Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).
Mes laikomės BDAR (Bendrojo Duomenų Apsaugos Reglamento) ir neteikiame jokios informacijos projektų/serverių administracijai apie narių parduodamus projektų/serverių turtus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas! Visų pirmą norėčiau perspėti, jog kiekvienas bereikalingas pranešimas ar pranešimas, kuris yra įžeidžiantis - bus raportuojamas. Norime tiesiog paprasčiausiai parduoti projektą ir nieko daugiau ;)

Visų pirma, norėčiau atsiprašyti visų projekto narių, kurie laukė ir stebėjo progresą - gavosi taip, kaip gavosi. Priežastis yra paprasta: motyvacijos trūkumas. Tikriausiai daugelis pastebėjote, kaip mano ir Luko darbas pradėjo po truputuką stoti ant pačio galo, kaip vis labiau ir vis labiau dirbome pasyviai ir į daugelį problemų bei reikalų žiūrėjome pro pirštus. Prieš kiek laiko gavau žinutę nuo Luko, jog turime šansą išsibandyti savo jėgas kitoje srity ir savaime aišku, aš nieko nelaukęs - sutikau. Projektą norėčiau parduoti asmeniui, kuris tikrai jį paleis, kadangi iki to bėra keletas žingsnių - modifikacijos pritaikymas startui, kelių admin. komandų užbaigimas ir bugų pataisymas, ir tai yra viskas.

Na, o dabar - projektas. Į SFG.lt projekto sudėtį įeina:

• Unikali vartotojo valdymo panelė, kuri buvo perrašyta ir pritaikyta pačio mano rankomis, taip pat yra ir micro/macro mokėjimų sistema. ( http://samp.sfg.lt )
  • Unikalūs forumo dizainai. Turime keletą unikalių forumo dizainų, vienas iš jų - dabar uždėtas. Kitas - buvęs senasis, mėlynas.
  • Unikali modifikacija, rašyta manęs pačio. Kaip ir minėjau aukščiau, modifikacija reikalauja minimum savaitės darbo, gebančio skripterio akimis. Viskas serveryje jau kaip ir yra, tik bereikia susikoduoti kelias palitkas duobes, trūksta vienoje vietoje ( prie VM ) vieno objekto, susikelti namus/biznius ir tai viskas.
  • SFG.lt senoji modifikacija taip pat bus pridėta prie komplekto.
  • Puslapio failai. ( monitoriai( samp, ts ), parašų sistema ir kt. )
  • Forumo duom. bazės ( kelios atsarginės ir kt. )

Kadangi forumas yra šiuo metu jau užrakintas, naudokite  "  http://hastebin.com/econihipil.swift "  , kad galėtumėte peržiūrėti visus iki šiol atliktus atnaujinimus modifikacijoje. Savaime aišku, su rimtu pirkėju galėsime apžiūrėti modifikaciją ir jos trūkumus žaidime. Esame pasiryžę tikrai palaukti iki projekto pardavimo, pirmam pasiūliusiam - neparduosime, nebent suma tikrai bus patraukli. Sekantis dalykas, tai būtų, jog nusipirkus modifikaciją rasiu galimybę pats jums pakoduoti ir pataisyti esančias klaidas, kadangi mano produktas - mano ir klaidos, kurių aš pats privėliau. Visa konsultacija dėl pajungimų taip pat bus iš mano pusės :)

Nupirkčiau domeną, arba nukreipimą į kitą tinklapį.

banner2.gif UBc2Va5.gif

AZTEC.LT                                                                                                                  TLKG.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...