Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5127 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šeip tai gal sesė yra??? daunai jus krč :D

Pauliasas, truputi gydykis.

1. Aš manau, kad ji(s) bx.

2. Kad ir kas jis būtų, koks skirtumas, nereikia vertinti pagal lytį.

3. Tau gal mergos trūksta, kad gini bx?

4. Duodu 4/10. Nes nieko gero nėra, kaip pas kitus. Tiesiog lens flare tas stipriausias, fono tekstūra ir žodžiai su 3weight stroke :)

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

4/10 , jei galėčiau už apsimetinėjimą pana duočiau -10 ;s

Čj panos neturi, tai pats ja apsimeta ;Dd.

Wrong. Tiesa sakant turiu 2, bet man dėl to gana gėda...

Ne tau sakau, o "Širšei" ;D.

-- Papildyta --

4. Duodu 4/10. Nes nieko gero nėra, kaip pas kitus. Tiesiog lens flare tas stipriausias, fono tekstūra ir žodžiai su 3weight stroke

1. Visiškai teisingai.

2. Mergina ar vaikinas, darbas vistiek prastas.

3. ...

4. Daug išmanai ;d. Aš nelabai suprantu iš ko tas darbas susideda, bet, jei nors būtų gražus tekstas, būčiau nors 5/10 davęs.

] taškomės ;]
4/10 , jei galėčiau už apsimetinėjimą pana duočiau -10 ;s

Čj panos neturi, tai pats ja apsimeta ;Dd.

Wrong. Tiesa sakant turiu 2, bet man dėl to gana gėda...

Ne tau sakau, o "Širšei" ;D.

-- Papildyta --

4. Duodu 4/10. Nes nieko gero nėra, kaip pas kitus. Tiesiog lens flare tas stipriausias, fono tekstūra ir žodžiai su 3weight stroke

1. Visiškai teisingai.

2. Mergina ar vaikinas, darbas vistiek prastas.

3. ...

4. Daug išmanai ;d. Aš nelabai suprantu iš ko tas darbas susideda, bet, jei nors būtų gražus tekstas, būčiau nors 5/10 davęs.

Dėkui, kad palaikai, ir aš tau pritariu. Nieko čia gero. Pvž pas mane, efektai normalūs, bet DIDELĖS!!!! PROBLEMOS su tekstu. Reiks kokių tutų gerų pažiurėt.

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

Dėkui, kad palaikai, ir aš tau pritariu. Nieko čia gero. Pvž pas mane, efektai normalūs, bet DIDELĖS!!!! PROBLEMOS su tekstu. Reiks kokių tutų gerų pažiurėt.

Aš ant GfX pradinukas, dar tik šiaip avatarus be eff pasipaišau vien su txt, kaip mano dabartinis, ar tutus žiūriu. Labai sunkiai effektai einasi ;D. Širšei irgi patarčiau pasimokyti.

] taškomės ;]

Aš ant GfX pradinukas, dar tik šiaip avatarus be eff pasipaišau vien su txt, kaip mano dabartinis, ar tutus žiūriu. Labai sunkiai effektai einasi ;D. Širšei irgi patarčiau pasimokyti.

Mane geriau pamokink txt nrml pritaikyt...

original_img.png

Nauja taisyklė:

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5127 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...