Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Nusprendžiau su savo kolega vėl grįžti prie SA:MP'o ir į jį painvestuoti nemažus pinigus. 

-

Realiai domina visas projektas, su pilna modifikacija, forumu ( unikaliu forumu, tai pat ir modifikacija ), užtikrinti saugumą, jog ji neatsiras po kiek laiko internete ( savaime aišku žlugs mūsų visi planai ).

-

Esu atviras visiems pasiūlymams, veiksmo vieta nėra labai svarbi. Kaip ir minėjau, svarbu yra užtikrinti saugumą.

-

Galimas variantas pirkti viską atskirai ir dalimis tai yra modifikacija, paskiau foruma ir pnš

-

Modifikacija - neturi būti paplatinta, perdaryta nuo edito, žmogiukai, kurie rašo, jog modifikacija yra unikali ir jos negali aprodyti - nesivarginkit ir nerašykit. 

-

Galime sumokėti 300-400 eurų, jeigu bus vertą galime ir iki 500 eurų ( ne daugiau )

-

P.S skripteriu, mapperiu, grafikos dizaineriu ir kitų asmenų neieškome, ačiū :)

-

Visus pasiūlymus į komentarus arba AŽ, skype nesinaudoju

• Teigiamai 1

✉ Email; [email protected]

O tai kas su lrgp.lt nutiko, kad taip greit zlugo?

Neprisiminkim jo, tai buvo mano klaida, kad susidėjau ne su tais žmonėmis, todėl taip viskas ir buvo. Buvo aktyvumo stoka, po foruma starto neprisijungiau kelias dienas ir kitas savininkas, kuris viską valdė uždarė projektą, iki šiol jokių žinių.

už tokia suma rasčiau žymiai pelningesnį verslo planą.. nekiškit vaikai mano į sampą tiek valiutos.. :(

Pasiūlymai ? :)

✉ Email; [email protected]

Neprisiminkim jo, tai buvo mano klaida, kad susidėjau ne su tais žmonėmis, todėl taip viskas ir buvo. Buvo aktyvumo stoka, po foruma starto neprisijungiau kelias dienas ir kitas savininkas, kuris viską valdė uždarė projektą, iki šiol jokių žinių.

Pasiūlymai ? :)

Pasisamdai xamarin arba javascript programuotoją, kuris suprogramuoja tau kokį nors nedidelį android žaidimą, nuperki reklamos ir prekiauji jau pats reklama...

• Teigiamai 2

Tai jis ir nepirks. Pirks jo "partneris" Baguckis iš vogtų pinigų.

Sėkmės.

Labas,deje ne,ne baguckis is vogtu pinigu o Mindaugas_... tau jis turejo projekta perleisti. Tai vat tu isviso tylek kaip po sluota palindes ir man neturetum tureti jokiu priekaistu, o jei jau ko nori rasyk i skype,netersk zmogaus grazios temos. :)

P.S. Patikimas,tikiuosi rasi kanors gero :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3091 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...