Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Skelbiamas aukcionas #2

Patinka fūros, ilgos kelionės ir už tai gauti atlygį? Šis žaidimas kaip tik tau, Euro truck simulator 2. Važinėk su fūra ir pasijusk tikru fūristu. O gal tai tavo būsima profesija. Dalyvauk ir laimėk:)

Steam žaidimas: Euro truck simulator 2

Pradinė kainą - 1.20 eur.

Statymai po - 0.60 eur.

Aukcionas vyks iki : 2016-11-20 , 22:00

Atsiskaitymo būdai:

Paysera/swedbank

Sustabdytas, dėl pono lukonic nepasitenkinimo ir jo dėka iš temos padarytos š.

Laukite kitų ,,Steam žaidimų aukcionų"

Redaguota , nario Dieduska

Tai čia jau tavo bėdos kas tau įdomu, o kas ne, ir be to anksčiau pakeist negalėjau jeigu tau nedaeina;). 

Tavo žiniai, apie temos pakeitimus reikia skelbti temoje, o ne kažkur profilį :) Ir man visiškai neįdomu, kad tu ankščiau pakeist negalėjai. Aš aukcioną jau laimėjau, o pakeitimas įvyko tik po to. Net jeigu ir buvo parašyta kažkokia priežastis, ji visiškai negalioja, kadangi aš aukcioną jau laimėjau. Laukiu gifto į [email protected] ir paysera sąskaitos į A.Ž., iki 22:00 :)

Tavo žiniai, apie temos pakeitimus reikia skelbti temoje, o ne kažkur profilį :) Ir man visiškai neįdomu, kad tu ankščiau pakeist negalėjai. Aš aukcioną jau laimėjau, o pakeitimas įvyko tik po to. Net jeigu ir buvo parašyta kažkokia priežastis, ji visiškai negalioja, kadangi aš aukcioną jau laimėjau. Laukiu gifto į [email protected] ir paysera sąskaitos į A.Ž., iki 22:00 :)

O tu jau labai susireikšmines matau:). tavo žiniai kartoju dar kartą, kad suprastum:). Kaip pakeisiu, jeigu buvo neimanoma rašyt temoje,  tai tavo pasakymas ,,aš laimėjau negalioja", o profili buvo parašyta, NES TIK TEN ĖJO IR TERAŠYTI:). 

Tokiu atveju praneši moderatoriams, kad pakeistų datą kadangi pats negali rašyt, arba iš kokio nors kito accounto gal rašai?

Dvieju acc neturiu:)

Labai atsiprašau, kad moderatorius įspėjimo tave, dėl taisyklių nusižengimo? :D Pačio bėdos, be to nematau priežasties, kodėl turėjo būt pakeista data. Tuo labiau, kad ji buvo pakeista jau jai praėjus. Kaip ir sakiau, laukiu gi

Tai čia tavo bėdo, kaip ir sakiau lauk toliau:), o tu labai daug verki matau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3109 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...