Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki SuperGames.Lt nariai. :)

Kas galėtu man čia problema išspręsti, tam duočiau +rep.

Aš lošiu Sampa ir man žaidime stringa vaizdas... Būna kai daug žmonių, kartais būna kai išvis nėra žmonių...

Aš išjungęs, Skype,torrentus. Ir k.t. Visas nereikalingas programas. Aš kai einu per Task Manager, ten rašo Samp Mem Usage.. Kai įjungiu samp būna Mem Usage 45.120K kažkur paskuj būna ant 180.092K paskuj dar būna ant 280.520K, sakė draugas, kad labai didelė apkrova.. Aš bandžiau per task manager padaryti iš "Normal" padaryti į Low. Vistiek tas pats... Rašo CPU Usage būna nuo 1% iki 16%, O PF Usage kai sampas būna įjungtas daugiau nieko, tai 458 MB kažkur.. O kai mozilla ir dar sampas įjungtas tai būna PF usage: 518 MB kažkur... Esu atsisiuntęs tokia programa kur atnaujina visus driverius.. Tai pat ir atnaujino Vaizdo driverius... Vistiek taspats...

Mano kompiuterio duomenys:

Windowsai: Windows XP Home Edition Server Pack 2.

Intel®- čia yra vintiliatorius procesoriaus.

Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2.99 GHz, 1,25 GB of RAM.

(Aš kai pirkau PC buvo 256MB ram, nusipirkau dar 1 GB RAM, vistiek lagina..)

Interneto duomenys:

Interneto pralaidumas: 50 Mb/s.

Dabar apie vaizdo plokštės duomenys:

Screen resolution: 1024 by 768 pixels

Color quality: Highest (32 bit)

Adapter Type:

NVIDIA GeForce FX 5500

Adapter Information:

Chip Type: GeForce FX 5500

DAC Type: Integrated RAMDAC

Memory Size: 128MB

Apapter String: GeForce FX 5500

Bios Information: Version 4.34.20.69.00

Sakė man, kad vaizdo plokštės dydis per mažas... Bet pas draugą išviso Memory Size yra 64 MB.. Ir nestringa vaizdas... Per Sampa..

Per Everest pasižiūrėjau dar biški duomenų.

Operatyvinė atmintis:

Viso: 1278 MB

Dabar kolkas kol nieko nejungta jokiu žaidimu skypiu ir t.t... Naudojama: 563 MB, jai dar nebūtu mozillos įjungtos mažiau šiek tiek būtų...

Laisva: 716 MB

Apkrova: 44%

Temperatūros:

Pagrindinė plokštė: 28c (82f) (Aš čia apie temperatūras nesigaudau ar čia normaliai :DD)

CPU: 60c (138f) (CPU temperatūra tai pamažėja 2-4 laipsniais arba padidėja)

ExcelStor Technology J880: 32c (90f)

Aušintuvai:

CPU: 2596 RMP (Kartai pakyla kartais nusileidžia)

Dar kažkoks vidui aušintuvas yra, bet čia nerašo... Reiks dar nusipirkti aušintuvą ant vasaros, kad neužkaistu....

Apie duomenys viskas.

Esu skanavęs virusus su visokiomis anti-virusinėmis... Rado 2-3 Trojanus. Bet ištrinėjau.. Jie buvo Volume information... kažkur..

Būna kompe tokie dalykai.. Būna, kai įjungi kompa jis po 5min jo visas darbas užstringa.. Nei pelės negali pajudinti nieko... Tereikia perkrauti..

Būna dar kai įjungi neužkrauna juodų langų.. Tik mirksi ekranas ir viskas.. Irgi tereikia perkrauti tada tiktais užsikrauna..

Būna, kad jis savaime išsijunginėja... Sako, kad perkaito Maitinimo blokas.. Arba Procesorius..

Ten kur užstringa kompiuterio darbas būna retai.. ir tie kiti dalykai.. O kai būna vasara.. Tai išvis krč PC išsijunginėja per diena 5-7 Kartus... Perkaito turbut..

O dėl juodo lango, kai įjungi neužsikrauna tai sako, kad BIOS kalti... O aš manau, kad procesorius kaltas..

Esu valias kompiuterio dulkes.. Procesoriaus, Maitinimo bloko, ir t.t...

Nu nežinau padėkite kas nors :) Laukiu daug atsakymu kurie padėtu. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5572 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...