Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi.

Mes ieškome SA-MP serverio koduotojo kuris galėtų kurti unikalią modifikaciją. Žmogus taptų projekto bendrasavininku, būtų „aprūpintas“ bei būtų suteiktos visos geros sąlygos dirbti pas mane ir siekti užsibrėžtų tikslų. Neieškau pasikėlusio, nebendraujančio, nedarbštaus, neklausančio kitų nuomonės žmogaus, kuris siektų naudos tik sau.

Mūsų tisklas:

Turėti unikalia modifikacija.

Pateikti geriausia, tikroviškiausia žaidimą.

Papildoma info:

Turima .lt , 2014-2015 projektas buvo startavęs, laikėsi nemažas skačius žmonių kol savininkai nenuleido rankų.

skypė: luckyart169

Pradėkim kurti dabar!

• Lauksime pasiūlymų, iki!

• Teigiamai 4
  • ,

Tu gal kada parašysi kokiam žmogui nepatikimas? Nes žiūriu pievas rašai.

Bet tu tai dviveidis esi kai tau naudos reikėjo tai visai kitos nuomonės buvai dbr kai projektą pats turi ir tau ok viskas vėl visi blogi yra jei aš žmogų gerai pažįstų apie jį rašau taip kaip aš su juo sutariu

Bet tu tai dviveidis esi kai tau naudos reikėjo tai visai kitos nuomonės buvai dbr kai projektą pats turi ir tau ok viskas vėl visi blogi yra jei aš žmogų gerai pažįstų apie jį rašau taip kaip aš su juo sutariu

Tu žiūrau visus narius sg.lt pažįsti. Visur litanijas rašai nors iš tikrų gal net nepažįsti net reikalų neturėjas..

Tu žiūrau visus narius sg.lt pažįsti. Visur litanijas rašai nors iš tikrų gal net nepažįsti net reikalų neturėjas..

Tai tų žmonių paklausk ar turrėję reikalų su manim ar jei pažįsta mane ar ne kai gausi įrodymus kad rašau litanijas ar apie tuos kurių nepažįstu tada galėsi rašyt tai su įrodymais turimais

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3170 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...