Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

DiIGQ7Q.jpg

Ar yra idomi kam tema kaip galima daug uzsidirbt is dizaino ? 
Kaip manote nuo ko tai priklauso ? ar turit kas savo principu kuriu laikotes vesdami varke su klientu ?
Galvoju gal visai vertetu pasidalinti situ knowledge, bet ne esu uztikrintas kad jus tai priimsite, todel butu idomu suzinoti kiek is jusu cia esanciu yra susidurusiu siu problema kada nezinote kaip vertinti savo dizainus ir kaip is ju uzsidirbti daugiau negu tiketasi 

Redaguota , nario Svetlakov13
  • ,
(redaguota)

1 susikuri galėrija sg forume

2 Susikuri temą "Dizainai su 50% nuolaidą.

3. ???

4. Profit

P.S dar kartais padedą tokie žodžiai kaip, kokybė, pro, patirtis, rimtas gfixas....

as kalbedamas apie rimta varke, turiu omeny rimta varke, ne 10 ar 15 euru max :)

Pohui visiem tie vaiku market'as, bet visi nuo jo pradeda, cia tema eina kas sugeba is jo islyst ir zino kaip ;) 

pudrini smegenis, bei kai paklausia kainos, pasakai jog siūlytu, pasiūlo didesnę nei tikiesi - profit ;)

Neblogas atsakymas, bet pudrink nepudrink, neuzdirbsi daugiau negu 10,20% nuo pasakytos sumos, nes 90% kad Dizaineris priklauso nuo kliento. Tie kas sugeba tapti nepriklausomi nuo kleinto ir tuo paciu paversti ji priklausomu nuo taves, tada ir gali prasukt rimta varke 

Jeigu darai normaliai kompanijai ir t.t, paskaiciuoji kiek valandu dirbsi prie to dizaino piesimo/kodavimo, ir imi valandini mokesti. Dirbsi daugiau valandu nei planuota, prasysi daugiau, dirbsi maziau valandu pasiliksi prie to ka sutariai. Nezinau mano manymu taip geriausia, ir pats nesijausi kad paemiai permazai, ar perdaug.

Hello, U WOT M8?

Jeigu darai normaliai kompanijai ir t.t, paskaiciuoji kiek valandu dirbsi prie to dizaino piesimo/kodavimo, ir imi valandini mokesti. Dirbsi daugiau valandu nei planuota, prasysi daugiau, dirbsi maziau valandu pasiliksi prie to ka sutariai. Nezinau mano manymu taip geriausia, ir pats nesijausi kad paemiai permazai, ar perdaug.

Cia paprastas darbo principas, tema eina konkreciau, kaip is paprasto uzsakymo isplest kosmine kaina, 4x overpaid :) jug kai kurie sugeba, kaip jus manot ko tam reikia ?

Sakau viską iš savo patirties, na būna man dažnai taip.. Jog pasidalinu dizainu parodau kaip jis atrodo ir t.t. supergames temoje. Bet kaikurie žmonės nemoka to vertinti, pvž tie kurie yra TIKRAI patyrę šioje srityje t.y grafikos dizaine. Visada savo nuomonę išreiškia mano akimis labai piktai pvž: "vstk niekas nepirktų tokio dizaino" tai mane šiektiek žlugdo, ir mano mintimis dažnai norisi save nuvertintį bei patį dizainą, kadangi pastangų visada dedu na bet kokie žmonės yra tokie. Ir nuo to visada numušu kainą kaip ką žinau ką nes toks jausmas jog žmonės smerks jai prašysiu už dizainą 15e bet šiuo metu dažniausiai prašau apie ~10e. Atsiprašau jaigu nukrypau labai nuo temos na bet man ši tavo siūloma tema tikrai praverstų kaip savo dizainus vertinti, ir kaip iš jų daugiau užsidirbti.

