Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LVGyvenimas.lt - Pajusk įdomaus žaidimo skonį !


Misha.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cWdm2Us.png

LVGyvenimas.lt - Las Venturas įdomus žaidimas ! Labas,

 Šiame aprašyme Jums pristatysime besikuriantį ir žaismingai atkaklu SA:MP žaidimo projektą, kuris nustebins dauguma iš Jūsų bei leis teigti, jog SA:MP Lietuvoje vis dar gyvuoja ir gali parodyti Jums geriausia žaidimą.
 
WYmCnyH.png
 
APIE PROJEKTĄ
Projekto garbei, pavadinome jį LVgyvenimas.lt, kadangi pagrindinis vaidmuo vyks būtent šios apskrities mieste. Pasirinkome šitą miestą, nes tai nuostabi ir iš ties patogi vieta kuriant serverį. Mūsų projekto bendruomenės nariai stengiasi bei ruošia ateities planus, nes pasirodome viešumoje ne tam, jog tektu po to nusivilti ir gailėtis, kad viskam, kam ruošiamės ir dėjome pastangas, buvo tik eilinis laiko gaišimas. Apsvarstėme visus galimus variantus, apsitarėme ir supratome, jog nukenčia ne tik bendruomenės nariai, bet ir brangiausieji serverio gerbėjai t.y žaidėjai. Visas sugaištas laikas buvo tik eiliniam niekui, kuris lieka tik užmarštis ir atsiminimas. Norime, jog šis atsiminimas gyvuotu ir išliktu ilgesniam laikui nei galima pamanyti ar įsivaizduoti. Sieksime iš ties šauniu rezultatų, kurie mums leis judėti pirmyn ir tikrai nesiruošiame sustoti pusiau kelyje. Pasirodysime kaip tikras, gyvas ir unikalus projektas. Pasiruošime Jus nustebinti įspūdingais įspūdžiais bei įdomiai įkvėpiančiu ir įtraukiančiu žaidimų. Susirinkusi kompanija ir puiki atmosfera leis užtikrinti nuotaikinga nuotaiką bei praleista laiką serveryje. 
 
APIE FORUMĄ BEI MODIFIKACIJĄ (DARBUS)
Forumas bei serverio modifikacijos darbus pradėjome prieš gerus 2-3 mėnesius t.y rugsėjo pabaigoje. Viską atlikome stengiantis savo paties sugebėjimais ir išnaudojant visą turimą patirtį ties šiuo projektų. Forumas yra nupieštas vieno iš komandos narių. Piešiame jį tikrai kruopščiai, sulygiuojant ir suderinant kiekvienas dizaino vietas. Prie modifikacijos kliūčių nebuvo jokių. Darbas stulbinančiai greitai progresavo, judėjo kas diena vis aukštėliau. Pilnai suprantame, kad kiekvienas teisingas žingsnis veda mus prie mūsų tikslo, bet išbandymai vis dar užnugarį, nes nepradėjo svarbiausiu momentų ir sprendimų, kuriais po truputi ir pradėsime įgyvendinti surašytus pasiekimus.
 
FORUMO IR SERVERIO PALEIDIMAS
Apie oficialios serverio paleidimo dienas sužinosite jau greitai. Neskubiname įvykių, tvarkome ir redaguojame viską taip, jog viskas kalbėtu už save. Ketiname darbus padaryti iš ties kokybiškais bei teigiamai vertinamais. Forumo paleidimo diena pranešime kai pilnai pabaigsime forumą ! Serveryje pradėsime burti ir komplektuoti mūsų tolima bendruomenės kolektyvą. Lankytojus stebinsime įvairiais konkursai ir gundančiais prizais. Sekantis momentas yra - serverio paleidimas. Projekto bendruomenės administracija Jūsų, brangus būsimieji serverio žaidėjai, nori paprašyti, kad nepamirštumėte prisidėti prie žinios skleidimo apie serverio startą, nes mums reikalingas kiekvienas, o tas kiekvienas, yra mūsų šviesios ateities idealias. Maloniai lauksime, brangiausieji.
 
 
PROJEKTINIO SERVERIO SUJUNGIMO ADRESAS
SAMP.LVGYVENIMAS.LT
OFICIALUS POKALBIŲ SERVERIO SUJUNGIMO ADRESAS
TS.LVGYVENIMAS.LT
OFICIALUS SERVERIO SVETAINĖS ADRESAS
 
7FghSZb.png

 

EVENTŲ SISTEMA

>> Serveryje yra automatizuota eventų sistema, eventai būna įvairiausi, buliai, kartingai, lenktynės, capture the flag, dd, dm, leidimasis parašiutu, monetą. Žodžiu daug įvairiausiu eventu sukurtu mūsų pačiu vyks kas 1-2 valandas ir jie bus visisškai atsitiktinai. Serveriui atidarius eventa žaidėjai galės jungtis į jį, kol bus pasiektas maksimalus evento žaidėjų skaičius arba kol pasibaigs laikas. Įvykus eventui bus trys priziinės vietos ir medaliai už laimėtus eventus, nes žaidėjai manau mėgsta pasigirti jog ten laimėjo daug dm eventų ar kažkokiu kitokiu, medalius žaidėjai galės kaupti kaip pasididžiavimo simbolį.
 
