Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Activision atskleidė naują garsiojo komiksų herojaus žaidimą „Spider-Man: Edge of Time“. Panašiai kaip pastarajame Žmogaus-voro žaidime Shattered Dimensions, vėl bus galima atsidurti keliuose laikuose: klasikinio „Amazing Spider-Man“ pasaulyje bei futuristinėje Spider-Man 2099 visatoje. Herojui teks keliauti laiku ir ištaisyti nelemtingą įvykį, per kurį žūna Peteris Parkeris.

Beenox kūrėjai ketina pasiūlyti neįprastą „priežasčių ir pasekmių“ žaidimo principą, kai veiksmai, atlikti vienu laiku iškart, kartais netikėtai paveiks kitoje epochoje esantį herojų.

Spider-Man: Edge of Time ketina pasirodyti kompiuteriams ir konsolėms rudenį.

[youtubecom]

[/youtubecom]

alfa.lt

o_6f22f65331.jpg

O,as pradejau kaip tik spider-man dalis lost. Pradejau nuo 3 dalies,nes 2 kazkada esu perejas,na o pirmosios net bandyt nenoriu!!! :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Man nelabai patinka spider-man naujausios dalys viena is geriausiu man yra spider-man ultimate.

Man irgi Ultimate Spider-Man labiausiai patiko, viską perėjau, visus costume atidariau, nu ždž viską padariau ką įmanoma :). O dėl šitos dalies, gal ir įdomu būtų išbandyti, nes naujausia mano žaista dalis buvo Spider-Man 3.

] taškomės ;]
Man nelabai patinka spider-man naujausios dalys viena is geriausiu man yra spider-man ultimate.

Man irgi Ultimate Spider-Man labiausiai patiko, viską perėjau, visus costume atidariau, nu ždž viską padariau ką įmanoma :). O dėl šitos dalies, gal ir įdomu būtų išbandyti, nes naujausia mano žaista dalis buvo Spider-Man 3.

Kai turejau senuka PC,buvau isirases ta Ultimate,bet man jis vos ne vos ejo iki pirmojo 'boso',paskui ismetinedavo! :D Na o kai isigyjau naujesni PC,tada jau isimandravojau,ir senu zaidimu nusprendziau nebelost.. :D Nors gal ir reikes kada nors parsisiust..paziuret ar idomi zaidimo istorija! :)

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Kai turejau senuka PC,buvau isirases ta Ultimate,bet man jis vos ne vos ejo iki pirmojo 'boso',paskui ismetinedavo! :D Na o kai isigyjau naujesni PC,tada jau isimandravojau,ir senu zaidimu nusprendziau nebelost.. :D Nors gal ir reikes kada nors parsisiust..paziuret ar idomi zaidimo istorija! :)

Man irgi senesni žaidimai jau praeitis, dabar pamėgęs esu šaudykles, CoD, BF, CS, CSS :). Patinka man game su gera grafika :). Kai šitą sukurs bandysiu jei rasiu kur gauti :).

] taškomės ;]

Man irgi senesni žaidimai jau praeitis, dabar pamėgęs esu šaudykles, CoD, BF, CS, CSS :). Patinka man game su gera grafika :). Kai šitą sukurs bandysiu jei rasiu kur gauti :).

patinka game su gera grafika? CS nepasakyciau kad gera.

Padedu CS 1.6 Mapperiams.
Jail_Escape 100%  

Mg_Levels 49%

Deathrun_Vyxe 99% (Bugų taisymas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5571 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...