Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Torch.lt | Survival games | SkyWars | 1.8.8 |

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kaip matau užsidarė, nei web, nei servas veikia xD

servas veikia tik whitelist ijunktas nes tvarkom serveri nes daug kam nepatinka jo buse

Sutinku su tavimi!

Nematau nieko naujo, nieko originalaus. Mano pirmasis kurtas serveris turėjo žymiai visko daugiau, nei ką jūs turit dabar. Visi sakot kuriat serverį ne dėl pinigų, tačiau, tu, kaip ir kiti kuriat dėl pinigų. Logiškai mąstant tai yra smegenų pudrinimas kitiems, kuomet taip sakai. Taip pat serveris nėra originalus ir paprastas su paprastais pluginais. Abejoju ar ilgai laikysitės, bet sėkmės. :)

Man tai pramoga serveri turet laisvalaikis  ^^

na o forume buvo nesklandumai tad tvarkom

White list isiungtas galite junktis; mc.torch.lt

Redaguota , nario BITA

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

bcceb8175c18b32f882647793ff415a9953.png

• ,

hilemc pluginų 'editas'. Nemanau ar ilgai jis gyvuos, administracija tragiška... Nėra žodžių :D galbūt stengetės, bet nereikia pasiimt svetimo serverio pluginus ir padaryte 'ale afigiena' serverį. Visokeriopos sėkmės

Tarkim pluginai yra tavo sakant "HileMC" Tai ka mes vogiam kaip minejai nors jie yra platinti veliau as ne tragiskas tiesiok tu ikirejai per 20 minuciu spejai gal 500 kartu parasyti "HileMC, Jeigu reikes padekt rasyt" Tai kam tu atejai i ta serveri geriau butum nekomentaves susilaikes 

Savo nuomone, nenorėjau nieko įžeisti ar išprovokuoti, jeigu manai jog aš neteisus, visad gali ją paneigti, po biškį argumentuodamas, ačiū.

Tarkim pluginai yra tavo sakant "HileMC" Tai ka mes vogiam kaip minejai nors jie yra platinti veliau as ne tragiskas tiesiok tu ikirejai per 20 minuciu spejai gal 500 kartu parasyti "HileMC, Jeigu reikes padekt rasyt" Tai kam tu atejai i ta serveri geriau butum nekomentaves susilaikes

Bet tai vistiek nepakeičia fakto, kad jūs žlugsit greitai

• Teigiamai 1

Bet tai vistiek nepakeičia fakto, kad jūs žlugsit greitai

O kur tas faktas yra kad zlugsim? Kam tu cia tai rasai

Geriau argumentuokit kas blogai nes apie zlugima mane net nervina klausyt jeigu esat debi ir nesuprantat apie normalius zmones tai geriau iseikit nes ateityje tikrai atsisuks pries jumis net graudu skaityt.

O kur tas faktas yra kad zlugsim? Kam tu cia tai rasai

Geriau argumentuokit kas blogai nes apie zlugima mane net nervina klausyt jeigu esat debi ir nesuprantat apie normalius zmones tai geriau iseikit nes ateityje tikrai atsisuks pries jumis net graudu skaityt.

Aš tau jau pasakiau, kuom čia viskas blogai, tu vistiek kiši savo šūdą man prieš akis ir sakai, kad čia unikalumo įsikunijimas ir labai geras serveris

• Teigiamai 2

Aš tau jau pasakiau, kuom čia viskas blogai, tu vistiek kiši savo šūdą man prieš akis ir sakai, kad čia unikalumo įsikunijimas ir labai geras serveris

Sveikas. Šis serveris nėra "unikalumo įsikūnijimas" ir pats geriausias Lietuvos serveris ir panašiai. Šiuo metu tai yra paprastas serveris su įprastais pluginais. Su laiku stengsimės jį tobulint, bei pridėti įdomesnių įskiepų ir panašiai.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...