Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Naujas samp serveris. eRSFG.i7.LT


iPlayGames.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

 ! Ersfg.i7.lt !
 
Ersfg.i7.lt Serverio pristatymas - Pirmą kartą darau serverį ,skriptinų/gfx‘inu .Serveris startavo 2016-11-27, Pradžia visada buvo iš tiesu įspūdinga – starto metu pasiekėme 30 prisijungusių žaidėjų vienų metų . Tai man tikrai atrodė daug. .. Tiesiog noriu išbandyti jėgas ir pažiūrėti ar kažką sugebu . Tiesiog kurių serverį kelių atnaujinimus ,noriu kad serveris pasiektų kažko gero .   
 
Serveris  - Visas veiksmas vyks eRSFG - Kalėdinis kaimeliu gyvenimas, kodėl? Todėl jog dauguma veiksmo vyksta miesteliuose ,MAP darbai yra kokybiški, tai įsitikinsite vos užsukę pas mus. Padarysime viską dėl žaidėjų, o ne dėl pinigų, kurių galima užsidirbti, o čia tik virtuali erdvė, bus paslaugų pirkimas kaip ir visur, tai tik dėl pačio žaidėjo interesų ir jeigu žaidėjas norės jis nusipirks ir taip parems projektą. Mūsų serveris išliks gyvuoti ilgai, bei mūsų dirbanti administracija bandys įgyvendinti kiekvieną jūsų užgaidą, taip tobulinant serverio modifikaciją, bei tvarką ir elgesį projekte. Pasižadame daryti dažnus serverio atnaujinimus, ir tai daryti iš jūsų idėjų, bei gerų ir protingų minčių. Dabar pries kaledas būs kalėdinis Eventas . Tiesiog laukiame jūsų visų serveryje . 
 
Naujokai - svarbi kiekvieno projekto dalis. Mūsų administracija kreipia didelį dėmesį į naujokus, todėl sukūrėme naujokų sistemą serveryje. Kiekvienas pradedantysis žaidėjas galės rasti viskas savo komandas prarašęs - /Komandos .  Tai tiesiog parašius /komanda bus lengviau susigaudyti serveryje . Tai tiek apie naujokus.
 
Modifikacija - Modifikacija projekte bus naudojama ta pati .Su ja pasiekėme ne mažą žaidėjų skaičių, tad dar labiau ją patobulinus . Buvo ištaisyti visos rastos žaidėjų klaidos kurias rado , bei dar ieško ar randa serverio klaidų/bugų . Patobulintos visos sistemos bei sukurtos naujos , sukuriame naujų komandų . 
 
Gaujų sistema
 
 
Nelegalios veiklos visada sulaukia daugiausiai žaidėjų dėmesio, todėl mūsų serveryje nemažai dėmesio skyrėme gaujų sistemai. Gaujos yra 2 mūsų serveryje . Nelegalios grupuotės turės nemažai veiklos – galės grobti kitas gaujas bei kelis kartus į dieną vykdyti Direktorių grobimą .Grobti kitos gaujos teritoriją galėsite tik tada, kai joje bus daugiau nei 3 prisijungę nariai, kurie nėra AFK. Grobimo metu galima bus prašyti iš kitos gaujos išpirkos . Gaujos prašys išpirkos iš užgrobiamos gaujos , o šį gaują turės atgrobinėti ,jai per tam tikrą laiką neatgrobs ,turės sumokėti išpirką .  
 
Darbų sistema 
 
Vienas iš svarbiausių dalykų serveryje- darbai -  Dirbant jūsų norimą darbą jus užsidirbsite pinigų, kuriuos vėliau galėsite išleisti savo poreikiams- maistus, namui, transportui arba galėsite investuoti į kokį nors verslą, o vėliau dar daugiau užsidirbti. Kiekvienas darbas bus kitokiu ir turės sau pritaikytas komandos. Dirbant paprastus darbus, jums reikės tik vairavimo teisių ir galėsite jau pradėti darbą. Norint pakliūti į darbą su direktoriaus pakvietimų, visų pirmą turėsite ateiti tam tikrų laikų į darbo atranką . Žmonės patekę į Darbą su pakvietimų ,galės dirbti pagal darbo paskirtį . 
 
Mašinų sistema 
 
Serveryje galėsite įsigyti net 2 transporto priemones. Tai padaryti galėsite pagrindinėje transporto priemonių parduotuvėje. Prieš perkant, turėsite pasirinkimą peržiūrėti: sportines mašinas, paprastas mašinas arba motociklus. Nusipirkę transportą, jums iš karto reikės jį užregistruoti bei gauti techninę apžiūrą. Nepadarę to, jus galės sustabdyti policiją ir gausite baudą, arba sudaužę automobilį, negausite jokios kompensacijos. Viską tai padarę, galėsite nusipirkti papildomų dalykų savo transportui arba mechanikų dėka tuninguoti jį.
 
Pabaiga – Tiesiog norėčiau jog jūs užsuktumėte pas mus į projektą ,bei žaistumėte čia .
 
 
Informacija :
 
• Serverio tinklapis:  http://ersfg.i7.lt/
• Serverio IP: s1.justhost.lt:6667 (laikinas)
• TeamSpeak3 IP : 94.23.159.90:13198 (laikinas)
• Serverio rekordas: 30, pasiektas 2016-11-27 dieną .

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2697 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...