Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

iPhone. Stabiliau veikia ir nelagina.

Imi iPhone ir nesigaili po metų/pusantrų. Su muzikos kėlimu tyliau sėdėkit neūžę, kad neįmanoma įsikelt ar kažkas panašaus. Parsisiunčiat tubidy programą ir parpumpuos kiekvieną dainą kartu su visu video (jeigu jis yra aišku). Yra galų gale AirMore programa, ten galima keltis viską ką tik nori (dainos, filmai).<...>

Man asmeniškai iTunes + UmmyVideoDownloader geriau, o šiaip, įkėlimo sistema man patinka android, ypač kai galiu per bluetooth'ą persimest iš pc į telefoną ir atvirkščiai. Redaguota , nario ES.^

Imi iPhone ir nesigaili po metų/pusantrų. Su muzikos kėlimu tyliau sėdėkit neūžę, kad neįmanoma įsikelt ar kažkas panašaus. Parsisiunčiat tubidy programą ir parpumpuos kiekvieną dainą kartu su visu video (jeigu jis yra aišku). Yra galų gale AirMore programa, ten galima keltis viską ką tik nori (dainos, filmai). Taigi kas neturit tų iPhone ar net nesat turėję, nepulkit reikšt savo minčių dėl muzikos įsikėlimo sunkumo.

Temos autoriau, iPhone 6s neturi 32gb storage pasirinkimo, tad teks rinktis tarp 16gb ir 64gb. Pats turiu 64gb ir tuoj bus metai, nejuntamas joks lagas. Jeigu finansai leidžia, pasiimk iPhone ir jis tikrai ilgiau laikys nei betkuris Samsungas. :)

Paprieštaraukit dabar man kasnors.

https://www.bite.lt/privatiems/telefonai/apple/appleiphone6s32gb

32gb iphone

logopgr.png.1a1272f06819dccf241a54231fdbb87f.png

5s atrodo senas bet dar vis reik už jį 320€ duot, kai už naują s6 400€

Ir kas atnaujimus liečia tai iPhone vėl laimi... Android telefonas vidutiniskai gauna kokius 3 atnaujinimus ir viskas...

5s atrodo senas? Kaip tik kiek pažįstu draugų/draugių turi dabar 6 iphoną, bet sakė, didelis labai, 5s pats tas, telpa į ranką ir patogus, tik dydžiu skiriasi ir keli pakeisti mygtukai, na dar plonesnis 6 :)

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Turėjau 5 iph,nelagino visiškai,bet perėjau prie samsung,nes batarkė laiko ahuenai ilgai,o man to ir reikia. Jeigu apple dėtų dvigubai didesnę batarkės talpa nei dabar yra tai imčiau jį ir net nesižvalgyčiau į kitus telefonus,bet kadangi yra kaip yra tai naudoju kolkas samsung.

Taip, iPhone silpnesnė baterija. Bet kaip į note ten kelintą kur sprogsta šūdų nekiša t.y pigių detalių. Ateityje manau padarys būtent tai, bet žinai iPhone įmonė nori užsidirbti, tad ir nelaiko baterjos - jos nepasikeisi, ji yra integruota į patį telefoną, tad jau faktiškai jei kas yra apple gerbėjas pirks naują iphoną tai jau jie iš to pasipelno, o visų android telefonų gamintojai pasipelno tai, kad nusiperki naują telefoną android'ą ir jis tik 3 ar 4 kartus atsnaujina, o toliau jau nebe, juk gi reikia pirkti vėl naują tel, kad galėtum turėti kuo naujesnias programėles ir visa kita. O, kad nėra ten ant iOS kai kurių programėlių tai man ne bėda, ant lumios iš viso nieko beveik nebuvo, dabar iphoną turiu ir viskas čiki. 

KAPI - Kriptovaliutos ir pinigai mobili aplikacija 
Facebook puslapis https://www.facebook.com/profile.php?id=61558019442962

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3494 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...