistema.

beto del malware. ji daug sunkiau istrinti zinok. failai pasilieka isijungia ir cpu usage uzkelia. aciu bet gali man neaiskinti kas ir kaip jei as matau po programu uninstallinimo kas lieka task manager'i enabled. o isjungti ir dar istrinti tampa kur kas sudetingiau.

kai paturesi 100% cpu usage po malwarebytes softo trynimo idomu ka tada ciulbesi. ir dar reikes ji isjungti taip kad po pc rr to nebutu ir issivalytu visi failai is folderiu.vienintelis dalykas kuris optimizuoja pc su ja tai scan and repair funkcija. visa kita gali kompa uzlausti jei turi kreivas rankas.

kad kompa isvalytum reikia keliu programu o ne vienos ir jei kazkas pjaunas del tos programos kaltes gal turetum suabejoti jos veikimo sklandumu?

Aš gal geriau žinau kas galėtų "uzlausti" tai tavo visoki crackai/trojanai/keylogai kuriuos tu rašaisi ir galvoji kad tavo system cleaner viska sutvarkys ateis toks laikas kada nepadės system cleaneris ir reikės perrašyt windows ir taip vis einant laikui tau pavyks "uzlausti" kietajį diska ir kai pradės byrėti to disko sektoriai system cleaneris jau nepadės nes kai žinoma tavo crackintas softas nebus pajėgus tokiems dalykams ir reikės susimokėti už šitus tavo crackus viena kita karta susimokėsi ir gal dings tas pasitikėjimas crackais :D 

(redaguota)

Aš gal geriau žinau kas galėtų "uzlausti" tai tavo visoki crackai/trojanai/keylogai kuriuos tu rašaisi ir galvoji kad tavo system cleaner viska sutvarkys ateis toks laikas kada nepadės system cleaneris ir reikės perrašyt windows ir taip vis einant laikui tau pavyks "uzlausti" kietajį diska ir kai pradės byrėti to disko sektoriai system cleaneris jau nepadės nes kai žinoma tavo crackintas softas nebus pajėgus tokiems dalykams ir reikės susimokėti už šitus tavo crackus viena kita karta susimokėsi ir gal dings tas pasitikėjimas crackais :D

as nesirasau cracku kurie vercia programa istrinti per ji nes tai kaip virusas. ar apie toki slamsta kalbi? bit defender ta naudoja zinok.-siki isirasiau kai eset;o licensijos generator online failus prarades buvau bet poto istrinti buvo galvos skausmas.

p.s. naudoju system cleaner jau 8erius metus, ir tokiu nesamoniu su juo nekilo kol neisirasiau malwarebytes softo.

keistas dalykas 8eriu metu ankstesnio kompo hdd visdar veikia po tos programos naudojimo ir windows perrasymu

Chestnuts please

(redaguota)

as nesirasau cracku kurie vercia programa istrinti per ji nes tai kaip virusas. ar apie toki slamsta kalbi? bit defender ta naudoja zinok.-siki isirasiau kai eset;o licensijos generator online failus prarades buvau bet poto istrinti buvo galvos skausmas.

p.s. naudoju system cleaner jau 8erius metus, ir tokiu nesamoniu su juo nekilo kol neisirasiau malwarebytes softo.

keistas dalykas 8eriu metu ankstesnio kompo hdd visdar veikia po tos programos naudojimo ir windows perrasymu

Aš matau tu nelabai susigaudei apie ka aš parašiau aš apie batus tu apie ratus sunkiai išeina tau viska pasakyt matosi sunkus atvėjis  :D

Redaguota , nario Martini*
(redaguota)

Aš matau tu nelabai susigaudei apie ka aš parašiau aš apie batus tu apie ratus sunkiai išeina tau viska pasakyt matosi sunkus atvėjis  :D

puikiai supratau ka parasei, jei gerbi dev'us nusipirk. bet visi daugiau ar maziau piratauja. jei randi problemu su programa jos nenaudoji arba  ieskai tinkamo versijos tinkamos o jei nerandi kad nebutu bedu su pc apkrova. tuo viskas ir baigias, tu jos nesirasai ir nebandai zaisti "rusiska rulete".

Chestnuts please

(redaguota)

Ir koks HDD greitis būna, kai jį 100% naudoja? 

apytiksliai 200-300mb/s

buvau pastebejes sia nesamone ir su 15mb/sec

akivaizdziai windows bugas ar dar kokia nesamone.

buna ir taip kad isvis niekas nenaudoja tos spartos ir del kazkokios priezasties ant tuscio dekstopo 100% hdd usage.

z3EN5Ht.png

vakar isvis nieko nerijo o tokie skaiciai buvo nes bandziau istrinti visus malware bytes traces netgi per regedit.

kai gaminu vidutinis disko naudojimas iki 60-70% 

Chestnuts please

(redaguota)

apytiksliai 200-300mb/s

buvau pastebejes sia nesamone ir su 15mb/sec

akivaizdziai windows bugas ar dar kokia nesamone.

buna ir taip kad isvis niekas nenaudoja tos spartos ir del kazkokios priezasties ant tuscio dekstopo 100% hdd usage.

z3EN5Ht.png

vakar isvis nieko nerijo o tokie skaiciai buvo nes bandziau istrinti visus malware bytes traces netgi per regedit.

kai gaminu vidutinis disko naudojimas iki 60-70% 

Dar nemačiau HDD su tokiais greičiais. Čia nebent SSD. Tavo ss aiškiai rodo jog tokių greičių nei iš tolo nepasiekia... Nelabai girdėjau jog OS ribotų atminties laikmenų greičius. Tai siūlau tuo iš pradžių pilnai įsitikinti. Užsibootink kokią nors Linux distribuciją ir paleisk speed test'ą, jei nedraugauji su Linux, tai susirašyk kitus Windows'us ir daryk tą patį speed testą. Jei jo rezultatai bus blogi (mažiau nei 5MB/s), vadinasi tai ne programinės įrangos kaltė ir reikia keisti atminties laikmeną. Kitu atveju - perrašyt OS būtų paprasčiausias sprendimas... 

Tai pat, nepatarčiau naudot jokių stebūklingų programų, kurios už jus "sutvarko" PC, t.y. driver finder'iai, pc cleaneriai, super duper 100 in 1 antivirusinės (malwarebytes) ir t.t.. Dažnai su tom programom atkeliauja nemažai adware, jos veikia backgrounde ir veltui naudoja resursus bei dažnai visiškai neatlieka savo darbo.

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3082 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...