Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi SuperGames.lt lankytojai, taigi visia neseniai 10.17 dieną mane apscamino SG narys Moon, jo profilis čia - https://www.supergames.lt/user/47540-%E3%80%8Amoon%E3%80%8B/

Susitariau su jo, kad apžiūrės mano sarg acc kurį jis norėjo prikti, kadangi buvau labai užimtas, o jis turėjo keletą teigiamų atsiliepimų todėl daviau jam prisijungimus, kad jis pats apžiūrėtų vartotoją, bet davus prisijungimus pradėjo ignorinti ir mazinti, kad išvyksta pas močiutės. Vakare kai jis prisijungė dar kartą parašiau ar perki acc ar ne vėl nieko neatrašė. Šiandien ryte pamačiau jog jis prisijungęs SG, kuria dar temas, o skype neatrašo. Tad nepatarčiau turėti jokių reikalų su šiuo asmeniu.

Įrodymai - 

http://imgur.com/a/qKkW2

Skype ID - robke.nezinai

Taip pat šis asmuo uždėjo visiškai už nieką neigiamą atsiliepimą, todėl nedelsiant prašau moderatoriai, kad jį nuimtumėt.

c9eb64f43e34c087543c4e726d4b09be440.jpg

(redaguota)

scameris ;D?? aš į tavo acc net nebuvau įlindes,sakai scameris? numesk /prisijungimai nuotrauką

JEI NEĮKELI NUOTRAUKOS SU KOMANDA /PRISIJUNGIMAI,REIŠKIASI,KAD BANDAI PAKENKTI MAN

PRIE ACC NESIJUNGIAU IR NESIJUNGSIU,NIEKAD NESU NIEKO APGAVES,AR PAVOGES,TAD DĖL TOKIO ŠŪDINO ACC,NESIRUOŠIU GADINTIS REPUTACIJOS,NU PATEIK NUOTRAUKĄ

Redaguota , nario 《Moon》

Instagram: robytis_rks

4c2b30571fcad8418246be0c7b06f9b079.png

scameris ;D?? aš į tavo acc net nebuvau įlindes,sakai scameris? numesk /prisijungimai nuotrauką

JEI NEĮKELI NUOTRAUKOS SU KOMANDA /PRISIJUNGIMAI,REIŠKIASI,KAD BANDAI PAKENKTI MAN

PRIE ACC NESIJUNGIAU IR NESIJUNGSIU

Ką tu čia do nesąmones išsigalvoji :D, gavai prisijungimus, bet kada gali prisijungti prie šio acc, nes klausimo neina pakeisti reikia laukti, bet kada gali pavogti acc, sakei duoti prisijungimus ir paimi acc, ėjau pirmas. Kalba baigta.

c9eb64f43e34c087543c4e726d4b09be440.jpg

Ką tu čia do nesąmones išsigalvoji :D, gavai prisijungimus, bet kada gali prisijungti prie šio acc, nes klausimo neina pakeisti reikia laukti, bet kada gali pavogti acc, sakei duoti prisijungimus ir paimi acc, ėjau pirmas. Kalba baigta.

Gerai,susitariam,praeina 3 dienos,tu pasikeiti klausimą,o man nuima atsliepimą,sutarta? aš nenoriu nei pyktis,nei turėt atsiliepimų,kurie pagal mane yra free,sutarta?

Gerai,susitariam,praeina 3 dienos,tu pasikeiti klausimą,o man nuima atsliepimą,sutarta? aš nenoriu nei pyktis,nei turėt atsiliepimų,kurie pagal mane yra free,sutarta?

Aš sakyčiau, kad pilnutinai tau tinka turėti tą atsiliepimą už sugaištą žmogaus laiką. Jeigu perki, tai ir sakai, kad perki, jeigu ne, vistiek turi žmogui pranešti. O dar neatsakant jam į žinutes sukelia abejones ar aplamai esi patikimas. Sure, gali būti patikimas, bet šituo atvėju - ne

Free cancer cure:
188055d006.gif

Aš sakyčiau, kad pilnutinai tau tinka turėti tą atsiliepimą už sugaištą žmogaus laiką. Jeigu perki, tai ir sakai, kad perki, jeigu ne, vistiek turi žmogui pranešti. O dar neatsakant jam į žinutes sukelia abejones ar aplamai esi patikimas. Sure, gali būti patikimas, bet šituo atvėju - ne

dabar tavo nuomonė nėra niekam įdomi,nesu scameris,ir tai puikiai žinau

(redaguota)

dabar tavo nuomonė nėra niekam įdomi,nesu scameris,ir tai puikiai žinau

Jeigu tau taip *Myliu SuperGames.lt* ant kitų nuomonių, eik tada per PM ginčytis su temos autorium, negi galvojai kad visi čia dabar puls į tavo pusę ir tave teisins. Simučiokas kaip tik labai puikiai pasakė - jeigu nori kažką pirkti, tai kam tempti gumą, arba perki, arba neperki, jeigu negali apžiūrėt, tada išvis nelysk į akis ir parašyk tu jam kai galėsi, juolab pukiai matosi kad per Skype jis užpanikavo, rašyt tau pradėjo, o tu nusprogai kažkur.. O tai kad tu žinai, jog nesi scameris tai valio, bet tai turi sužinoti ir kiti, kad ateityje nekiltu nesąmonių. 

Redaguota , nario cCheerSs

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3560 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...