Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3168 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki draugai.

Nusprendžiau susirasti mapperi, kodėl gi aš jo ieškau? Atsakymas toks, kad aš vienas nespėju visko daryti. Koks miestas bus? Los-santos, ir du miesteliai. Koks tai projektas? SA-MP projektas. Serverio pavadinimas? GTA-SA.LT . Ką aš užimu? Modifikacijos kūrėjas/skripteris/svetainės koduotojas, ir viskas kitas. Tai norit prisidėti prie projekto, prašau parašyti man į skype: luckyart169

Projekto modifikacija nuo 0? Ne, jai žinote gta-sa.lt modifikacija, tai supraskite kad jinai bus, tik labai atnaujinta. Kai kurių darbų net nebus, kuriamos unikalios sistemos.

Ačiū!

Redaguota , nario Luck3z
  • ,

Žmonės turintis motyvacijos gali išmokti per 1 mėnesi, o startas dar tolokai, tiktais 2016/12 mėn kažkur.

oj oj tikrai ne ... aš pats dirbu jau gan ne mažą laiką ir galimą sakyti dar nieko nemoku nieko nesu pasiekęs, ir dar pasakyk kad koduosi savo piešta dizainą? :/ tada iš vis nieko gero sorry, bet čia tik nuomonė.

P.s Sėkmės ieškant.

oj oj tikrai ne ... aš pats dirbu jau gan ne mažą laiką ir galimą sakyti dar nieko nemoku nieko nesu pasiekęs, ir dar pasakyk kad koduosi savo piešta dizainą? :/ tada iš vis nieko gero sorry, bet čia tik nuomonė.

P.s Sėkmės ieškant.

Iš kur šita informacija klaidinga? Nesakiau kad koduosiu dizainą savo piešta.

Čj nelabai anglų kalba einasi jums?

(redaguota)

Na aš tiesiog pagalvojau taip, kad taupysi pinigus, piešdamas savo ir koduodamas, daug į SG įkėlęs vienodu dizainu ką aš žinau. Pričiom ta anglų kalba čia?

Ne piniguose čia dabar, tiesiog jai gebu ir nusipiešiu. Kitas reikalas, sakai mokiniesi daug laiko, ir nieko beveik nemoki? Kodo rašymas anglų kalba, moki gerai anglų mokėsi, ir koda rašyti ;)

Palik ponas tema, nori kažko? Ateik į pm.

Redaguota , nario Luck3z

Ne piniguose čia dabar, tiesiog jai gebu ir nusipiešiu. Kitas reikalas, sakai mokiniesi daug laiko, ir nieko beveik nemoki? Kodo rašymas anglų kalba, moki gerai anglų mokėsi, ir koda rašyti ;)

Tutsu yra visom kalbom, jei zinai ka reiskai funkcija i wiki nereikes listi ,o jei grauzia akis jo pavadinimas niekas nedraudzia pasikeisti #define lietuviskas_pavadinimas orginalus_pavadinimas

Sakai skripteris? Kiek laiko skriptini? banneris tai patyliu :D Paint masters. Toliau - webas, šudinesnio nesu matęs. + Dizaino net nėra, keista logika biški bet nieko.

Tu girdėjai kad kažkas atsidarytu?

Žmonės patylėkit, jai kyla prakaito lašiukas parašykit į pm, nes matau kikvienas esat čia kieti :/

... anglų man gerai sekasi naudojuosi, samp wiki, bet ar užtenka 1 mėn nemanau čia kažką kliedi pasižiūrėk į kitus, profus va kad toks būtum tau dar reikia daug daug laiko o ne vieno mėnesio kaip tu sakai :D

Man tai įdomu, ką tu išmokai per tą 1 mėnesio laiko tarpą, tokio brudo dar niekur neteko girdėti, kaip tu pasakei.

Žmonės turintis motyvacijos gali išmokti per 1 mėnesi, o startas dar tolokai, tiktais 2016/12 mėn kažkur.

:mucha:  Aš nežinau, gal ir išmokai kurt komandas, parodyt kelis dialogus ir duot žaidėjui pinigų, exp ir panašių smulkmenų. Be to, nesenai rašei man į SKYPE: "Jasna :) koks projektas jai dirbi tik uz eurus, *Myliu SuperGames.lt* pats mokinuos :D", prieš kelias dienas dar mokeisi, o dabar jau projektą kuri? Supranti tikiuosi tai, jog jei pas tave projekte nebus jokio unikalumo, nemokėsi ir sudominti žaidėjų?

• Teigiamai 3

Man tai įdomu, ką tu išmokai per tą 1 mėnesio laiko tarpą, tokio brudo dar niekur neteko girdėti, kaip tu pasakei.

:mucha:  Aš nežinau, gal ir išmokai kurt komandas, parodyt kelis dialogus ir duot žaidėjui pinigų, exp ir panašių smulkmenų. Be to, nesenai rašei man į SKYPE: "Jasna :) koks projektas jai dirbi tik uz eurus, *Myliu SuperGames.lt* pats mokinuos :D", prieš kelias dienas dar mokeisi, o dabar jau projektą kuri? Supranti tikiuosi tai, jog jei pas tave projekte nebus jokio unikalumo, nemokėsi ir sudominti žaidėjų?

Tai va būtent mes jam sakom tiesą o jis čia dar akis drasko tai kas per projektas bus ... jei su visais taip įžūliai elgiesi? lukez?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3168 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...