Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip matote ieškau projekto kuriama galėčiau padėti/prisidėti kaip pagalbininkas, nes šiuo metu turiu daugiau laisvo laiko. 

Trumpas Prisistatymas

Sveiki. Esu Martynas. Gyvenu Mažeikiuose/Telšiose. Laisvalaikiu bandau mappinti, suteikti pagalbą žaidėjams, žinoma lankau mokyklą mokinuosi, žaidžiu lauke su draugais. Man yra: 16 metų. SAMP Gyvenimą pradėjau prieš 4 metų. Mano gimimas: 2001.03.17.  Na o dabar sėdžiu žopa. ir noriu kažką vakarais dieną paveikti po mokyklos, tai ieškau SAMP projekto, kuriame galėčiau šiek tiek prisidėti/padėti naujokams, kurie gal šiek tiek mažiau nusimano SAMP pasaulyje. Žinau atrodau gal ir esu nepatikimas žmogus šiame forume esu naujokas atrodau toks nematytas labai, nes tiesiog esu toks kaip ir labiau paslaptingesnis žmogus. Na o apię patikimumą, tie kurię mano, kad aš ne patikimas ne mano problemos, nes dabar kurie atrodo turi mažai reputacijos forume, ir mažai atsiliepimų žmogus nepatikimas? Nevisi tokie. Tam kiti naujokai ir yra, kad gautų atsiliepimų, reputacijos siteikdamas kažkam pagalbą, ir k.t. Taigi šiek tiek parašiau. Kas susidomėjo rasite apačioje mano kontaktus.

.

<>
<>

​<>

​<>

​<>

|

Ką sugebu?

• Prižiūrėti forumo tvarka. Padėti naujokams. Peržiūrėti temas, tiek šaukykla, bausti žmonės kurie nusižengia.
  • Daryti atrankas y moderatorius, prižiūrėtojus, išrinkti jiuos, apklausti, ir stebėti juos. 
  • Palaikyti tvarką serveryje, forume, teamspeak'e
  • Team Speak - Tvarkymas/Priežiūra.
  • Šiek tiek forumo tvarka koregavimas header background, ir k.t keitimas. 
  • Projekto reklamavimas.
  • Daryti konkursus, eventus, premijų vakarus. 
  • Suteikti pagalbą Savininkui/Kitiems kas susiejia su tuo serveriu. Klaidų ieškojimas, tvarkos prižiūrėjimas.

1.1 Ne Viskas Surašyta!

Reikalavimai

• Turėti bent 14 metų.
  • Būti kuo aktyvisniems.
  • Turėti bent .us domeną/foruma. 

Susiekimas

• Gmail: [email protected]
  • Tel:Nr - Privačiai tiems kurie rimtai susidomėjo
  • Privati asmeninę žinutę SG  forume
Redaguota , nario #Martis
  • ,

• Prižiūrėti forumo tvarka. Padėti naujokams. Peržiūrėti temas, tiek šaukykla, bausti žmonės kurie nusižengia.

• Daryti atrankas y moderatorius, prižiūrėtojus, išrinkti jiuos, apklausti, ir stebėti juos. 

Palaikyti tvarką serveryje, forume, teamspeak'e

Team Speak - Tvarkymas/Priežiūra.

Šiek tiek forumo tvarka koregavimas header background, ir k.t keitimas. 

Projekto reklamavimas.

Daryti konkursus, eventus, premijų vakarus. 

Suteikti pagalbą Savininkui/Kitiems kas susiejia su tuo serveriu. Klaidų ieškojimas, tvarkos prižiūrėjimas.

Tai moka kiekvienas serverio savininkas, tai kam jam tavęs? Kuris ir taip daug galvos skausmo įvarys? Pildyk anketą į paprastą adminą ir galėsi daryt tuos visus išvardintus dalykus, tas '' pagalbininkas '' nieko nepadės. Mokykis ką nors rimčiau, nes į pagalbininkus tavęs nematau prasmės imti.

e04d4df8b9e8509721d1b960f83045e0162.png

6'4

nu sekmės ieškant, manau patikimas esi.  :taika:

Dabar tokie laikai , kai malafkos niekam neįdomu . Sekmės 15-kini . ;)

• Palaikyti tvarką serveryje, forume, teamspeak'e
  • Team Speak - Tvarkymas/Priežiūra.
  • Šiek tiek forumo tvarka koregavimas header background, ir k.t keitimas. 
  • Projekto reklamavimas.
  • Daryti konkursus, eventus, premijų vakarus. 
  • Suteikti pagalbą Savininkui/Kitiems kas susiejia su tuo serveriu. Klaidų ieškojimas, tvarkos prižiūrėjimas.

Tai moka kiekvienas serverio savininkas, tai kam jam tavęs? Kuris ir taip daug galvos skausmo įvarys? Pildyk anketą į paprastą adminą ir galėsi daryt tuos visus išvardintus dalykus, tas '' pagalbininkas '' nieko nepadės. Mokykis ką nors rimčiau, nes į pagalbininkus tavęs nematau prasmės imti.

/// - Dėkuj visiems už tokius žodžius. 

EK'ON - Labas. Yra žmonių tikrai žinok kurie ir tokių dalykų nemoka, bet dar viena renka pagalbos projekte kartais pravečia. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3171 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...