Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

aš nsprt dėl ko jūs nnr kad vlrg startuotų ar būtų bent vykdoma veikla, ko kitur projektus nežlugdot o būtent vlrg ?

Nes tokių projektų nereikia, tikriausiai pats blogiausias projektas koks tik gali būtų šių dienų rinkoje, reputacijos 0, administracija irgi nulinė, vieni nusiskundimai, tai nachujem tokio projekto išviso reikia, būtų normalių žmonių projektas viskas būtų ok, o kalbant apie jūsų dizainą kuris jau guli mano kompe, tai kas norėsit parašysit šiek tiek pakoregavęs ir sutvarkęs bim top stats, galėsiu atiduoti kopiją, viešai nedalinsiu nes koduotas gero draugo, Sparky. :)

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Varžytis kitaip nemoka , nes ir taip būtų aišku kad jie pralaimės , bet nieko , mes parodysim dar kokios mūsų sistemos , pažiūrėsim kur geriau :)

Parodysi ten 2010 metų sistemas :D? Eik nepasakok pasakų.

aš nsprt dėl ko jūs nnr kad vlrg startuotų ar būtų bent vykdoma veikla, ko kitur projektus nežlugdot o būtent vlrg ?

Nes Lawless savininkas, o apie jo reputacija išvis patylėsiu.

Mes įrodysim savo , ištikimiausi žaidėjai liks su mumis.

Ką ten įrodysit :D? Kaip žlugdot, ir veltui laiką leidžiat.

Teisingai pasakyta! Žmonės, kurie mūsų nemėgsta ir yra prieš mus, mes jiems neleisime mūsų nugalėti taip paprastai! Jūsų išdaigos tik leido dar labiau susikaupti ir sustiprėti, ačiū Jums už tai, kirmineliai!

Kuriam laikui sustiprėjot?

Nereikia čia ašarų, ir bandymų sugraudinti žaidėjus. Normalių projektų komanda juos kuria patys, o nesinaudoja sukurtu projekto vardu ir pritrauktais žaidėjais. Maža to, kad naudojatės Mariaus sukurtu projekto vardu, dar kopijuojat dabar jo kuriamo projekto elementus (net tekstų facebook'o puslapyje susikurt nemokat savo, mano tekstą redagavotės pervadindami į vLRG :D ). Daugiausiai mėnesį duodu ir subyrės ta jūsų "svajonių" projekto vizija.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3481 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...