Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiuo metu kaip žinote GTA Online turi Helovyno daiktų kurie kainuoja nemažą kiekį pinigų. Taigi ieškau grupės žaidėjų kurie norėtų atlikinėti Pacific Standard apiplėšimą (Naudosime porą žaidimo klaidų, kad gauti didžiausią įmanomą sumą). Taigi reikalavimai iš mano pusės jums:

• Turėti Heavy tipo aprangą (Per apiplėšimus ji sulėtina, bet suteikia daugiau šarvų)
  • Turėti supratimą kaip ką daryti
  • Turėti mikrafoną

Beje ta grupę sudaro 3 žaidėjai ir aš:

Aš būsiu vienas iš hostų, turiu Kuruma (Armored) ir žinau kaip ją naudoti tame apiplėšime norint gauti didžiausią įmanomą sumą.

1 žaidėjas irgi hostas turi turėti finalinę misiją Pacific Standard apiplėšime (neatsiradus tokiam žaidėjui vieno iš grupės atliksime visus setupus)

2 žaidėjas visąlaik neša pinigus

3 žaidėjas įprastas filleris

Žaidžiu procentu:

0/70/15/15

Mane galite rasti:

PSN: KamsciatraukisPS

SG

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3525 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...