Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Artėjančių švenčių konkursai, bei kalėdiniai prizai!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nespėjo nei pasijusti, o jau šiandieną gruodžio pirmoji diena, kaip nuostabu pusę lietuvos dengia gana nemažas sluoksnis sniego, už lango jau spaudžią šaltukas, visi žaidėjai grįžta prie savo kompiuterių ir ieško vietų kur praleisti linksmai laiką su įdomia chebra, besišaudant virtualiose erdvėse..

Ta proga, belaukiant advento sugalvojome keletą nuostabių dalykų jums mielieji žaidėjai.. Viską galėsite išbandyti gausite maksimalias dovanas, visi būsite iškirtiniai, bet savotiškai vienodi, pradėsiu nuo to jog iki pat sausio pirmosios (NET VISĄ MĖNESĮ, tai reiškią jog paslaugą atsiimti galėsite net du kartus!) nemokamai dalinsime Nemokamą VIP privilegiją kiekvienas norintis ją atsiimti turėtų užsukti į http://aztec.lt/nemokamas-vip/portalą.

Y6DGyjt.png

 

Kita taip pat gera naujieną jog mes sukūrėme spec. sistemą adventui - ji pagrįsta paprastu principu jums tereikės išsiųsti sms žinutę kurios kainą 1.45€ ir galėsite gauti vieną iškirtinę dovaną advento proga, visos dovanos, bei pavizdį į sms turinį pateiktas būtent šiame tinklapyje: http://aztec.lt/random/

 

Taip pat advento metu siūlome išbandyti ir atsinaujinusią advento LOTORIJĄ šio žaidimo esmė tokia, jūs išsiunčiate raktožodį kurio kaina tik 0,29€ centai, o mūsų sistema kas 24 valandas atrenka net 3 laiminguosius kurie gauna įvairius laimėjimus mūsų projekte, laimėti galite net 5€ ir didesnės vertės prizus, o šie tikrai šaunūs. Apžiūrėti loterijos prizus bei rasti raktažodį galite: http://aztec.lt/loterija/puslapyje.

 

Didžiausias kalėdų džiaugsmas tada, kuomet daug prizų - būtent todėl mes su savąja komanda nusprendėme jog laikas ir mūsų projekte "statyti" kalėdinę eglute, bet gailą ši bus šiamet papuošta blankiai, kadangi lemputės nemirgsės jūsų ekranuose, bet dovanos po ja kalėdų rytą bus nuostabios - plačiau apie tai, dabar - PAKVIETIMŲ KONKURSAS, net TOP5 daugiausiai pakvietusius apdovanosime privilegijomis mūsų serveriuose, o TOP2 gaus visiškai nemokamai STEAM žaidimą iš accounts.lt (žaidimas; Counter-Strike 1.6) TOP1 daugiausiai pakvietęs bus apdovanotas 10€ steam wallet, bank acount ar kitos sąskaitos papildymu, 15€ eurų čekiu vienkartiniam apsipirkimui mūsų projekte bei PAKVIETIMŲ KONKURSO nugalėtoju (gaus specialų parašą, bei kortelę).

 

Linksmiausios kalėdos tik su AZTEC.LT projektu, žinomą paklausite kodėl? Todėl jog mūsų projektas siūlo iškirtines dovanas, veiklą, puikią administracija, naujus eventus, karjeros galimybes bei daug visko dar ir dar, tad prisijunkite prie mūsų bendruomenės jei esate naujas narys, arba grįžkite pas mus, jei jau esate lankytojas.

 

 

Originali tema: http://aztec.lt/forum/index.php?/topic/60-art%C4%97jan%C4%8Dios-%C5%A1vent%C4%97s-adventas/#entry154

2016 @ winter.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2727 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...