Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3520 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau visiems pristatyti labai plačia idėja, aš su draugu jau ja pradėjas įgyvendinti bet man reikia dar vieno žmogaus, kuris galėtu dirbti prie puslapio.

Trumpai apie projektą bei jo idėjas.

1. El parduotuvė kuri jau veikia idėja įgyvendinta kolkas ja galime pasiekti tik facebooke.

Jai kam įdomu galite pasižiūrėti -> Nuoroda

2. Minecraft serveris (idėja dar nepradėta įgyvendinti)

3. Lineage II serveris (serveris paruoštas trūksta tik puslapio, kad galėtume pradėti reklamuoti bei paleisti)

4.FB Live reklama, turime live puslapį iš kurio leisime visą para filmus taip reklamuodami visa bendra projektą.

Taigi trumpai aptarėme įdėjas, taigi ką aš jums siūlau?

Prisijungti prie projekto, norėčiau, rasti žmogu kuris neprašytu už tai atlygio bent jau iškarto, jis gaus privilegijas, bei statusa projekte, tolimesnėje ateityje gaus kažkokią dalį procento nuo projekto.

Ar verta?

Taigi pamėginsiu jus įkalbėti prisijungti prie manęs, pirma tai pradėsiu nuo to kad čia nėra kažkoks vaikų projektas, man pačiam yra 18-metų kuris turi nemažai patirties šituose reikaluose, taip pat el parduotuvės pagrindinis savininkas, yra keliais metais už mane vyresnis, bei žmogus kuris atsako už l2 serverio veikla, taip pat nėra kažkoks vaikas jam yra 25-metai. Taigi kaip supratote tai nėra vaikų projektas kuris pasiruošęs žlugti, jeigu bent šiek tiek jus sudominau, prašau rašykite man čia į facebooka ar į skype kuriuos paliksiu apačioje.

Kontaktai

FB
Skype -> mantux2211

Platus projektas? Sakyčiau, kad tai tiesiog keli projektai, Nes tarpusavy jie neturi nieko bendro neskaitant komandos. Su žaidimų projektais, tai tikiuosi eisit į užsienį, nes Lietuvoje tai tikrai nieko gero nepasieksit. O šiaip toje el. parduotuvėje, tai mačiau visai neblogos akcijos. O dėl to facebook live projekto, tai gan daug kas domisi tuo ir bando tai daryti, tad paskubėkit, bet skubėkit protingai ir padarykit viską apgalvotai, kad projektas neliktų pilkoje masėje, tarp daugelio kitų nepasisekusių projektų. Žodžiu linkiu jums sėkmės ir beje nepaminėjot kokio žmogaus jums reikia.

Platus projektas? Sakyčiau, kad tai tiesiog keli projektai, Nes tarpusavy jie neturi nieko bendro neskaitant komandos. Su žaidimų projektais, tai tikiuosi eisit į užsienį, nes Lietuvoje tai tikrai nieko gero nepasieksit. O šiaip toje el. parduotuvėje, tai mačiau visai neblogos akcijos. O dėl to facebook live projekto, tai gan daug kas domisi tuo ir bando tai daryti, tad paskubėkit, bet skubėkit protingai ir padarykit viską apgalvotai, kad projektas neliktų pilkoje masėje, tarp daugelio kitų nepasisekusių projektų. Žodžiu linkiu jums sėkmės ir beje nepaminėjot kokio žmogaus jums reikia.

Dėkoju už palaikyma, projektas tikrai bando kuo sparčiau judėti į prieki bet viską stabdo puslapis, mums reikia žmogaus kuris sugebėtu pakurti viena ar pora puslapių projektui, todėl vis dar ieškome.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3520 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...