(redaguota)

Sakau viską iš savo patirties, na būna man dažnai taip.. Jog pasidalinu dizainu parodau kaip jis atrodo ir t.t. supergames temoje. Bet kaikurie žmonės nemoka to vertinti, pvž tie kurie yra TIKRAI patyrę šioje srityje t.y grafikos dizaine. Visada savo nuomonę išreiškia mano akimis labai piktai pvž: "vstk niekas nepirktų tokio dizaino" tai mane šiektiek žlugdo, ir mano mintimis dažnai norisi save nuvertintį bei patį dizainą, kadangi pastangų visada dedu na bet kokie žmonės yra tokie. Ir nuo to visada numušu kainą kaip ką žinau ką nes toks jausmas jog žmonės smerks jai prašysiu už dizainą 15e bet šiuo metu dažniausiai prašau apie ~10e. Atsiprašau jaigu nukrypau labai nuo temos na bet man ši tavo siūloma tema tikrai praverstų kaip savo dizainus vertinti, ir kaip iš jų daugiau užsidirbti.

Tam kad užčiauptum tuos komentatorius, turi nenuleist galvos o dirbt toliau ir tuos žlugdančius tave komentarus, suvirškint kaip motivaciją. Visur rėikia sunkiai dirbti, kad kažko pasiektį. 

O už tokias kainas parduodi nes čia tarp vaikų sėdį iį kur jie turės daugiau pinigų? :D

Redaguota , nario Baldas

Eik Namo

(redaguota)

Tam kad užčiauptum tuos komentatorius, turi nenuleist galvos o dirbt toliau ir tuos žlugdančius tave komentarus, suvirškint kaip motivaciją. Visur rėikia sunkiai dirbti, kad kažko pasiektį. 

O už tokias kainas parduodi nes čia tarp vaikų sėdį iį kur jie turės daugiau pinigų? :D

Nu ne visi cia sedi ir sitoj rinkoj dirba, as asmeniskai jau virs 1 metu neturejau turbut uzsakymo is Lietuvio, tik is vieno, bet jis laiko 70% Lietuvisku gaming projektu. as cia lankausi nes man idomu kaip zmones pagal tendencijas juda, ka keicia, ka idomaus sukuria, bet iki dabar dar nieko gero nepamaciau, ieskojau cia zmoniu kuriu galeciau pats idarbint, bet kad ir tokiu nerandu

Nu ne visi cia sedi ir sitoj rinkoj dirba, as asmeniskai jau virs 1 metu neturejau turbut uzsakymo is Lietuvio, tik is vieno, bet jis laiko 70% Lietuvisku gaming projektu. as cia lankausi nes man idomu kaip zmones pagal tendencijas juda, ka keicia, ka idomaus sukuria, bet iki dabar dar nieko gero nepamaciau, ieskojau cia zmoniu kuriu galeciau pats idarbint, bet kad ir tokiu nerandu

Nes ir anie kur nors užsieni trinasi :) Nes čia visi visko nemokamai nori arba pigiai, tokia jau ekonominė padetis...

Eik Namo

Šiaip pavojinga pačiai kompanijai mokėti valandinį atlyginimą, retai kada tai daro. Daro visada už atliktą darbą ;) Na nebent jau dirbi vos ne biure, tarp rimtų suaaugusių žmonių, bei formina valandinį atlyginimą.

Mano YouTube kanalas : https://www.youtube.com/c/heroesmusic

Tarpininkavimo paslaugos/ taipogi parduodu CSGO steamus.

SAUGOKITĖS MANO IMPOSTERIŲ,parašykite į a.ž prieš pirkdami.

47066567.jpg

Jei jau pasisiūlei tai why not. Gal tie "rimti gfx'eriai" kurie perskaitys supras kažką ir pritaikys, bet tai labai abejotina atsiminus, kad čia yra ne kas kita, o sg.

Nors ir pačiam būtų įdomu išgirsti ką turi pasakyti iš patirties.

Uoi turiu, bet kad tokiais principais vest versla, reikia kaip minimum tureti bent minimalu supratima apie UI ir turetii pasiulyti kazka savo,unikalesnio ir idomesnio, o jeigu vaizduote dirba 0, ir max ka moki tai editint padalinta .psd tai nelabai kas cia ir gausis, max adminas kokiam nepaleistam serve 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3131 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...