KURJERIŲ SISTEMA
>> Kurjerių darbas, taip atrodo banalu tačiau į šį darbą įdėjome ganėtinai didžiulį indėlį, mes jį realizavome labiau negu jis buvo kažkur realizuotas. Žinoma šiame darbę jus turėsite pristatyti įvairiausius krovinius į nustatytas vietas, arba turėsite pristatyti kokia nors siuntą ir už tai gauti šiokį tokį atlygi. Šis darbas turės dar daug galimybių plėstis, apie kurias dabar nepasakosiu tačiau pamatysite, jog šiame darbe nebus vien siuntų vežiojimas nuo A IKI B taško. 
 
RADISTŲ SISTEMA
>> Radistų darbas, dažnai radistų darbas išsivaizduojamas paprastai. Įvairus skelbimų skelbimai, ar šiaip kokios elementarios kasdienybinės nesąmonės kurias yra matęs kiekvienas žaidėjas. Mes padarėme jį šiek tiek kitokį, žinoma radistų darbas turės viena iš linksmiausiu epizodų tai pokšto skambutis kas tas pokštu skambutis? - Tai kaip radijos laidų vedėjas skambins random (atsitiktinam) žaidėjui ir iš jo pokštaus, arba dar galimas skambutis iš radistų žaidžiant kokį nors žaidimą. Tačiau kaip ir minėjau tai yra elementarų, serveryje bus fabrikas kuris įvairiausiems darbams leis užšidirbti, šiuo atvėju radistams. Per valandą fabrikas pagamins apie 100 radijo aparatų, ir radistai jas galės pardavinėti pasikrovę pristatydami į tam tikra vieta, kurioje iš jų tas radijas perpirks. Kitaip sakant radistų darbą dirbti nebus ir taip nuobodu, bus galima greičiau užšidirbti pinigų ir paįvairinti savo žaidimą. 
 
BANKO SISTEMA
>> Prieš apiplėšiant banką, grupuotės lyderis turės ir reikiamu dalių, sukonstruoti c4 t.y bomba, jog galėtu įsibrauti po durys. Kai bomba sprogsta, visi grupuotės nariai subėgę prie maišo pinigų pickup'o turės palaukti 30sec ( krauna pinigus į maišą ). Sukrovus pinigus, ant nugaros atsiranda pinigų krepšys ir juos privalote nugabenti į jūsų teritorija t.y bazė. Atgabenus, racijoje paskelbiama, kas atgabeno, atgabento grobimo pinigų kiekis. 
 
PAKETAI
>> Kai kurioms frakcijoms reikės pasipildyti tam tikrų, darbui skirtu paketų. Medikams medikamentų ir kt. reikmenų, policijai ginklų, šarvų, mechanikams įrankiu ir t.t. Teks keliauti į didžiuosius miestus t.y San Fierro, Los Santos ar Las Venturas.
 
PREKEIVIŲ SISTEMA
>> Prekeiviai turės gaminti narkotikus ir ginklus, bet prieš gaminant reikės, gaut tam tikrų medžiagų ir reikmenų t.y metalo, sėklos ir t.t.  Prekeiviai turės 2 pasirinkimus - arba važiuoti į savartyną ( bet užtruks ilgiau ) arba užsisakyti per Kurjerius.
 
TEISĖSAUGA JŪSŲ BAZĖJE
>> Jeigu teisėsaugos narys yra Jūsų bazėje, jį sušaudžius ir palikus 5 gyvybės, jis nukrenta ant žemės ir per 15 sekundžių Jus galite iš jo atimti telefoną, kurį parduosite kioskeliui, raktelius, su kuriais galėsite po to atsirakti nuo atrankių ir pabėgti. Atimti dalį turimų ginklų.
 
xE5uELn.png

FORUMO PALEIDIMO DATĄ PRANEŠIME ! Norime pilnai pabaigti forumą bei visus darbus :P
Redaguota , nario BigDee
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Palinkėsiu sėkmės. Greit nemirkit :D

 

 

Nusimatot tikrai geras projektas!

 

 

Projektas rimtiem kentam, laukiam starto!

 

 

 

 Na parodykit ką mokat visoje samp bendruomeneje. Didžiausios stiprybes jums!  :kiets:

 

 

Dėkui visiems už gerus žodžius ! Nepamirštam prisidėti prie reklamos, tai mums labai svarbu !

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nežinau dėl ko pasirinkote lv miesta, ir taip daug projektų yra.Bet palinkėsiu sekmės, sukurkite kanors naujo kur žaidėjai trokšta samp kažka pamatyti ir su laiku žaidėjai jūsų projekta pamėgs ir žais. :)

Redaguota , nario #TMapping
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Didžiausios sėkmės su projektu bet žiūriu gyvenimas populiarus žodis samp pasaulyje :D lsgyvenimas.lt lvgyvenimas.lt sfgyvenimas.lt (ne reklama) visi deda tuos gyvenimus bet koks ten gyvenimas palyginus ką gyvename męs. Sėkmės su projektu !

 

Nežinau dėl ko pasirinkote lv miesta, ir taip daug projektų yra.Bet palinkėsiu sekmės, sukurkite kanors naujo kur žaidėjai trokšta samp kažka pamatyti ir su laiku žaidėjai jūsų projekta pamėgs ir žais. :)

 

Dėkui už jūsų nuoširdžius palaikymus ! Stengsimės dėl jūsų bei bandysime padaryti kažką stulbinančio :P

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2637 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...