Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Va todėl mane užknisat jūs, tokie. Kalbu apie suknistus eilinius prižiūrėtojus, kurie nebesugeba patys kažką gero padaryti, o prašo kitų, po savaitės aš asmeniškai supraščiau kad tai net ne tavo darbas, vien iš tavo gramatinių klaidų. Taip kad vaikeli, arba tu esi protiškai atsilikęs, arba tiesiog tau kažkas blogai su galvą, jeigu tu tikrai manai kad tau kažkas kurs kažkokia eiline anketa.

P.S 

Neblogai tu čia, prajuokinai :D

sveiki, ieskau zmogaus, kuris uz mane tulike pasiktu.

biškutuką kažkoks "trenktas".

krč pakviečiau į skaipą, sako dar duosi anketą, ir poto paožinsi kad kopijuota

??? nei aš žn kur tu ją dėsi xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3555 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...