Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai einu prie reikalo, kaip nusipirkau naują telefoną, man neina išsiusti trumpųjų žinučių, pvz rašau per telefoną draugams ar šiaip kam, visiems eina išsiusti, kaip noriu išsiusti sms trumposiomis numeriais, pvz 1559 ar 1556, kaip išsiunčiu, rašo nepavyko išsiusti, o prie žinutės rodo raudona šauktuką. Tai man tenka planus pvz užsisakinėti per puslapį, tai aš nežinau ar čia į operatorius kreiptis, ar galima kažkaip sutvarkyti pačiam. Telefonas: Sony Xperia M5

Pvz:

91f3b28fd4567e812ef9cdf2a15b292a796.jpg

Gavęs -REP, gausi 3x daugiau ;)

Gali būti jog mama uždraudė,kitas dalykas jog gal nėra saskaitoje, bei dar vienas dalykas gali būti jog pats užblokavai numerį.

Kaip galiu užblokuoti, lyg žinodamas užblokavau visus trumpuosius numerius? Kaip pažiūrėti kur jie užblokuoti? O saskaitoje tikrai yra, 10 eurų, o užblokuoti tikrai negalėjo, man mama nemeluotų.

Jau susitvarkiau, ten reikėjo kažkokio patvirtinimo, o aš buvau atšaukęs, taigi pasikeičiau į Hangout pagrindinį sms siuntimą, ir viskas okey.

Gavęs -REP, gausi 3x daugiau ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3522 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...