Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

pasiulykit headseta del skype/ts/curse pokalbiu ir gamingo

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ankstesnysis luzo po dvieju kazkur metu naudojimo per kairyji garsiakalbi nutraukdamas laida.

gerai butu su mikrofonu uz 20-30euru.

galiu ir pats rasti, bet nuomones noreciau isgirsti kas ka naudoja.

http://www.skytech.lt/70gh032000000-creative-sound-blaster-blaze-analog-stereo-gaming-headset-35mm-p-288670.html

reikia siektiek del gaming bet ir skype call'ams su muzika. tiktai iprastam naudojimui.

galvojau apie stai sias, bet kiek zinau turi prasta mikrofona kurio problema eina per garso reguliavimo ratuka. pirkciau varleje vien todel kad i parduotuve pristato nemokamai mieste kuriame gyvenu.

ka kita galit pasiulyti?

Redaguota , nario Mikoto9223

Chestnuts please

(redaguota)

Na, siūlyčiau pasitaupyt kokia 80 eur ir tada nusipirkti geras ausines kurios tau tarnaus ne 1 ir 2 metus ;)

as bandau susitaupyt bent 120-130euru monitoriui, turiu dabar ~70-80 gal apie 65. tad tikrai neverta moket tiek, nes monas kuri naudoju jau i suns dienas eina-rodo savo amziu kitaip tariant. ilga laika su 1050p sedziu. aisku turiu ir tv su hdmi kuri galiu naudoti bet man del raiskos ir ips monitoriaus reikia

jei man po metu ar pusmecio imtu ir suluztu uz 80euru vargu ar varle pistusi pakeisti net jei ir su faktura pateikciau pirkimo kvita. ju aptarnavimas cia apgailetinas, nenori spausdinti fakturu nes privales garantini patvirtinti kai suges kasnors. nors pagal situacija nebrangius pirkinius is ju imti man yra patogu.

Chestnuts please

as bandau susitaupyt bent 120-130euru monitoriui, turiu dabar ~70-80 gal apie 65. tad tikrai neverta moket tiek, nes monas kuri naudoju jau i suns dienas eina-rodo savo amziu kitaip tariant. ilga laika su 1050p sedziu. aisku turiu ir tv su hdmi kuri galiu naudoti bet man del raiskos ir ips monitoriaus reikia

jei man po metu ar pusmecio imtu ir suluztu uz 80euru vargu ar varle pistusi pakeisti net jei ir su faktura pateikciau pirkimo kvita. ju aptarnavimas cia apgailetinas, nenori spausdinti fakturu nes privales garantini patvirtinti kai suges kasnors. nors pagal situacija nebrangius pirkinius is ju imti man yra patogu.

aišku jei tu galvoji apie kokius razer ausinių gaminius, taip jie tau greit suluš ir kažin ar metus patrauks :) neskaitant razer kranken
(redaguota)

aišku jei tu galvoji apie kokius razer ausinių gaminius, taip jie tau greit suluš ir kažin ar metus patrauks :) neskaitant razer kranken

as nenoriu razer. turiu pele tad zinau kas ir kaip yra su ju produktais. man reikia kazko panasios garso kokybes/kainos santykiu kaip philips ar creative.kai kurie creative pigus gaminiai isties neblogi ir verti demesio tik kad nesu pirkes ju niekada todel ir domina suzinot ar yra kasnors naudojas ta rage sb headseta

Chestnuts please

(redaguota)

https://www.varle.lt/ausines/sennheiser-hd-201-uzdaros-tipo-ausines--1594176.html

uzsisakiau stai sitas, del to kad yra stovas. pagalvojau pravers jei kaina nekis ieinant jam i komplekta. mikrofona speju teks is uzsienio siustis.

#tema gali buti lockinama.

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3521 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...